Монтаж на гипсокартон от специалисти с опит във Варна

Оптимални пространствени решения на интериора чрез поставяне на гипсокартон! Довери се на Фантастик Сървисес във Варна и ще останеш доволен!
  • Опитни специалисти с респектиращ опит
  • Достъпни цени, съобразени с бюджета ти
  • Бърза и лесна резервация в удобни за теб дата и час
  • Насреща сме през работните и почивните дни
Обади се сега 0700 33 700

Виж услугата ни в 3 лесни стъпки

1. Заяви услугата бързо и лесно

Обади се за минути и ние веднага ще реагираме - ще изпратим професионални екипи в удобни за теб ден и час.

2. Оглед и експертна консултация

Специалистът ще дойде на място за оглед и ще те консултира, като заедно изберете най-доброто решение!

3. Можеш да бъдеш спокоен за качеството на услугата

Опитният майстор ще изпълни без компромис в качеството монтажа на гипсокартона. Можеш да си спокоен за дълготрайните резултати!

Какво включва услугата монтаж на гипсокартон във Варна?

Фантастик Сървисес предлага разнообразни услуги за дома и офиса.Една от най-търсените ни услуги във Варна е монтаж на гипсокартон, тъй като с този материал се постигат както разнообразни пространствени решения, така и нова визия в дизайна на дома.

Гипсокартонът е предпочитан, тъй като с използването му се реализира гъвкаво разпределение на помещенията чрез преградни стени, практично усвояване на банята, антрето, коридора; оптическо увеличение на площта в дома и офиса или включване на декоративни елементи в интериора.

Той е с шумоизолационни качества и паропропусклив. Широко застъпен в сгради от всякакъв вид.

Ако искаш лесно да изравниш неравности по стени без мазилка, да оформиш ново помещение в жилището си или да монтираш окачени тавани, се обади на Фантастик Сървисес, за да резервираш ден за консултация и оглед!

Виж по-долу какво можеш да очакваш от услугата поставяне на гипсокартон:

Експертна консултация: Нашите специалисти ще обсъдят с теб идеята ти за окачени тавани или за монтиране на преградни стени и оформяне на нови помещения. Ще направят необходимите измервания и ще получиш ценова оферта за труда, а в случай, че не си осигурил нужните материали, те могат бъдат закупени, доставени и добавени към крайната цена.

Подготовка: Ще покрием с найлон пода и мебелите, които са в съседство на повърхностите, по които ще работим, за да ги предпазим от замърсяване. Ще подготвим повърхностите за работа, независимо дали се касае за монтаж чрез лепене или монтаж на конструкция.

Поставяне на гипсокартон: За монтажа на гипсокартон на конструкциясе използват специализирани инструменти, с които нашите екипи разполагат и умеят да използват. В зависимост от това дали се поставя предстенна обшивка, окачен таван или преградна стена, те ще използват висококачествени листове гипсокартон с дебелина по стандарт и необходимите профили. При монтаж на преградни стени задължително ще ползват вата и шумоизолация. При лепене на гипсокартон, ще използват само качествени лепила на утвърдени компании.

Заключителен етап: Специалистите от Фантастик Сървисес ще приведат имота ти в ред след приключването на работата. Остатъчните материали ще бъдат изнесени от жилището или офиса и всички следи от работата ще бъдат почистени.

Обади се още днес на Фантастик Сървисес и не се колебай да заявиш поставяне на гиспокартон. Ще се постараем да изпълним услугата в най-кратки срокове!

*Данните са извлечени от нашата вътрешна база данни за последните 12 месеца

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Валентина Попгеоргиева, Варна

Препоръчвам поставяне на гипсокартон от фирма “Фантастик Сървисес”, защото ефектът е поразит
лен! Преди година решихме да преградим голямата ни баня /площ 15 кв. м./, за да монтираме вана в отделено помещение. Те ни направиха преградна стена, по която от едната страна налепиха и фаянсови плочки и постигнаха супер резултат! До този момент е напълно устойчива!
... Повече

Веси и Петър Стойчеви

Фантастик Сървисес чудесно се справиха със задачата да превърнем студио в кв. “Аспарухово” въ
функционално жилище. Повикахме ги да поставят преградни стени от гипсокартон и така оформихме спалня, детска стая и кухня с трапезария. Много сме впечатлени от професионалната работа и атрактивни цени!
... Повече

Сем. Вараджийски

Препоръчваме фирма “Фантастик Сървисес” за окачени тавани от гипсокартон! Работят бързо, чист
о и резултатно! Цените им са без конкуренция!
... Повече

Контакти: 0700 33 700

Работно време

  • Понеделник
  • Вторник
  • Сряда
  • Четвъртък
  • Петък

Поръчайте монтаж на гипскартон във Варна!

Domestic clients 0700 33 700

Skip the line, request and
book a service online

Book a service