Експертно почистване на гаражни врати във Варна

Идеално почистване на метални гаражни врати с водоструйка или с пара под налягане. Обади се на Фантастик Сървисес във Варна за професионална услуга!
  • Надеждни специалисти с чисто свидетелство за съдимост
  • Работим със съвременно оборудване и препарати
  • Почистване на упорити графити и следи от корозия
  • Приемаме заявки 7 дни в седмицата и през празничните дни
Обади се сега 0700 33 700

Ето услугата ни в 3 стъпки

1. Обади се за минути да заявиш почистване на гаражни врати

Нашите сътрудници във Варна ще приемат твоята заявка. Трябва само да се обадиш по телефона или да попълниш онлайн формата.

2. Специалисти с опит и чисто съдебно минало

Не се тревожи кой ще те посети - нашите майстори са с чисто свидетелство за съдимост и сертификат за професионален опит.

3. След извършване на услугата ще останеш доволен

Ще се изненадаш от резултатите. Няма да познаеш своя гараж - металната врата блести безупречно, а фасадата вече е чиста. Един идеален дом за твоя автомобил.

Какво да очакваш от услугата почистване на гаражни врати във Варна

Гаражът е мястото, където съхраняваш надеждно своя автомобил. Освен, че е добре да бъде хигиеничен и подреден, гаражът често е визитна картичка на нашия дом и следва да изглежда естетично. Металните гаражни врати са изложени на климатични влияния и бързо са превзети от корозия. По ролетните врати се задържат кал, мръсна вода и се образуват петна от киша и дъждове. Необходимо е да се измиват регулярно. Фантастик Сървисес е във Варна, за да ти помогне. Разполагаме с опитни екипи, които ще почистят безупречно твоята гаражна врата. Можем да предложим и почистване на външните стени от мъхове, кал и наноси, като най-ефективно това става с водоструйка.

Друг резултатен метод е изчистването чрез пара под налягане, което се случва в дълбочина и не оставя никакви следи от замърсявания и корозия.

Обади се на Фантастик Сървисес във Варна и екипите ни ще те посетят на място. Гарантирано качество на услугата.

Нашите екипи ще се отзоват в удобно за теб време, оборудвани със специални уреди, като телескопична водоструйка или почистваща система с пара под налягане. Ще премахват и най-упоритите следи от замърсявания.

Виж как извършваме услугата почистване на гаражни врати във Варна:

Оглед и оценка: Експертът ще те посети на място и ще направи оценка на гаражната ти врата. Ще определи степента на замърсяване и ще предложи подходящ метод – чрез пара под налягане или с водоструйка. Ще ти предложи гъвкава оферта.

Почистване с пара под налягане: Експертите ни са оборудвани с модерни почистващи уреди с пара. Тази технология гарантира изчистване на упорити петна от гаражната врата и неприятни графити със спрей. Използваме препарати против ръжда.

Почистване с вода: Използването на водоструйка е популярен начин за цялостното почистване на ролетната гаражна врата и външните стени на гаража. Така се премахват ефикасно мъхове и плесени или замърсявания от кал и киша върху металната врата.

Без следи от мръсотия и ръжда: Използваме специални препарати срещу корозия, с които третираме повърхността на металната врата. Така вече е защитена срещу ръжда след дъжд и сняг. Погрижи се както за своя автомобил, така и за мястото, където се съхранява.

Довери се на Фантастик Сървисес във Варна и поръчай почистване на гаражни врати. Наш сътрудник е винаги насреща за въпроси и съвети.

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Пламен Трифонов, Варна

Много съм доволен от екипа на “Фантастик Сървисес” - идеално изчистиха от мръсотия и кал врата
а на гаража на вилата. Със специални препарати спряха и корозията. Металната врата е защитена от ръжда след дъжд сега. Помолих ги да изчистят и замърсената мазилка отстрани и с водоструйка свършиха и това.
... Повече

Детелина Найденова

Много съм впечатлена, че момчетата на фирма “Фантастик Сървисес” успяха да изтрият грозни гра
ити с червен спрей от нашия гараж. Къщата ни е в центъра на Варна и половин година големите надписи върху вратата и стената го загрозяваха. Мисля, че ги премахнаха с една машина на пара. Перфектно се справиха, препоръчвам!
... Повече

Петър Василев

Опитвал съм да почистя ръждата от металната ролетка на гаража си като ползвах специален спрей,
о не ми се получи добре. Комшията ме посъветва да извикам специалисти и по-точно от “Фантастик Сървисес”. Малко не ми се вярваше, ама ме изненадаха приятно. Отне им малко време и се получиха невероятни резултати. Освен това - на достъпни цени!
... Повече

Контакти: 0700 33 700

Работно време

  • Понеделник
  • Вторник
  • Сряда
  • Четвъртък
  • Петък

Поръчайте почистване на гаражни врати във Варна!

Domestic clients 0700 33 700

Skip the line, request and
book a service online

Book a service