Качествена външна топлоизолация във Варна - монтаж на добри цени

Направи дома си енергийно ефективен и комфортен чрез монтаж на външна топлоизолация!
 • Майстори с дългогодишен опит и доказана експертиза
 • Гаранция на изпълнение с качествени материали на добри цени
 • Намален разход на енергия без редуциране на жилищната площ
 • Работим през цялата седмица (и в празнични дни)
Обади се сега 0700 33 700

Виж услугата ни в 3 лесни стъпки

1.Заяви оглед от наш експерт

Обади ни се или ни пиши, за да резервираш предварителен оглед с експертна консултация на място.

2.Оферта и изпълнение

След като приемеш нашата оферта, майсторите ще изолират имота ти с гарантиран резултат.

3.Чувствай се комфортно в изолирания си имот

Вече можеш да усетиш разликата - по-ниски сметки за отопление и по-топъл дом!

Какво включва услугата монтаж на външна топлоизолация

Уморен си вече поредна зима от постоянно повишаващите се енергийни цени? Писнало ти е да студуваш у дома, въпреки че отоплителните уреди работят на макс? Фантастик Сървисес Варна има решение за теб! Обади ни се и заяви монтаж на качествена външна топлоизолация за имота ти, за да намалиш разходите си за енергия!

С изолирането на дома си отвън, не само ще спреш процеса на топлопреминаване и ще спомогнеш помещенията да задържат топлината по-добре. А също така ще дадеш твоя принос за опазване на околната среда.

Енергийно ефективният дом не губи енергия. Изолираните отвън стени предпазват имота ти от влага и дават по-дълъг живот на фасадата на сградата.

Но най-добрата новина е, че постигаш един по-топъл, сух и уютен дом без да се налага да намаляш жилищното си пространство, както се получава при полагане на вътрешна топлоизолация.

Виж етапите на услугата ни поставяне на външна изолация:

 1. Професионална консултация и оглед

След като резервираш час за оглед в удобен за теб ден, майсторите на Фантастик Сървисес ще дойдат при теб, за да обсъдят идеите и изискванията ти. Можеш да разчиташ на тяхното професионално мнение относно материалите и метода на изпълнение, без значение дали става дума за цялостно саниране на къща или частично полагане на външна топлоизолация на определена стена на имота ти.

 1. Оферта и осигуряване на материалите

Майсторите ще направят нужните измервания преди да ти предложат оферта. Тя ще вклюва труда, времето на изпълнение и топлоизолиращите материали, необходими за извършването на работата по монтажа на външната изолация. Работим само с фирми и доставчици на материали с доказано качество.

 1. Полагане на външна изолация

Професионалистите ни са опитни специалисти в монтажа на външна (и вътрешна) топлоизолация, като те са добре запознати с всички видове методи и технологии на изпълнение. Притежават всички задължителни квалификации и умения, като шпакловане и боядисване. Така че бъди уверен, че и довършителните работи ще бъдат на ниво.

 1. Заключителни дейности

Mайсторите грижливо ще съберат всички отпадъчни строителни материали и ще ги извозят до определните за целта места. Затова не се притеснявай от проблеми със съседите! Площите около имота ще бъдат оставени във вида, в койта са били преди работата да започне.

Свържи се с Фантастик Сървисес още днес и направи запитване за монтаж на външна топлоизолация! Ще насрочим предварителен оглед в най-удобните за теб ден и час!

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Гергана Стоянова

Благодаря ви за перфектно свършената работа! Майсторите ви са любезни, чевръсти и с много добри
познания в сферата на енергийната ефективност. Монтираха топлоизолация на три външни стени на апартамента ни, които държаха студено у дома. Усеща се разликата сега - много по-топло е вкъщи, дори като не включвам печката.
... Повече

Моника Горанова

Случайно попаднах на Фантастик Сървисес, като търсих цени за външна изолация на къща в интернет
. Обадих им се и веднага организараха оглед на следващия ден. Поставиха цялостна изолация на къщата ни в центъра на Варна и мога да кажа, че работят много качествено.
... Повече

Симона Ванкова

Фантастик Сървисес сложиха външна изолация на северната страна на апартамента ни, след като пъ
во затвориха терасата, за да разширим едната спалня. Майсторите им работят много качествено и професионално. Не оставиха никакви боклуци след себе си, което приятно ме изненада, предвид предишен мой опит с майстори в миналото. Бих препоръчала услугите им.
... Повече

Контакти: 0700 33 700

Работно време

 • Понеделник
 • Вторник
 • Сряда
 • Четвъртък
 • Петък

Поръчайте монтаж на външна топлоизолация във Варна!

Domestic clients 0700 33 700

Skip the line, request and
book a service online

Book a service