Инвестирай във франчайз с Fantastic Services

Възползвай се от нашето ноу-хау и опит в изграждането на устойчив бизнес в почистващата индустрия. Виж останалите възможности за бизнес партньорства като франчайз за специалисти, градинарство и контрол на вредителите. Начална инвестиция: от 2000 лв

Ползи от стартиране на бизнес партньорство с нас

Работи под един от най-големите франчайзи в Европа
Възползвай се от десетилетен опит в изграждането на бизнес
24/7 поддръжка от нашия кол-център
Развивай бизнеса си колкото искаш
Постоянен приток на нови заявки и резервации
ISO Certified

Целта ни е да изградим 1000 седемцифрени бизнеса през следващите десет години

Fantastic Services има много ясна цел и визия за постигането ѝ. Ние твърдо вярваме, че един бизнес може да бъде доказан, печеливш и същевременно с това да не води със себе си проблеми и усложнения.

Ето защо работихме усилено, за да разработим системи и практики, които са изпитани и доказани във времето. През последното десетилетие разширихме Fantastic Services от малка, базирана в Лондон компания за почистване, във франчайз партньор, опериращ на три континента, обхващащ широко портфолио от услуги.

За по-малко от година нашите франчайз партньори, отговорни за развитието на региона Рединг, Англия увеличиха броя на услугите, които предоставят, 14 пъти. Започвайки като екип от двама души, те вече са субфранчайзинг на шест франчайз единици. Инвестирайки във такъв тип франчайз с нас, ще можеш да получиш сигурна подкрепа за франчайзинг, непрекъсната помощ с бизнес стратегии и системи за маркетинг и автоматизация, които са доказали успех през последното десетилетие.

Имаме гъвкави възможности за франчайзинг

Fantastic Services поддържа уникален тристепенен франчайз модел, позволяващ на всеки да управлява свой собствен успешен бизнес в партньорство с нас.

  • Пакет „Работен франчайз“

    Фокусирай се върху това, което обичаш.
    Ние се грижим за маркетинга, продажбите и обслужването на клиентите, ти активно участваш в развитието на франчайз бизнеса си.

Пълният пакет от фантастични услуги

Fantastic Services има над 530 франчайзополучатели, предоставящи 100 различни услуги всеки ден.

Специализирано ноу-хау и постоянна подкрепа

Получаваш най-добрия помощен персонал в бранша

Екипът от над 500 маркетинг агенти, специалисти по продажби, обслужване на клиенти и бизнес развитие, които са изградили Fantastic Services през последното десетилетие, ще те подкрепя непрекъснато.

CRM System IOS Phone CRM система и мобилни приложения

Офлайн и онлайн поддръжка на маркетинг и операции

Инвестирахме над 20 милиона британски лири в технологии за автоматизация. Нашият персонализиран софтуер с две интегрирани мобилни приложения отговаря на специфичните нужди на бизнеса с домашни услуги и е място всичко в едно за управление на комуникацията на екипа и клиента.

  • Персонализиран CRM, който да ти помогне да управляваш получените заявки и резервации.
  • Мобилни приложения както за клиенти, така и за твоя екип от специалисти.
  • Безпроблемно управление на графика през телефона.

Безплатен достъп до Fantastic Academy и целия ни богат опит

Нашите франчайзополучатели имат достъп до нашата вътрешна база данни за обучение, където могат да се научат как да извършват отлични услуги, да наемат и обучават професионалисти, да растат и управляват устойчив бизнес. С Fantastic Academy ще получиш:

  • Бизнес курсове – Курсове, които ще ти помогнат да набираш специалисти, да изграждаш екипи, да създаваш и изпълняваш маркетинговите си планове, да разшириш клиентската си база и успешно да развиеш и управляваш бизнеса си.
  • Курсове за услугите – Курсове за извършване на висококачествена професионална услуга, обслужване на клиенти на място, предотвратяване и справяне с различен тип оплаквания, продажба на повече услуги.Visit the Fantastic Academy >>

Признат франчайз модел от най-добрите в бранша

Спечелихме наградата „Франчайзодател на годината“, както и се класирахме сред Топ 10 на най-добрите франчайзи в Обединеното кралство.

Domestic clients 070 033 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service