Ефективно измиване на прозорци на жилища и офиси във Варна

Трайно измитите прозорци и витрини по нова технология блестят от чистота! Довери се на експертите в бранша!
 • С модерно телескопично оборудване, миене на прозорци до 4-тия етаж
 • Използване на иновативна технология с дейонизирана вода
 • Приемаме заявки за апартаменти, офиси и магазини
 • Опитните ни специалисти ще се справят без стълба и химикали
 • Цени от 50 лв.
Обади се сега 0700 33 700

Виж услугата ни в 3 лесни стъпки

Резервирай услугата за минути

За минути можеш да заявиш услугата по телефон или чрез онлайн формата. Приемаме заявки и за почивни, и празнични дни.

Почистване на прозорци и витрини по иновативна технология

Вече без химикали и стълби за високите етажи. Експертите ни във Варна са оборудвани с телескопичен удължител и почистват с дейонизирана вода.

Блестящи прозорци без да се налага подсушаване

Виж резултата: след измиването витрините и прозорците заблестяват ефектно без да се налага да се подсушават!

Какво включва услугата основно почистване на прозорци и витрини във Варна?

Прозорците на голямото ти жилище се нуждаят от основно почистване, отвътре и отвън. Апартаментът ти е на третия етаж и винаги безкрайно се притесняваш, когато започнеш миенето на прозорци от външната страна. За теб е истинско изпитание заради височината, а заради липсата на специализирана техника никога не успяваш да ги измиеш качествено.

Най-сетне има кой да те отмени срещу съвсем разумна цена на услугата: специалистите на Фантастик Сървисес са преминали обучение за работа с модерно оборудване. Съвременните телескопични инструменти без усилие достигат до ниво на 4-ти етаж на сграда. Вече не се използват препарати за почистване, които съдържат химикали или опасни вещества. Измиването се извършва чрез дейонизирана вода, напълно безопасна и екологична. Променената структура на водата гарантира пълното разтваряне на петната и следите от прах и дъжд върху стъклото.

Ето как нашите експерти ще почистят твоите прозорци или витрини:

 

 1. Експертът ще пристигне на адреса на посочените от теб дата и час. Той ще е оборудван с телескопичен уред за миене на прозорци и резервоар с деминерализирана вода. Ще паркира максимално близо до сградата, за да може да изпълни задачата.
 1. Модерната екипировка за измиване на витрини и прозорци включва: телескопичен удължител, достигащ височина до 4-тия етаж на сграда, резервоар с пречистена вода, четка-накрайник. Водата се впръсква през четката-накрайник върху замърсеното стъкло, като така се измиват идеално всички петна, прашни участъци и кални следи. При почистването се измива и ПВЦ дограмата.
 1. Ползването на дейонизирана вода дава възможност стъклените повърхности да изсъхнат естествено, без да се подсушават допълнително. Иновативната технология гарантира дълготраен ефект. Тъй като водата е пречистена от всякакви минерални соли и химически вещества, резултатът е поразителен!.

 

Използваната технология с деминерализирана вода не допуска за дълго време замърсяването на стъклените повърхности. Причината е, че водата създава тънък защитен филм върху стъклото, който пречи на полепването на прах и твърди частици.

Забележка: Фантастик Сървисес предлага и почистване на прозорци отвътре, достатъчно е само да заявиш по телефон илил онлайн.

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Валентина Кабулкина

За първи път ползвахме измиване на прозорци с деминерализирана вода на жилището си във Варна. С
ужителят на Фантастик Сървисес ги изми със специален уред. Всички прозорци станаха много бляскави, сякаш се смъква някакъв допълнителен пласт от мръсотия от тях. И вече втори месец няма нито едно петънце и не остават следи след дъжда.
... Повече

Адв. Катя Тошкова и адв. Маринела Домусчиева

Повикахме екип на Фантастик Сървисес за измиване на прозорците на адвокатската ни кантора. Тя с
е намира на четвърти етаж в бизнес сграда, и откакто сме отворили от три години, не сме измивали външно прозорците. Много сме доволни - с това модерно оборудване, без да се ползват стълби и да се пречи на преминаващите по тротоара бяха измити нашите прозорци и фирмената табела.
... Повече

Сем. Добреви, Варна

За втори път поръчваме измиване с дейонизирана вода и телескопичен уред от Фантастик Сървисес
итрината на нашия магазин във Варна. Доколкото знаем във Варна само те предлагат основно измиване на стъкла с такава техника. Много сме доволни!
... Повече

Контакти: 0700 33 700

Работно време

 • Понеделник
 • Вторник
 • Сряда
 • Четвъртък
 • Петък

Други градове, които покриваме в близост до Варна

Поръчайте почистване на прозорци във Варна!

Domestic clients 0700 33 700

Skip the line, request and
book a service online

Book a service