Поставяне на ламиниран паркет във Варна на атрактивни цени

Напълно подменена подова настилка с избран от теб ламинат, с гарантирано качество!
  • Екипите ни са насреща всеки ден от седмицата, вкл. и по празници
  • Специалисти с доказан опит в демонтажа на стари настилки и монтаж на ламинат
  • Атрактивни цени според твоя бюджет, без скрити такси
  • Лесна и бърза резервация само за минути
Обади се сега 0700 33 700

Виж услугата ни в 3 лесни стъпки

1. Лесна заявка на услугата

Обади се на Фантастик Сървисес по телефона, за да заявиш поставяне на ламиниран паркет.

2. Експертен оглед от специалист

Експертът ще пристигне в посочените от теб ден и час, за да извърши предварителен оглед на обекта и да обсъдите твоите идеи и изисквания.

3. Качествено изпълнение с гаранция

Жилището или офиса ти ще станат комфортни и уютни с монтажа на новия ламиниран паркет, без компромис в качеството на услугата.

Как нашите екипи извършват монтаж на ламиниран паркет във Варна?

Фантастик Сървисес извършва широка гама от услуги за дома и офиса. Предлагаме демонтаж на стари подови настилки и професионално поставяне на ламиниран паркет. При монтажа нашите специалисти с опит в бранша спазват всички норми и правила – почистване на подовата основа, полагане на подложката, нареждане на отделните дъски, използване на клинове и др.

Без значение от броя на обектите, квадратурата на имота, обема на предстоящата работа – ние ще направим организация за монтиране на нов ламиниран паркет, който да създаде уют и комфорт в дома или офиса ти. Експертите ни са оборудвани с модерни, професионални инструменти, като така можем да гарантираме качественото поставяне на ламината, преходните лайсни и первазите.

Обади ни се сега, за да заявиш удобен за теб ден за консултация и оглед!

Виж по-долу какво можеш да очакваш от услугата монтаж на ламинат:

Експертна консултация: Опитните ни майстори ще обсъдят с теб вида и цвета на избрания от теб ламиниран паркет, преди да направят необходимите измервания на подовите повърхности. Ако все още не си избрал точните модели, можеш да разчиташ на компетентна консултация от нашия специалист. След това ще получиш ценова оферта, която включва материалите и труда, като калкулациите са на квадратен метър.

Подготовка: Нашите експерти ще отстранят внимателно старата подова настилка, в случай че има такава, и ще подготвят повърхността за полагането на ламината. Ще почистят основата и ще я подготвят за подложката.

Монтаж на ламинирания паркет: За да е издържлив и функционален ламинирания паркет, нашите майстори ще положат внимателно първо шумоизолираща подложка. После ще пристъпят към монтирането на отделните ламинирани дъски и первази. Където се налага, ще бъдат използвани клинове. При наличието на прагове и стълбища, ще бъдат поставени професионално преходни лайсни и первази.

Заключителни работи: Майсторите от Фантастик Сървисес ще приведат имота ти в пълен ред след като приключат работата. Ще съберат отпадъците и остатъците от материали, които са останали от старата подова настилка. На теб ти остава просто да се насладиш на новата визия на твоя дом или офис.

Резервирай услугата монтаж на ламинат от майстори с дългогодишен опит и без компромис с качеството!

Сем. Дерменджиеви

Трябваше да подменим стария паркет в хола и детската стая и ни препоръчаха фирма “Фантастик Съ
висес”. Майсторите бяха много точни и дойдоха в събота и неделя, като свършиха перфектно работата си! Впечатлени сме от достъпните по всеки джоб цени.
... Повече

Ваня Тодорова, Варна

Обадих се на Фантастик Сървисес, тъй като ми ги препоръча една приятелка, за да поискам да ми пол
ожат ламинат в новия ми апартамент. Жилището купих на мазилка и шпакловка и във всички помещения без кухнята трябваше да се сложи подова настилка. Избрахме заедно от Практикер ламинат за стаите и те го монтираха много експресно! Препоръчвам ги горещо!
... Повече

Теди и Мирослав Бояджиеви

Фантастик Сървисес махнаха стария ламинат и монтираха нов във вилата ни на Златни пясъци. Работ
еха чисто и бързо, монтираха перфектно и лайсни на вътрешното стълбище. Останахме много доволни!
... Повече

Контакти: 0700 33 700

Работно време

  • Понеделник
  • Вторник
  • Сряда
  • Четвъртък
  • Петък

Поръчайте поставяне на ламинат във Варна!

Domestic clients 0700 33 700

Skip the line, request and
book a service online

Book a service