Монтаж на гипсокартон от специалисти с опит

Нова пространствена визия и шумоизолиращ ефект след монтаж на гипсокартон. Избери Фантастик Сървисес и ще останеш доволен!
 • Майстори с дългогодишен опит в монтажа на гипсокартон
 • Цени без конкуренция и гарантирано качество
 • Работим 7 дни в седмицата и през празничните дни
 • Бърза и лесна резервация за минути
Обади се сега 0700 33 700

Услугата ни в 3 лесни стъпки

 • 1. Резервирай за минути

  Резервирай за минути в удобни за теб дата и час. Нашите екипи са насреща през работните и почивните дни!

 • 2. Оглед и консултация

  Майстори с доказан опит ще направят оглед и ще ти предложат оптимални пространствени решения. Ще изготвят оферта, съобразена с твоите възможности.

 • 3. Професионална услуга без компромис в качеството

  Можеш да се довериш на нашите специалисти. Те са с дългогодишен опит в монтажа на гипсокартон в жилищни имоти и офиси.

Какво включва услугата монтаж на гипсокартон?

Фантастик Сървисес предлага разнообразна гама от услуги за дома и офиса. Сред най-заявяваните услуги е монтаж на гипсокартон за нова пространствена организация на жилищната площ и нова цялостна визия на дома или офиса.

Много собственици на жилищни имоти и фирми предпочитат този материал, когато предприемат реновиране на къща, апартамент или офис. Гипсокартонът е предпочитан и заради своите шумоизолационни качества и често се монтира на неравни стенни повърхности и тавани, за да се спести трудоемкото им шпакловане.
При полагане на вътрешна топлоизолация, монтажът на гипсокартон след това също се явява незаменимо решение.

Още, чрез монтаж на гипсокартон, може да се усвоява оптимално площта на едно помещение, като се изградят цялостни или частични преградни стени и се постигне напълно нов дизайн на интериора.

Ако се нуждаеш от оформяне на нови помещения в дома или в офиса, изравняване на стените без мазилка или окачени тавани, резервирай монтаж на гипсокартон във Фантастик Сървисес!

Виж конкретно стъпките, които включва услугата поставяне на гипсокартон:

 • Консултация с експерти и оферта: Майсторите ни ще направят оглед и ще обсъдят с теб проекта ти. Ще извършат необходимите измервания и ще изготвят оптимална ценова оферта с калкулираните труд и материали.
 • Подготвителен етап: Специалистите ще покрият с найлон подовите настилки и мебелите, за да ги предпазят от замърсяване. Без значение от използваната технология – монтаж чрез лепене или монтаж на конструкция, ще подготвят повърхностите за работа.
 • Монтаж на гипсокартон: Екипите ни са оборудвани със специализирани инструменти и няма да допуснат риск от щети. Те могат да изградят перфектно предстенна обшивка, преградна стена на помещение или окачен таван. Ще използват висококачествени листове гипсокартон с дебелина по стандарт и необходимите профили. Работят само с качествени лепила и други необходими материали на водещи фирми в бранша.
 • Заключителна фаза: След напълното приключване на дейностите, екипите на Фантастик Сървисес ще приведат имота ти в първоначалния му вид. Всякакви следи от работата ще бъдат премахнати, а остатъчните материали ще бъдат изнесени от жилището или офиса.

Заяви още днес монтаж на гипсокартон и ние ще изпълним услугата в най-кратки срокове! Насреща сме в работните, почивните и празничните дни!

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Калина Василева

Майстори на Фантастик Сървисес монтираха гипсокартон във фирмата, за да оформим фронт офис и бе
к офис. Справиха се отлично. Работеха експедитивно и чисто. Много сме доволни!
... Повече

Сем. Крушеви

Ползвахме екип на Фантастик Сървисес за поставяне на гипсокартонени листове върху неравни сте
и в стара къща. Ефектът беше поразителен. Дори им поръчахме боядисване на стените с латекс, тъй като предлагат и тази услуга. Препоръчваме и отново ще ги търсим за ремонтни дейности!
... Повече

Теменужка Попгеоргиева

За преградни стени и окачени тавани от гипсокартон препоръчвам само Фантастик Сървисес! Напълн
о преобразиха апартамента ми. Цените им са супер добри. Вече съм ги препоръчала на приятели.
... Повече
Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service