Професионално изграждане на електроинсталация с гарантирано качество

Ще изпратим доказани и квалифицирани електротехници, за да изпълнят твоя проект по полагане на нова ел. инсталация.
 • Обучени и опитни електротехници с доказана репутация.
 • Изграждане, ремонт и смяна на скрита и открита ел. инсталация.
 • Изолзване на качествени материали и професионални инструменти.
 • На разположение дори в почивни и празнични дни,
 • Цени от 65 лв/час.
Обади се сега 0700 33 700

Услугата ни в 3 лесни стъпки

 • 1. Обади ни се да заявиш услугата

  Или пък използвай формата ни за контакт, за да резервираш ден и час за услугата полагане на кабели и изграждане на електроинсталация.

 • 2. Консултация и оглед

  Специалистите ще се запознаят с твоите идеи и проект за ел. инсталация, за да могат да ти дадат ценова оферта, която включва материалите и труда.

 • 3. Качествен резултат на изпълнението

  С нова, по-ефективна и безопасна ел. инсталация, твоите електроуреди ще функционират вече без риск от късо съединение.

Научи повече за процеса по изграждане на електроинсталации 

Полагане на нова ел. инсталация е необходимо в различни случаи, разбира се. Дали става дума за новоизграждаща се сграда или за смяна на стара и опасна вече електроинсталация – и в двата случая проектът и работните дейности трябва да се извършат от правоспособни и квалифицирани електротехници.

Фантастик Сървисес разполага и разчита точно на такива опитни професионалисти, които са оборудвани с всички специализирани инструменти за диагностика и работа с електрически компоненти. Те притежават експертните знания по полагане на външна или вътрешна електроинсталация в търговски обекти, частни домове, къщи за гости, апартаменти за отдаване под наем и др.

Ето малко повече информация за услугата изграждане или смяна на ел. инсталация:

 • Електротехниците могат да извършат кабелно трасиране, спазвайки всички нормативни уредби, като така кабелите ще останат скрити под мазилката.
 • Ще бъдат спазени твоите изисквания за брой електрически токови кръгове и монтаж на нови контакти, където е необходимо, но според мощностите на даденото помещение.
 • Също така, можеш да се възползваш от нови решения за твоето осветление, тъй като моментът е подходящ за това при цялостна подмяна на електроинсталацията ти.
 • При заявка от твоя страна, могат да бъдат инсталирани и нови или допълнителни ключове за осветление.
 • Монтаж на ново осъвременено електро табло е също важен елемент от полагането на нова ел. инсталация.
 • При желание, специалистите ще извършат дейности, свързани със слаботоковото окабеляване на имота, за да скрият прилежно информационните линии, като интернет кабелите или телефонната линия.
 • Накрая, електротехниците ще тестват новата електроинсталация и всички ел. точки, за да потвърдят, че всичко функционира безопасно и както трябва.

В услугата, също така можеш да включиш допълнително и свързване на различни електроуреди. Например, една готварска печка е най-добре да бъде свързана към мрежата чрез трифазен контакт, който електротехникът може да инсталира за теб.

Всеки ел. проект е различен и уникален! Затова се свържи с Фантастик Сървисес, за да организираш оглед и консултация със специалист. Така ще можеш да получиш най-доброто от нашите електро услуги и да постигнеш пълно удобство и комфорт в дома си!

Виж отзивите на доволни клиенти

Сем. Господинови, Варна

Електротехниците от Фантастик Сървисес ни помогнаха с цялостната смяна на ел. инсталацията в с
ара къща в центъра, която мислим да превърнем в къща за гости. Модернизираха осветлението също така и сложиха допълнителни контакти (вътрешни и външни за двора). А за градинското осветление - просто нямаме думи. Мечта е да седнеш навън в лятна вечер! Благодарим ви!
... Повече

Ваня и Тошко Лалеви

Електро специалистите от фирмата ви са просто невероятни. Любезни и отзивчиви, всичко обяснява
, ако ги попита човек. Част от инсталацията в едното крило на сладкарницата ни, която се помещава в доста стара сграда, беше изгоряла. Подмениха всички кабели и ние отново отваряме за работа съвсем скоро!
... Повече

Донка Ахматова, София

Коректна фирма за електро услуги. Препоръчвам горещо!

Покритие

Градове, в които оперираме
Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service