Професионални къртачни услуги от опитни майстори

Довери ни се при нужда от структурни промени на имота ти преди основен ремонт и ще ти помогнем - на цени без конкуренция!
 • Оглед в посочените от теб дата и час
 • Консултация и изготвяне на гъвкава оферта
 • Специалисти с респектиращ опит в изкъртването на стени, бетон и фаянс
 • Работим внимателно, със специализирани инструменти
Обади се сега 0700 33 700

Услугата ни в 3 лесни стъпки

 • 1. Резервирай къртачни услуги за минути

  Поръчай професионално машинно къртене онлайн или ни се обади! Веднага ще резервираме удобните за теб дата и часЕкипът ни ще направи оглед, когато ти е удобно, без значение в работен или почивен ден. Ще обсъдите обема на работа и ще ти бъде предоставена оферта.

 • 2. Предварителен оглед и консултация

  Екипът ни ще направи оглед, когато ти е удобно, без значение в работен или почивен ден. Ще обсъдите обема на работа и ще ти бъде предоставена оферта.

 • 3. Професионализъм, без риск от щети

  Опитните ни специалисти ще подходят внимателно към работата и имота ти. Изкъртват машинно стени, бетон, тухли, фаянс и теракот, без риск от поражения в дома и офиса ти.

Какво можеш да очакваш от професионалните ни къртачни услуги?

Ако си планирал голям ремонт с изкъртване на стени и реорганизация на пространството в апартамента или офиса ти, Фантастик Сървисес е твоят партньор!
Премахването на преградни стени е много специфична дейност, която трябва да се извърши от квалифицирани майстори.
За професионален подход и обособяване на ново пространство чрез изкъртване на стените без риск, резервирай услугата при нас. Екипите ни ще направят оглед, диагностика, измервания и ще пристъпят към работа. Те са оборудвани със специални инструменти и има дългогодишен опит в тези дейности.

За качествено премахване на старите фаянсови плочки, напукан теракот или мозайка в коридора, също потърси нашите услуги. Важно е при подмяна на подовото покритие или санитарния фаянс да наемеш професионалисти с опит.

Без да нарушават целостта на основната конструкция, специалистите ни могат да изкъртят внимателно счупени плочки, тухлени стени, компрометирани комини и др. Също така сме насреща и за къртене на бетонни огради и дувари.

Обади се на Фантастик Сървисес веднага, щом вземеш решение за ремонт!

Ето какво включват етапите на къртачната услуга:

1. Оглед, експертна консултация и оферта:Опитните ни майстори ще направят оглед в удобното за теб време и ще те консултират за техническото изпълнение. Ще изготвят оферта, съобразена с твоите възможности.

2. Подготовителен етап: Специалистите ни ще освободят пространство за работа и ще покрият мебелите и подовите повърхности с найлон. Те са оборудвани със специализирани инструменти и имат професионален опит при разбиването на стени, бетон и плочки, без риск от щети.

3. Същинска работа: Опитните ни майстори ще пристъпят внимателно към работа. Те ще се съобразят с конструкцията на имота. Могат професионално да определят какви са стените – носещи или преградни. Ще използват специфичните си умения и инструменти, без значение дали става дума за изкъртване на подпрозоречното пространство или премахване на стар мозаичен под. Майсторите ще изпълнят работата без да допуснат никакви поражения на имота ти.

4. Заключителен етап: След изкъртването или разбиването на стени, бетон или подови настилки е необходимо да се изхвърлят строителните отпадъци на лицензирано сметище. Екипът ни ще свърши това вместо теб и ще приведе имота ти в добър вид.

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Сем. Кавлакови

Решихме да изкъртим износения теракот в кухнята и коридора, и извикахме майстори от Фантастик С
ървисес. Работиха много внимателно и то на разумни цени. Не възникнаха никакви проблеми по време на работата и даже ни препоръчаха майстори от същата фирма за лепенето на нови плочки. Много сме доволни!
... Повече

Тодорка Цветкова

Много съм благодарна на майсторите на фирма Фантастик Сървисес. Дойдоха да избият преходна сте
а у дома, за да направим от две стаи голям хол. Покриха първо повърхностите, че се вдига прах с машините. Почистиха след като свършиха с къртенето. Много добра фирма!
... Повече

Мария Точкова и Галя Пенкова

Наложи се да разбием две преградни стени в офиса, да го разширим. Ползвахме услугите на Фантасти
к Сървисес. Нашият съвет е - ползвайте услугите на професионалисти, за да не ви се наложи повторен ремонт, да имате гаранция, че всичко ще се свърши както трябва! Такъв е екипът на Фантастик Сървисес!
... Повече
Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service