Професионално почистване след наематели във Варна

На атрактивни цени, резервирай услугата професионално почистване на имот след напускане на наематели от Фантастик Сървисес във Варна!
  • Екипите ни са с доказан опит в почистването на имоти след наематели.
  • Професионален подход с почистващи препарати и специализирани уреди.
  • Услуга, атрактивна за наемодатели, но и за напускащи наематели.
  • Възползвай се не само за работните, но и за почивните и празнични дни.
  • Цени от 100 лв.
Обади се сега 0700 33 700

Услугата ни в 3 лесни стъпки

Резервирай по телефон или онлайн

Резервирай професионално почистване на имот след наематели по телефон или попълни електронната форма за контакт.

Експертите ще се справят безупречно

Експерти с доказан опит в почистването ще се справят перфектно. Ще бъдеш впечатлен от променената визия на имота си!

Имотът е почистен до детайл

Не се притеснявай ако след напускането на твоите наематели имотът е замърсен. Фантастик Сървисес ще се справят отлично с почистването!

Как извършваме стъпките по почистване след наематели във Варна?

Целогодишно, не само през летния сезон, Варна привлича туристи и наематели за месеци на къщи и жилища. Като морска туристическа дестинация и студентски град, се предлагат тук голям избор от квартири.Собствениците на имоти обаче не винаги имат време или физическа възможност да ги почистят качествено след напускането на наематели, които пък не винаги се стараят да оставят квартирата в наистина добър вид. На помощ идва Фантастик Сървисес с услугата си професионално почистване на имот след наематели. Довери ни се и твоят имот ще заблести безупречно. Така можеш да си спокоен да отдадеш под наем на следващите кандидати за наемане на апартамента или къщата ти дългосрочно.

Услугата е подходяща за наематели, разбира се, които искат да върнат квартирата след напускането без замърсявания и приведена в пълен ред.

Компанията ни ще осигури екип, оборудван с почистващи препарати и машини за почистване, за да превърнат имота в перфектно чист дом за новите наематели. Услугата не е почасова. Екипите ни ще работят докато не почистят всичко, като следват списъка със задачи.

Ето какво включва почистване след наем:

Баня: В банята експертите ще хигиенизират душа, тоалетната, мивката и ваната, ако има такава. Следи от мухъл или котлен камък, също ше бъдат премахнати успешно. Огледалото ще бъде излъскано до блясък. Накрая, и подът ще бъде дезинфекциран с професионален почистващ препарат.

Кухня: Първо ще бъдат почистени електроуредите и плотовете, следвани от кухненските шкафове и мивката. След това, подът ще бъде почистен с прахосмукачка и хигиенизиран с моп и препарат.

Всекидневна: Експертите ни ще премахнат паяжини, като първа стъпка и ще почистят тапицираните мебели и пода с прахосмукачка. Твърдите подови настилки ще бъдат качествено измити и с моп. Праха от всички повърхности и дървени мебели ще бъде щателно избърсан, дори от труднодостъпните места.

Спалня и детска стая: В тези помещения, също ще се осъществи почистване в дълбочина, като се избършат всички повърхности от прах; почистят се подовите настилки с прахосмукачка и моп и др.

Антре и тераси: Коридора и балконите също ще бъде почистени в детайл, както с прахосмукачка, така и с моп. Всички замърсени повърхности ще бъдат почистени с препарат.

Прозорци и дограма: Те също могат да бъдат измити отвътре, при желание от твоя страна.

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Валентина Ангелова

Благодаря ви от сърце! Собственичката на апартамента, който трябваше да напусна, беше много стр
ктна и изиска професионално почистване на жилището преди да си тръгна. Без ваша помощ, просто щеше да ми удържи целия депозит.
... Повече

Гого Байрактаров

Къщата ми под наем не беше отдавана цяла година и се наложи да намеря фирма за почистване в град
, тъй като нямам никакво време да се занимавам аз. Справихте се отлично, сега само трябва да намеря правилните хора да заживеят в нея!
... Повече

Милен Тошков

Приятно се изненадах от вашите момчета и момичета след като почистиха апартамента ми под наем с
лед последните студенти, които живяха там. Жилището е неузнаваемо, трябва да ви кажа, наистина! Ще ви препоръчвам на познати със сигурност.
... Повече

Контакти: 0700 33 700

Работно време

  • Понеделник
  • Вторник
  • Сряда
  • Четвъртък
  • Петък

Други градове, които покриваме в близост до Варна

Поръчайте почистване след наем във Варна!

Domestic clients 0700 33 700

Skip the line, request and
book a service online

Book a service