Качествена външна топлоизолация - монтаж на добри цени

Заяви монтаж на външна топлоизолация и превърни имота си в уютен и топъл дом.
 • Експерти с респектиращ опит в полагане на топлоизолация
 • Намаляване на разходите за енергия до 30%
 • Цени на външната топлоизолация без конкуренция
 • Екипите ни изпълняват поръчки 7 дни в седмицата и по празници
Обади се сега 0700 33 700

Виж услугата ни в 3 лесни стъпки

 • 1. Резервирай полагане на външна топлоизолация

  Заяви монтаж на външна топлоизолация и специалист на Фантастик Сървисес ще направи оглед в удобно за теб време.

 • 2. Изготвяне на гъвкава оферта и изпълнение

  Майсторите ще се съобразят с бюджета ти и ще изготвят гъвкава оферта, без скрити такси и на достъпни цени.

 • 3. Можеш да усетиш разликата и по-ниските сметки

  Само дни след монтирането на изолация ще усетиш разликата във вътрешните температури на дома ти, а след месец - понижение в сметките!

Какво включва услугата полагане на външна топлоизолация

Ако твоето жилище е в сграда, строена преди десетки години или къщата ти няма външна топлоизолация, е време да направиш дългосрочна инвестиция в такава. С полагането на качествена топлоизолация ще се намалят топлинните преходи между вътрешната и външната температури.

Външната “защита” ще възпрепятства изтичането на топлина от сградата и жилището, и стаите в къщата ще бъдат топли и уютни през зимата. Разходите за енергия ще намалеят поне с една трета спрямо тези, които си плащал досега.

Така вложените средства за монтаж на външна топлоизолация ще се възвърнат бързо и ще бъдат оправдани. Не е без значение и екологичния ефект от ремонтираната сграда. А изолираните стени предпазват фасадата на сградата от влага и ерозионни процеси.

При правилно подбрани материали и качествено изпълнение, външната топлоизолация се характеризира с дълготрайност и на практика е вечна. Домът ти се преобразява и става още по-топъл и комфортен. За разлика от полагането на вътрешна топлоизолация, не се редуцира жилищната площ.

Намали разходите си за енергия, като поръчаш монтаж на външна топлоизолация от Фантастик Сървисес! Довери ни се и ще останеш впечатлен от изпълнението на услугата, без компромис в качеството!

Виж етапите на монтажа на външна топлоизолация:

Експертна консултация и оглед

Заяви удобни за теб ден и час и нашите експерти ще дойдат на място да извършат оглед и ще обсъдят твоите идеи и изисквания. Ще направите проект в зависимост от желанието ти – цялостно саниране на къща, на нискоетажна сграда, на отделно жилище или частично полагане на външна топлоизолация на определена стена на имота ти.

Изготвяне на оферта

Опитните майстори ще направят оглед и измервания, ще калкулират труда и топлоизолационните материали и ще изготвят оферта, съобразно бюджета ти. Фантастик Сървисес си партнира само с доказани доставчици на качествени материали – каменна и стъклена вата, EPS стиропор, XPS фибран, и с фирми с добра репутация.

Монтаж на външна топлоизолация

Екипите ни са с респектиращ опит в дейности като шпакловане, боядисване и монтаж на топлоизолационни материали.

Финални дейности

Майсторите ще почистят след финализирането на работата всички отпадъци от площите около имота или вътре в помещенията. Ще извозят чувалите и остатъчните материали до депо за строителни отпадъци.

Обади се на Фантастик Сървисес и заяви монтаж на външна топлоизолация! Направи дълготрайна инвестиция и намали сметките си за отопление!

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Сем. Теодорови

Вилата ни се намира в Каменар до града. Това лято майстори на Фантастик Сървисес монтираха външ
а топлоизолация и сме много доволни! Температурата на всички стаи и коридори се повишиха с поне 5%. За пръв път тази зима изкарахме две седмици там, в топли стаи и без влага по външната мазилка!
... Повече

Вероника Бучийска

Живея сама, реших да направя най-сетне външна изолация на гарсониерата си. Доверих се на Фантаст
ик Сървисес. Свършиха бързо и чисто работата, след това не остана прашинка след тях. Изтеглих малък заем за изолацията и никак не съжалявам, сметките ми за ток сериозно паднаха.
... Повече

Сем. Василеви

Залагаме на Фантастик Сървисес за различни ремонти и услуги. За саниране на жилището отново ги
овикахме. Без конкуренция са!
... Повече

Покритие

Градове, в които оперираме
Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service