Качествени подмяна и монтаж на ВиК смесители във Варна от Фантастик Сървисес

Заяви услугата монтаж и подмяна на смесители за кухня, баня и душ батерии във Варна от Фантастик Сървисес. Качествено изпълнение, без скрити такси, на разумни цени!
  • Водопроводчици с дългогодишен опит във ВиК услугите.
  • Качествен монтаж с гаранции.
  • Не само в работните, а и през почивните, и празничните дни.
  • Цени от 55 лв/час.
Обади се сега 0700 33 700

Виж нашата услуга в 3 лесни стъпки

Свържи се с нас за минути

Обади се по телефон или попълни онлайн формата, като посочиш удобни за теб ден и час.

Безплатен оглед и достъпни цени

ВиК специалистът ще дойде на място, ще направи безплатен оглед и ще обсъди с теб цената на услугата, за да намери вариант според бюджета ти.

Заплащане на услугата без скрити такси

Водопроводчикът ще извърши услугата качествено и отговорно. Ще платиш според офертата, без скрити такси и допълнителни разходи.

Какво включва услугата монтаж и подмяна на ВиК смесители във Варна?

Смесителите и кранчета на чешмите в кухнята и банята ти са вече безнадеждно амортизирали. Трябват усилия да ги затегнеш. Или понякога се опитваш да смениш и ремонтираш компонент от модула сам, но без голям ефект.

Няма смисъл да продължаваш да се мъчиш така! Обърни се към ВиК екипите на Фантастик Сървисес, те ще ти предложат цялостно решение на достъпни цени! Водопроводчик с дългогодишен опит ще посети дома ти и ще ти предложи пълна подмяна на износените кранове с модерни смесители, които регулират водата само с леко докосване. Може да ги изберете заедно по каталог според интериора на твоите кухня и баня, и за да ти спести време, ВиК специалстът ще отиде да закупи смесителите, срещу малка такса.

В случай, че вече си избрал и закупил моделите, ВиК техникът ще ги смени срещу напълно разумни цени, като калкулира услугата почасово.

ВиК екипите на Фантастик Сървисес във Варна извършват подмяна и монтаж на смесители и в големи обекти – хотели, бизнес сгради и др.

Ето как се извършва подмяната на смесител:

Нашият експерт ще направи оглед и ще спре водоподаването от централния спирачен кран, след което ще демонтира стария смесител. Може да използва старите розетки или да монтира нови, в зависимост от твоето желание и ако става дума за смяна на стенен смесител.

Следва задължително инсталиране на нови гумени уплътнения за холендърите (ексцентриците или преходните връзки на водосточните тръби), тъй като старите, най-вероятно са износени и остарели.

Водопроводчикът ще направи замервания на разстоянието между ексцентриците преди монтажа на новия смесител. Често то не съвпада с това на новия модул и се налагат корекции. После ще монтира новия смесител и ще затегне гайките. Ако се извършва подмяна на смесител за душ, водопроводчикът ще свърже шлауха (маркуча с метална обвивка) към модула.

Следва пускане на водоподаването и тестване на новия смесител. След приключване на монтажа, ВиК специалистът ще почисти след себе си преди да си тръгне.

Знай, че водопроводчиците ни имат опит с монтаж и смяна на всякакъв вид смесители, включително и на стоящи, които се монтират на самата санитария. Също така, можеш да заявиш и услугата ремонт на смесител, в случай че повредения модул може да се поправи.

Довери се на Фантастик Сървисес във Варна и заяви услугата, без да се колебаеш!

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Сем. Дайнови

В къщата на село, което се намира на 3 км от Варна, решихме да подменим всички стари кранчета: в ку
хнята, банята и лятната кухня на двора. Заложихме на Фантастик Сървисес, като оставихме водопроводчика да ни купи всички нужни смесители и части. Много сме доволни от работата му!
... Повече

Валя Петкова

Много поносими цени на ВиК услугите на Фантастик Сървисес! На два пъти виках водопроводчик - пър
во за смяна на душ батерията, а след няколко седмици за запушване на мивката. Отлично работи, на много добри цени!
... Повече

Веско и Надежда Михайлови

Държим под наем малък рибен ресторант до плажа, но наемодателят не е ремонтирал кранчетата на ч
шмите в кухненския блок и тоалетните с години. Персоналът много се изнервяше, докато си върши работата. Приятели ни препоръчаха Фантастик Сървисес и ги послушахме. Останахме много доволни от работата им. Подмениха с нови смесители всички капещи чешми.
... Повече

Контакти: 0700 33 700

Работно време

  • Понеделник
  • Вторник
  • Сряда
  • Четвъртък
  • Петък

Поръчайте подмяна/монтаж на смесител или душ батерия във Варна!

Domestic clients 0700 33 700

Skip the line, request and
book a service online

Book a service