Професионален монтаж на ел. табло във Варна

Избери Фантастик Сървисес и се довери на опитен електротехник за подмяна на повреденото ти електрическо табло!
 • Правоспособни електротехници с респектиращ опит.
 • Диагностика и качествено изпълнение с модерни инструменти.
 • Монтаж и подмяна на различни видове табла.
 • Работим и през почивните дни, и празниците.
 • Цени от 55 лв/час.
Обади се сега 0700 33 700

Виж услугата ни в 3 лесни стъпки

Заяви подмяна на ел.табло

Заяви монтаж и подмяна на ел. табло в дома си или в офиса от Фантастик Сървисес. Можеш да го направиш за минути по телефона или като попълниш онлайн формата.

Оглед и прецизна диагностика

Професионалист ще пристигне на посочения адрес в удобно за теб време. Ще направи оглед и прецизна диагностика, оборудван с всички необходими инструменти.

Качество и безопасност на услугата

Опитният електротехник ще подмени старото или повредено табло, и ще монтира ново. Ще спази всички правила за безопасност и ще тества ел.инсталацията.

Какво включва услугата монтаж на ел. табло във Варна?

Едно от най-важните съоръжения в дома или офиса е електрическото табло, което разпределя електрозахранването безопасно. Не всички обаче са надеждни, особено по-старите модели, с бушони и без автоматични предпазители, които създават риск за ползвателите. Често те са с амортизирани компоненти, което може да предизвика късо съединение и пожар. Отделно може да доведе до повреда някой от електрическите уреди в дома.

За надеждност и безопасност е добре всеки собственик да смени амортизираното електрическо табло с ново такова. Модерното ел. табло ще осигури висока степен на защита и безопасност в дома ти и дълъг живот на твоите електроуреди.

Не се колебай да потърсиш специалисти от Фантастик Сървисес във Варна, които да извършат качествено подмяната на остарялото табло с ново от по-висок клас.

Ето основните стъпки от услугата монтаж и смяна на ел. табло:

 1. Професионален електротехник от Фантастик Сървисес ще те посети на адреса и ще направи оглед и прецизна диагностика на ел. таблото. Ще изготви ценова оферта, която ще обсъдите заедно, с включени материали и труд в нея. Специалистът, разбира се, може да монтира ново табло и да го свърже в ел.мрежата и в новостроящ се блок.

 

 1. Опитният електротехник ще монтира внимателно таблото, следвайки всички стандарти за безопасност и сигурност. Екипите на Фантастик Сървисес във Варна предлагат монтаж на всички видове ел. табла (апартаментни, електромерни, разпределителни и други).

 

 1. След приключването на монтажа, новото електрическо табло ще бъде тествано. Целта е електротехникът да се увери, че новото съоръжение функционира безопасно и надеждно.

 

Ако искаш да заявиш друг вид електро услуга, Фантастик Сървисес във Варна е винаги насреща, дори през почивни и празнични дни. Предлагаме извършването на различни ремонтни дейности и смяна на повредени електрически компоненти. Също можеш да се възползваш и от експертизата ни по монтаж на вътрешно и външно осветление, градинско осветление, смяна на ел. инсталации, монтаж и смяна на различни видове контакти, осветителни ключове и др. След допълнителна договорка и срещу малка такса, електротехниците ни ще закупят и доставят необходимите нови ел. компоненти за инсталиране или подмяна, за да ти спестят време.

Резервирай желаната услуга и професионалист на компанията ще те посети в удобно за теб време!

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Сем. Атанасови

Наложи да се подменим старото електрическо табло, тъй като ел. инсталацията у нас постоянно ава
ираше. Таблото сигурно е на 40 години. Разчитахме на специалист от Фантастик Сървисес и не се излъгахме! Много сме впечатлени от професионализма не техника и отношението му, като цяло!
... Повече

Верка Костадинова

Електротехник от Фантастик Сървисес подмени амортизираното табло в жилището на баба ми преди м
есец. Жената е много доволна, вече електрическата инсталация е напълно изправна и не прави никакви сривове. Много сме доволни!
... Повече

Тодор Иванчев

Отлична работа на електротехниците на Фантастик Сървисес - в два от нашите новопостроени блока
инсталираха новите ел.табла без никакви забележки! Фирмата ни ще ги търси и за следващите ни обекти. Препоръчваме ги горещо!
... Повече

Контакти: 0700 33 700

Работно време

 • Понеделник
 • Вторник
 • Сряда
 • Четвъртък
 • Петък

Поръчайте монтаж на ел. табло във Варна!

Domestic clients 0700 33 700

Skip the line, request and
book a service online

Book a service