Подвързване на бойлер и други електроуреди във Варна от Фантастик Сървисес

Свържи твоя бойлер, печка или друга техника, както у дома, така и на работното място като извикаш специалист от екипа на Фантастик Сървисес! Разчитай на нашите професионални техници във Варна и тяхното гъвкаво работно време – те ще подходят с разбиране спрямо твоите нужди и график.
 • Квалифицирани техници.
 • Лесна уговорка за посещение.
 • Гъвкави часове на работа.
 • Цени от 55 лв/час.
Обади се сега 0700 33 700

Услугата ни в 3 лесни стъпки:

Изготвяне на план за монтаж:

Наш специалист ще посети дома или бизнеса ти в удобни за теб ден и час, за да планира инсталирането.

Инсталиране на електроуреда:

Свързването на бойлер, абсорбатор, готварска печка или друга техника се извършва в рамките на уговорения предварително ден, в кратко време, според нивото на сложност.

Проверка на изправност:

Твоят уред се проверява за изправност и безопасност от нашия техник, след което е готов за ползване!

Предварителен проект за монтиране на бойлер, печка, котлон и други електроуреди

Добре е преди посещението на наш техник да бъде установено мястото, където ще се монтират бойлера, котлоните, вградената фурна, абсорбатора или всяка друга техника, която си решил да закупиш. След това специалистът ни ще прецени дали окабеляването да е скрито или зад специална защитна кутия, ще изготви подробен план спрямо твоите нужди и предпочитания и ще отговори на твоите въпроси. Бъди уверен, че твоята техника е в сигурни ръце при професионалните техници на Фантастик Сървисес!

Свързване на бойлер

Втората стъпка при монтажа е така нареченото подвързване (или свързване). Нашият техник свързва уреда и го поставя на мястото, което предварително си избрал. Той свързва бойлера към вече съществуващите ВиК и електроинсталации. Изключително важно е да се обърне специално внимание на възвратния клапан, който служи за освобождаване на налягането и играе важна роля в безопасността на уреда. От еднакво значение са и меките връзки за студена и топла вода (познати още като подаваща и връщаща). При финалната стъпка в инсталирането, бойлерът се свързва с водопровода, след което бива обезвъздушен. Чак след края на тази процедура се свързва с електроснабдяването. По този начин и уредът, и инсталацията се предпазват от потенциални повреди.

Свързване на други електроуреди

Нашите техници умело се справят и с други видове домашна и професионална техника – могат да свържат твоя абсорбатор или вградена фурна към вентилационната система на дома или заведението ти, да вградят керамичен, индукционен котлон или готварска печка на най-удобното място в офиса и дома.

Проверка на качество и изправност

За да ти подсигурим оптимален комфорт и сигурност, нашите техници извършват и проверка на качеството – като последна стъпка. След като техниката е монтирана, отделните ѝ елементи се проверяват за изправност. Меките връзки на вече напълнения с вода бойлер биват проверени за течове (нормално е понякога по тях да се образува конденз – това не представлява проблем). Повторно се разглеждат окабеляването и уплътненията. След това уредът се включва в електричеството и се проверява за изправност. При абсорбатора и фурната се проверява изолацията на тръбата, от която излизат изпаренията, а при вградените печка и котлон окабеляването преминава през специално място в нишата, за да се предпази от повреда. Както при бойлера, последната фаза на монтаж включва проверка на окабеляването и свързването на отделните електропроводници.

Какво може да направи квалифицираният екип на Фантастик Сървисес за теб?

Нашите електротехници във Варна са запознати с най-новите технологии в електротехниката, както и с разнообразни и многобройни уреди от различни производители. Всеки от тях е квалифициран в сферата на услугите, които изпълнява, отзивчив е към твоите нужди и подхожда любезно. Екипът идва на място както в дома, така и в офиса ти. Може да бъде полезен и да разреши многообразие от проблеми:

 • Свързване/подвързване на бойлер
 • Свързване на бойлер към парно
 • Свързване на готварска печка
 • Свързване на котлони за вграждане
 • Свързване на абсорбатор
 • Свързване на ел. печка
 • Свързване на вградена фурна и котлон
 • Свързване на керамични котлони

… и други. Свържи се с наш техник във Варна, за да ти съдейства!

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Иванови

Благодарение на професионалистите от Фантастик Сървисес бойлерът ни беше инсталиран и готов с
мо за един ден!
... Повече

Р. Тошева

Техникът беше изключително любезен и бърз и подходи с разбиране спрямо ситуацията ми. Цената съ
що беше много достъпна!
... Повече

М. Колева

Вече знам, че мога бързо и лесно да се доверя на доказани професионалисти във Варна, вместо да тъ
рся из многобройните сайтове и обяви. Свързването на котлоните ми приключи за отрицателно време.
... Повече

Контакти: 0700 33 700

Работно време

 • Понеделник
 • Вторник
 • Сряда
 • Четвъртък
 • Петък

Поръчайте подвързване на бойлер във Варна!

Domestic clients 0700 33 700

Skip the line, request and
book a service online

Book a service