Къртaчни услуги на стени, бетон и фаянс на конкурентни цени във Варна

Довери се на опитни майстори да изкъртят старите плочки или стените, без никакви щети и да подготвят имота ти за ремонт!
  • Експертна консултация и оглед в удобни за теб ден и час
  • Специалисти по къртачните услуги с отлична репутация
  • Екипи оборудвани със специализирани инструменти
  • Оглед и къртент в работните и почивните дни
Обади се сега 0700 33 700

Услугата ни в 3 лесни стъпки

1. Заяви услугата лесно и бързо

Резервирай къртачни услуги във Варна за по-малко от минута! Обади се на посочения телефон или ни пиши!

2. Оглед, консултация и гъвкава оферта

Майстор-къртач ще направи оглед и ще обсъди с теб идеите и изискванията ти. Ще подготви оферта, съобразена с бюджета, на база нуждите ти.

3. Професионализъм и отлични резултати

Без значение каква услуга ще заявиш - къртене на плочки, бетон или стени, нашият специалист ще свърши работата професионално и без поражения върху имота.

Какво можеш да очакваш от нашите къртачни услуги във Варна

Планирал си мащабен ремонт на цялото жилище или вилата? Проектът включва нови пространствени решения с изкъртване на стени, разширяване на помещения и нова визия на банята. Всичко това означава къртене на банята и старите фаянсови плочки и стените. Довери се на професионалните къртачни услуги от Фантастик Сървисес във Варна за качествен ремонт!

Ако искаш да изкъртиш старата мозайка в коридора или пък да разбиеш некачествена замазка, то тогава се нуждаеш от професионалист. Процедурата е трудна и специфична, нужни са специални инструменти и опитен майстор.

Наш екип може да изкърти стари и начупени плочки или повредени твърди подови настилки внимателно, без да нарушава целостта на основната конструкция. Разбиваме също бетонни огради, дувари и комини.

Свържи се с Фантастик Сървисес във Варна още сега!

Работим седем дни в седмицата, дори и по празници.

Нашите майстори са надеждни и винаги ще се отзоват за оглед и консултация в посочените от теб дата и час!

Ето етапите на изпълнение и дейностите, които извършваме:

1. Експертен оглед и оферта: Всеки ремонтен проект е съобразен с клиента, затова специалистът по къртене прави предварително заявен оглед в ден, удобен за теб. Той ще се запознае с вида и обема работа и ще направи необходимите калкулации за труда и времето, което е необходимо.

2. Подготовка за къртене и разбиване: Това е подготвителен етап, свързан с осигуряване на свободно от мебели пространство и покриване на повърхностите с найлон. Майсторите работят със специфични и обезопасени инструменти, за да постигнат очаквания резултат.

3. Прецизно къртене без щети: След подготовката се пристъпва към същинското къртене. Специфично оборудване и компетенции са нужни при изкъртване на подпрозоречно пространство и премахване на стара дограма, затова се довери на професионалистите! Майсторите ще изпълнят работата прецизно, като не допуснат щети по имота ти.

4. Почистване и извозване на отпадъците: Последната стъпка след изкъртването или разбиването на стари прегради, стени, бетон или подови настилки, е събиране на строителните отпадъци. Предлагаме и извозването им до лицензирано сметище. Експертите по къртене ще приведат всичко в ред, като оставят дома ти в отлично състояние.

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Сем. Попови

Наложи ни се да разширяваме банята, като включим прилежащо антре към нея и извикахме майстори о
Фантастик Сървисес. Те перфектно изкъртиха преградната стена и премахнаха старите фаянсови плочки. След това техни екипи налепиха нови плочки и в момента имаме просторна и модерна баня!
... Повече

Васко Калайджиев

Обадих се на фирма “Фантастик Сървисес” във Варна за изкъртване на мозайка и теракот. Не ми се
ярваше, че може да се премахнат толкова стари и здраво налепени плочки, но майсторите се справиха перфектно! Препоръчвам с две ръце!
... Повече

Добринка Добрева

За всякакви ремонти у дома последните години се обаждам на Фантастик Сървисес. Трябваше да изкъ
ртим част от бетонната ограда на вилата и да разбием комина в трапезарията, тъй като правихме голям ремонт и преустройство. Справиха се повече от добре, а цената за труда им беше най-приятната изненада!
... Повече

Контакти: 0700 33 700

Работно време

  • Понеделник
  • Вторник
  • Сряда
  • Четвъртък
  • Петък

Поръчайте къртачни услуги във Варна!

Domestic clients 0700 33 700

Skip the line, request and
book a service online

Book a service