Професионално шпакловане и измазване във Варна

Шпакловане и измазване с всички видове мазилки
  • Професионално отношение и внимание към детайла.
  • Дългогодишен опит в строителството.
  • Бързо и чисто шпакловане и измазване.
  • Цени от 55 лв/час.
Обади се сега 0700 33 700

Как да наемеш майстор за шпакловка и измазване във Варна

Запази час за оглед онлайн.

Ние ще изпратим професионалист за оглед, с когото да обсъдите задачите и изискванията ви. Ще уточним цената за материалите и труда.

Екип от професионалисти ще дойде в уречения ден и час, за да свърши работата.

Какви услуги предлагаме

Шпакловане на стени и тавани

Нашите майстори могат да изправят и изравнят всяка стена и таван на имот във Варна. Започваме с гипсова шпакловка, след която повърхностите ще са перфектно прави и гладки. Всички пукнатини, дупки, деформации и неравности ще бъдат запълнени. След това ще нанесем фина шпакловка. Тя може да бъде положена върху гипсова шпакловка, гипсокартон. Така ще заличим и фините пукнатини и драскотини. Получаваш перфектно гладки стени или таван, които трябва само да се грундират и боядисат.

Грундиране и измазване

Ние от Фантастик Сървисес ще ти спестим време и нерви и ще боядисаме или измажем вместо теб. Ще грундираме вече изправените и перфектно гладки стени и тавани. След това ще измажем с латекс, мазилка или друг продукт по твой избор.
Нанасяме толкова ръце, колкото е нужно за постигане на перфектен резултат. Ъглите ще бъдат отсечени по конец. Идваме напълно подготвени с всички необходими инструменти за работата.
Преди да започнем работата ще опаковаме мебелите и ще покрием пода с найлон, за да ги предпазим от пръски и нараняване. След края на ремонта махаме найлоните и почистваме боклуците и праха.

Довършителни работи

Не се колебай да ни потърсиш за всякакви довършителни ремонтни дейности в дома или офиса. Опитните ни майстори ще помогнат с поставянето на плочки и фугирането им. При нас ще намериш и подходящите професионалисти за монтиране на мивки, вани, тоалетни чинии и дори цялостно обзавеждане в баня и кухня. Може да разчиташ и на услуги от професионалните ни ел техници.
Предлагаме още полагане на различни подови настилки като паркет, ламинат, гранитогрес, винил; сглобяване на мебели и всякакви дърводелски услуги в дома или офиса във Варна.

Клиентите за нас

Милева

Майсторите се справиха доста бързо с измазването, шпакловането и боядисването на стаите в къща
а ни. След тях беше учудващо чисто. Препоръчвам.
... Повече

Косеви

Много добри мастори. За първи път сме доволни от фирма за ремонти.

Коцев

Препоръчвам. Работят бързо и качествено.

Контакти: 0700 33 700

Работно време

  • Понеделник
  • Вторник
  • Сряда
  • Четвъртък
  • Петък

Поръчайте измазване и шпакловане във Варна!

Domestic clients 0700 33 700

Skip the line, request and
book a service online

Book a service