Монтаж и смяна на смесители от Фантастик Сървисес

Резервирай квалифициран водопроводчик за качествен монтаж и смяна на смесители и душ батерии на конкурентни цени, без скрити такси!
 • Почасови услуги за надежден монтаж на смесители за баня и кухня.
 • Професионалисти с опит във водопроводните монтажни дейности.
 • Първоначален оглед в удобен за теб ден и час.
 • Цени от 55 лв/час.
Обади се сега 0700 33 700

Услугата ни в 3 лесни стъпки

 • 1. Обади ни се днес

  Свържи се с нас по телефона или попълни формата ни за контакт, за да наемеш правоспособен ВиК специалист с доказана репутация.

 • 2. Ценова оферта след оглед

  Водопроводчикът, който ще изпратим при теб, ще обсъди с теб работата по смяната или монтажа на нов смесител за баня или кухня и ще ти даде оферта.

 • 3. Гарантирано качество на услугата

  ВиК професионалистът ще извърши монтажа на новия ти смесител експедитивно и с безупречно качество.

Как се извършва услугата монтаж на смесител или душ батерия?

Фантастик Сървисес предлага гама от водопроводни услуги, включително и смяна и монтаж на стоящи или стенни смесители за кухня и баня, както и на душ батерии.

Може би старият смесител на ваната ти прави проблем и предпочиташ да го смениш с нов и модерен вместо да го ремонтираш. Или пък си намерил различно решение за кухнята, която разширяваш, и сега с преместването на мивката имаш нужда от нов монтаж на смесителя. Ние ще ти изпратим ВиК специалист с дългогодишен опит в бранша, за да ти помогне и извърши услугата перфектно. 

И ако искаш да спестиш време, можеш да разчиташ на професионалиста да закупи избрания от теб смесител или батерия за душ, срещу малка такса.

Не забравяй, че при по-спешни заявки за нашите ВиК услуги, можем да се отзовем дори на същия ден. Точно така, дефектирали и капещи кранове и смесители в хотела ти например, могат спокойно да се причислят към спешните ВиК ситуации.
Ето какво представлява процесът по монтаж на стенен смесител:

 1. Водопроводчикът ще спре първо водата от спирачния кран и ще демонтира стария смесител или душ батерия, в случай че става дума за смяна на такъв.
 2. При желание на клиента, техникът ще използва старите розетки или ще монтира нови.
 3. Старите и износени гумени уплътнения от холендрите (ексцентриците или преходните връзки на водосточните тръби) ще бъдат заменени с нови.
 4. Преди монтажа на новия смесител, водопроводчикът ще коригира, ако се налага, ексцентриците, в случай че разстоянието между тях не съвпада с това на новия модул.
 5. След това, ВиК техникът ще монтира смесителя и ще затегне гайките, а ако той е за душ, ще свърже и шлауха (маркуча с метална обвивка) към модула.
 6. Накрая, след пускането на водата отново, специалистът ще тества смесителя дали работи както трябва.

Заяви още сега услугата монтаж на смесител и водопроводчик от Фантастик Сървисес ще е при теб в уречения ден, оборудван с професионални инстументи.

Забележка: Също така извършваме и ремонти на смесители и батерии за душове, без значение дали са с една ръкохватка или с две

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Маринелка Костадинова

Обадих се аз на Фантастик Сървисес миналата седмица да питам сменят ли батерии за душове. Много
мило момиче ми записа час, взе ми адреса и така дойде едно момче, много и то любезно, и даже отиде до железарията да купи нова батерия, че аз съм по-трудно подвижна. После я смени старата с новата и нищо не тече вече. Да е жив и здрав и вие да сте все така успешни!
... Повече

Иван Ив. Иванов

Удовлетворен съм от ВиК услугите ви. Техниците ви са топ. В миналото на големи шмекери съм попад
л. Вашата фирма излезе много коректна.
... Повече

Величко Грозданов

Наех водопроводчик от фирмата ви да ми подмени всички смесители у дома, че след цялостния ремон
и смяната на мивките, старите смесители с ръждица не изглеждаха на място. Професионално се справи човекът и не ми излезе никак скъпо даже.
... Повече

Покритие

Градове, в които оперираме
Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service