Изграждане на надеждна електроинсталация във Варна

Опитни електротехници с дългогодишен опит ще изградят надеждна ел. инсталация в имота ти, с гарантирано качество.
  • Разполагаме с отлични специалисти за електроуслуги.
  • Използваме съвременно оборудване и качествени материали.
  • Приемаме заявки дори в почивни и празнични дни.
  • Изграждаме и ремонтираме скрито и открито електрическо окабеляване.
  • Цени от 55 лв/час.
Обади се сега 0700 33 700

Виж как изглежда услугата ни в 3 лесни стъпки

Резервирай за минути

Заяви услугата изграждане на електроинсталация бързо и лесно, като се обадиш по телефона или попълниш онлайн формата ни. Посочи удобните за теб дата и час.

Оглед на място и консултация

Лицензираните електротехници ще направят оглед и консултация с теб относно проекта, и след това ще подготвят ценова оферта, с включена цена за труд и материали.

Изграждане на надеждна и ефективна ел.инсталация

Електротехниците ще изпълнят проекта с всички компоненти - полагане на кабелни трасета, изчисляване на електрическите токови кръгове, инсталиране на ел.табло и др.

Виж повече за услугата изграждане или подмяна на ел.инсталация във Варна

Надеждната и добре функционираща електроинсталация е задължителна за всеки обект, без значение дали е частен имот, промишлена сграда или бизнес офис. Опитните електротехници умеят както да изградят напълно нова, така и да подменят амортизираната и опасната вече ел. инсталация. Необходимо условие е обаче, те да са правоспособни и с лиценз да извършват тези дейности според норматива на Р. България. Клиентите рядко обръщат внимание на този детайл, който понякога им създава проблеми при експлоатацията.

Ел.техниците на Фантастик Сървисес във Варна разполагат с нужните квалификации и опит. Те са лицензирани да извършват такъв тип електроуслуги в малки и големи обекти. Оборудвани са със специализирани инструменти за диагностика и електромонтаж. Имат необходимите умения за полагане на външна и вътрешна електроинсталация. 

 

Какво включва в детайли услугата на Фантастик Сървисес:

 

Лицензирани електротехници ще се заемат с изпълнението. След като одобриш ценовата оферта, ще положат новата електроинсталацията съобразно стандартите за безопасност и нормативните изисквания в Р.България. 

Проектът за изграждане или подмяна на ел.инсталацията включва всички задължителни етапи. Ще се извърши кабелно трасиране, като кабелните линии ще се положат опънати на задължителните отстояния по норматив. Те ще се монтират скрити под мазилката. 

Следва изчисляване на електрическите токови кръгове според твоите изисквания и монтаж на нови контакти в помещенията, съобразени с мощностите. Ако желаеш, може да бъдат монтирани допълнителни ключове за осветление. 

При изграждане на нова електроинсталация, опитните специалисти ще инсталират ново електро табло с надеждна защита. Почти винаги в заявките на Фантастик Сървисес клиентите желаят и слаботоково окабеляване, за да бъдат скрити в дома им интернет кабелите и телефонните линии. При по-голяма Интернет мрежа, се монтира слаботокова кутия, към която ще водят разпределителни тръби с положен в нея UTP/ FTP кабел. 

На финала електротехниците ще извършат тестове на инсталацията и всички ел. точки, за да се уверят, че тя функционира добре. 

 

Електроинсталацията за всеки обект е специфична, затова резервирай услугата от Фантастик Сървисес във Варна, за първоначален оглед, консултация и изработване на проект. Електротехникът ще се съобрази с всички твои желания и изисквания. 

Сем. Ангелови

Ползвахме електротехник на Фантастик Сървисес за подмяна на електрическата инсталация в нашия
офис, която бе остаряла и често даваше късо съединение, а няколко пъти се стигна и до повредени уреди. Специалистът се справи отлично и ни даде много разумна цена. Разбрахме, че предлагат и други услуги и ще се възползваме!
... Повече

Василка Георгиева

Електрическото ми табло беше за смяна и извиках специалист от Фантастик Сървисес, който направ
диагностика и ми обясни, че цялата система е слаба и се нуждае от подменяне. Замерихме всички контакти и се оказа, че няколко не работят. Доверих се на мнението му и той подмени цялата електроинсталация у дома, много съм доволна!
... Повече

Таня Сърданова

Работят бързо, качествено и цените им са много добри! Впечатлена съм, особено след като ми напра
иха нова електроинсталация на къща ново строителство във Варна!
... Повече

Контакти: 0700 33 700

Работно време

  • Понеделник
  • Вторник
  • Сряда
  • Четвъртък
  • Петък

Поръчайте изграждане на електроинсталация във Варна!

Domestic clients 0700 33 700

Skip the line, request and
book a service online

Book a service