Професионален монтаж на ел. табло

Не рискувай ефективността на електрическата ти инсталация, а заяви подмяна на повреденото ти ел. табло!
 • Квалифицирани и правоспосбни електротехници.
 • Смяна и монтаж на всякави вид ел. табла.
 • Прецизна диагностика и тестване с модерни инструменти.
 • Заявка на монтаж на ел. табло, 7 дни в седмицата.
 • Цени от 65 лв/час.
Обади се сега 0700 33 700

Услугата ни в 3 лесни стъпки

 • 1. Поръчай услугата

  Резервирай смяна на ел. табло в удобно за теб време, като се свържеш с нас онлайн или ни се обадиш по телефона.

 • 2. Оглед и диагностика

  Опитният електротехник ще пристигне, екипиран с всички необходими инструменти и ще обсъди с теб работата.

 • 3. Професионално извършване на услугата

  Специалистът ще подмени старото или повредено ел. табло с ново, като спазва всички правила за безопасност, и ще тества ел. инсталацията ти.

Какво да очакваш от услугата монтаж на ел. табло?

Всички знаем, че електрическите табла трябва да са в техническа изправност и надеждни, за да разпределят безопасно и ефективно електроенергията у дома. А някои по-остарели ел. табла с бушони без автоматични предпазители могат да застрашат здравето и живота на ползвателите, поради износени компоненти, което може да доведе до риск от късо съединение и пожар. С подмяната на старото ти ел. табло и монтажа на ново съвременно такова, този риск се минимилизира значително. Също така, едно модерно и безопасно електро табло определено ще удължи живота на твоите електроуреди и електроинсталация, като цяло.

А сега виж как извършваме услугата смяна и монтаж на ново електрическо табло:

 

 1. Квалифициран електротехник ще дойде при теб и ще направи оглед и диагностика на старото ел. табло. След това ще ти даде оферта за смяната му, с включена цена за труд и материали. Последното важи и когато става дума за монтаж на електро табло в новопостроен имот, който е в процес на свързване към ел. мрежата.

 

 1. Професионалистът ще извърши всички дейности по инсталирането на електро таблото, спазвайки правилата за безопасност, и с гаранция за качеството на изпълнение. Можем да монтираме всички видове ел. табла (апартаментни, разпределителни, електромерни, силови разпределителни, главни и други, което означава, че електротехниците ни обслужват сгради с всякакво предназначение.

 

 1. След извършването на монтажа, специалистът ще направи нужните тестове, за да потвърди безопасното функциониране на твоята електроинсталация и ел. уреди.

 

А ако имаш нужда от друг вид електро услуга, знай, че Фантастик Сървисес винаги е на разположение, дори през почивни и празнични дни. Извършваме всички видове електро ремонтни дейности, както и монтаж и смяна на електрически компоненти, като контакти, осветителни ключове, вътрешно и външно осветление, цялостна подмяна на ел. инсталации, окабеляване на новопостроени имоти и др. Само се свържи с нас и ние ще отговорим на твоето запитване в кратък срок.

Забележка: Електротехниците могат да доставят необходимите материали за извършване на електро услугата срещу допълнителна такса за времето, отнело за осигуряването им.

Покритие

Градове, в които оперираме
Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service