Професионално шпакловане и измазване

Шпакловане и измазване с всички видове мазилки
 • Богат опит в строителството.
 • Професионализъм и внимание към детайла.
 • Бързо и чисто изпълнение на задачите.
 • Цени от 55 лв/час.
Обади се сега 0700 33 700

Как да намериш майстор за шпакловка и измазване на стени

 • 1. Запази час за оглед през нашата онлайн платформа.
 • 2. Ние ще изпратим опитен майстор, с когото да обсъдите задачите и изискванията. Ще уточним и цената.
 • 3. Екип от професионалисти ще дойде в уречения ден и час, за да свърши работата.

Какви услуги предлагаме?

Шпакловане на стени и тавани

Нашите майстори могат да изправят и изравнят всяка стена и таван. След нанасянето на гипсовата шпакловка очаквай перфектно прави и гладки повърхности. Всички пукнатини, дупки, деформации и неравности ще бъдат запълнени.
Следва нанасяне на фина шпакловка. Тя се слага върху гипсова шпакловка, гипсокартон или върху боядисани преди това стени, по които има неравности от четки или валяци. Освен, че прави стените или таваните перфектно гладки, фината шпакловка запълва малки пукнатини и драскотини. Така получаваш перфектно гладка основа, която трябва само да се грундира и боядиса.

Грундиране и измазване

Ако искаш да спестиш време или не ти се занимава с бои, латекс и мазилки, ние можем да довършим ремонта на стените и таваните вместо теб. Опитни майстори на Фантастик Сървисес ще поставят грунд върху шпаклованите и вече перфектно гладки повърхности. След това могат да ги измажат с продукт по избор.

Предлагаме боядисване с латекс, измазване с интериорни и екстериорни мазилки. Гарантираме безупречен резултат – нанасяме толкова ръце от материала, колкото е нужно, отсичаме ъглите под конец. Няма нужда да купуваш четки, мечета, ванички. Ние ще осигурим всички нужни инструменти.
Преди да започнем работата ще опаковаме мебелите и ще покрием пода с найлон, за да ги предпазим от пръски и нараняване. След края на ремонта, махаме найлоните и измитаме старателно боклуците и праха.

Довършителни работи

Не се колебай да ни потърсиш за всякакви довършителни дейности в дома или офиса. Опитните ни майстори ще помогнат с поставянето на плочки, монтиране на мивки, вани, тоалетни чинии и обзавеждане на баня или кухня. Професионалните ни ел техници ще помогнат с монтажа на ключове и контакти, с инсталирането на фурни или други електроуреди.
От Фантастик Сървисес предлагаме още монтиране на различни подови настилки като паркет, ламинат, гранитогрес, винил. Потърси ни ако имаш мебели за сглобяване, но нямаш време за това или не разбираш инструкциите на производителите.
Разчитай на нас и за дърводелски услуги в дома или офиса.

Често задавани въпроси

 • В: Искам да променя заявката си. Възможно ли е?

  О: Да, може да го направиш като ни пишеш или се обадиш по телефона. Може да смениш часа или деня на уговорката за посещение, както и да добавиш услуги.

 • В: Каква е цената на шпакловане и измазване във Варна?

  О: Стойността на услугата зависи от цената за труда на майсторите и от стойността на материалите. Цената се определя след оглед и когато се разберем какво точно трябва да бъде направено. Можем да купим материалите вместо теб, но за това се заплаща допълнително.

 • В: Аз ли трябва да осигуря материалите за ремонта?

  О: Можем да купим всичко нужно вместо теб. Стойността на материалите се добавя към цената за услугата.

 • В: Работите ли в почивните дни?

  О: Да, може да заявиш ремонт или оглед и в почивните и празнични дни. Възможни са посещения и извън работно време, но срещу допълнителна такса.

 • В: Проверявате ли майсторите?

  О: Експертите ни са със сериозен стаж. Изискваме им допълнително и свидетелство за съдимост.

 • В: Почиствате ли след ремонта?

  О: Опитваме се да работим максимално чисто. Опаковаме и покриваме мебели, подови настилки. След приключването на ремонта може да заявиш основно почистване.

Виж всички въпроси

Клиентите за нас

Росен Иванов

Опитът ми с майстори досега беше меко казано неприятен. Но не и с тези. Вежливи, усмихнати, но най
-вече професионалисти.
... Повече

Лилкова

Много добре се справиха. Стените вкъщи бяха ужасно криви и неравни, но вече са идеални.

Кръстева

Препоръчвам. Много са добри

Покритие

Градове, в които оперираме
Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service