Поставяне на ламинат от опитни майстори

Възползвай се сега от качествен монтаж на ламинат на конкурентни цени, от доказани в бранша специалисти!
 • Екипите на Фантастик Сървисес работят професионално с гаранция
 • Атрактивни и прозрачни цени, без скрити такси
 • Насреща сме в работни, почивни и празнични дни
 • Заявката за монтаж на ламинат е бърза и лесна
Обади се сега 0700 33 700

Виж услугата ни в 3 лесни стъпки

 • 1. Резервирай за минути

  Резервирай за минути по телефона или онлайн монтаж на ламиниран паркет. Фантастик Сървисес ще осигури опитни майстори да извършат услугата.

 • 2. Оглед и изготвяне на оферта

  Екипите ни ще пристигнат в удобни за теб ден и час, за да направят оглед. Ще обсъдите вида на материалите и ще изготвят оферта съобразно твоя бюджет.

 • 3. Гарантирано качество на монтирания ламинат

  Фантастик Сървисес гарантира качество на услугата. Майсторите могат да извършат демонтаж на старото подово покритие преди да положат новия ламинат.

Какво включва услугата монтаж на ламиниран паркет?

Фантастик Сървисес е утвърдена компания в строително-ремонтните услуги за дома и офиса. Разполагаме с подготвени екипи за демонтаж на подови настилки и монтаж на ламиниран паркет. Опитните ни майстори разполагат със специализирано оборудване и спазват най-високите стандарти в полагането на ламината. Използват качествени материали от производители с доказана репутация.

Специалистите могат да работят по няколко твои обекта, без значение от квадратурата на имота и обема на работа, както и дали се касае за апартамент, къща, офис или публична сграда. Извършват услугата качествено и с висок професионализъм.

Заяви още сега професионален монтаж на ламиниран паркет, без риск от некачествена работа и щети на подовото покритие.

Виж по-долу какво можеш да очакваш от услугата полагане на ламинат:

Оглед и експертна консултация: В посочения от теб ден и час, нашите екипи ще направят оглед на помещенията и ще измерят квадратурата на подовите повърхности, върху които ще полагат паркета. Ще обсъдите заедно цвета и вида на ламинирания паркет. Те ще те насочат към най-добрите производители с качествена стока. Експертите ще изготвят гъвкава оферта, съобразена с твоите възможности. Калкулациите са на квадратен метър.

Подготовителна фаза: Опитните ни майстори ще отстранят старото подово покритие, ако има такова, и ще подготвят повърхността за монтаж на новия ламинат. Ще почистят основата и ще положат шумоизолираща подложка.

Полагане на ламинат: Същинското полагане на плоскостите ламиниран паркет се извършва внимателно, за да не се допусне дори и най-минималния компромис в качеството на изпълнение. Майсторите ще монтират накрая первазите, а при наличие на стълби – и лайсните за идеалния завършек. Специалистите ни са с дългогодишен опит и завидни умения, така че можеш да разчиташ на перфектни резултати.

Заключителна фаза: След приключване на всички дейности, професионалистите ще почистят положения паркет от прах и замърсявания. Ще съберат боклука и остатъчните материали и ще приведат имота ти в предишния вид, без да оставят следа от ремонтните дейности.

Заяви демонтаж и монтаж на ламинат и екипи на Фантастик Сървисес ще направят дома или офиса ти комфортен и уютен с новата подова настилка!

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Поля Тодорова

От Фантастик Сървисес ми монтираха ламиниран паркет във всички стаи на новия апартамент, който
купих на замазка и шпакловка. Изпълних съветите им да купим немски ламинат, в модерни цветове. Свършиха бързо работа, а за цените нямам коментар - без конкуренция са!
... Повече

Велислав Пешев и Даниел Димитров

Избрахме Фантастик Сървисес, по съвет на познати, да ни монтират ламиниран паркет в офиса. Работ
ят експедитивно и професионално. Много сме доволни!
... Повече

Сем. Попиванови

Подменихме ламинирания паркет на вилата с помощта на Фантастик Сървисес. Две момчета дойдоха, м
ного работливи и пипат качествено! Първо махнаха старото дюшеме и изгнилия на места паркет, след това сложиха новия ламинат. Избрахме го в цвят Дъб Сонома Атлантис и стана перфектно.
... Повече

Покритие

Градове, в които оперираме
Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service