Фантастични из целия свят

Пазарно покритие на Fantastic Services
Happy client

50 000 +

клиенти всеки месец

Happy client

2 000 +

фантастични експерти

Happy client

34 339 +

членове на Fantastic Club

Историята зад цифрите

Семейството на Fantastic Services започва своето приключение през 2009 г. Всичко започна когато двама човека със сходни идеи и мислене се срещат за първи път – Антон Скарлатов и Руне Совндал. Руне имал нужда от почистване, а Антон имал бизнес за почистване. Двамата много бързо разбрали, че имат много подобно виждане за нещата и че могат заедно да предоставят услуги за дома по много по-добър начин.

През 2021 г. Боян Димитров и Милен Христов решават, че е време да пренесат безценните опит и знания на Fantastic Services на родна земя и да стъпят здраво на българския пазар. Целта винаги е била една – максимално добро предоставяне на услуги не само за клиента, но и за екипите, които ги извършват. Това е и основна философия на Fantastic Services, която ние наричаме „360 градуса щастие“.

Милен Христов

Chief Technical Officer

Милен е технически директор (Chief Technical Officer) във Fantastic Services вече над 10 години. Той твърдо вярва, че може да помогне на всяка една компания да оперира по-добре и по-ефективно чрез автоматизация. ServiceOS е изключителната система за автоматизация на поръчки, създадена под негов надзор. В момента тя обработва над 50 000 поръчки на месец, а през 2021 печели награда „Технология във франчайза“ в Обединеното кралство.

Боян Димитров

Chief Commercial Officer

Боян стартира работа във Fantastic Services преди повече от 9 години като маркетинг специалист. Благодарение на проницателните си умения да идентифицира и решава бизнес проблеми, както и изобретателните си решения за оптимизация на процеси, той се издига до позицията Chief Commercial Officer преди повече от 2 години. В момента той отговаря за глобални и дългосрочни бизнес стратегии и модели за маркетинг, продажби, разработване и управление на услуги.

Основателите

Антон Скарлатов

Професионалният опит на Антон включва работа с успешни компании като Mitchells и Butlers & City Inn. Неговата предприемаческа страст е една от неговите най-силни страни в индустрията на услугите. Използвайки своя естествен талант да разбира нуждите на клиента, той успява да предостави собствени услуги, фокусирани върху потребителите.

Руне Совндал

Руне е служил в Датския кралски флот и е работил в ресторанти, отличени със звезди Michelin, както и във водещи телекомуникационни компании и голяма туристическа агенция. Неговата страст са хората, качеството, организацията и дизайна. Точно тези неща му позволяват да направи живота на клиентите си по-лесен, но и отлично да развие таланта на служителите си.

ДНК-то на Fantastic Services

One-stop shop за всички услуги за дома

Fantastic Services събира над 25 различни професионални услуги за дома, включително почистване и поддръжка. Ние използваме оборудване с най-високо качество, което обикновено не е достъпно за повечето домакинства. Нашите специалисти с радост ще положат извънредни усилия да превървнат дома или офиса ти в нещо наистина специално.

Нашата мисия

Използвайки иновация и нови технологии, ние успяваме да предоставим услуги с най-високо качество, дори и в спешни случаи за почистване и поддръжка. Ние винаги активно слушаме това, което имаш да кажеш, и можеш винаги да разчиташ на нас за неща като отдавна чакано пролетно почистване или проект за подобрение у дома.

360 градуса щастие - философията на Fantastic

Основната идея зад философията на Fantastic Services е не само предоставянето на фантастични услуги, но и на страхотно преживяване по време на целия процес – не само на клиентите, но и на Fantastic екипите, които се грижат за клиента. През всеки един ден от седмицата ние целим да създадем още и още 360-градусови кръга на щастие, като правим всичко, което е нужно, за да задоволим всички, включени в процеса.

Готов ли си да запазиш нашите услуги?

Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service