Професионално почистване след наематели във Велико Търново

Поръчай качествено почистване на имота ти след наематели на Фантастик Сървисес, цените са без конкуренция!
 • Работим само с експерти в почистването на имоти след наем.
 • Използваме професионални препарати и уреди за почистване.
 • Услуга, от която могат да се възползват както наематели, така и наемодатели.
 • На разположение сме както в работните, така и в почивните дни.
 • Цени от 100 лв.
Обади се сега 0700 33 700

Виж услугата ни в 3 лесни стъпки

Резервирай бързо по телефон или онлайн

Заяви почистване на имот след наем по телефон или като попълниш формата ни за контакт. Посочи удобните за теб дата и час.

Опитни специалисти ще се справят перфектно

Имотът ти ще бъде почистен до детайл от специалисти с доказан опит. Ще бъдеш приятно изненадан от резултатите!

Имотът е почистен безупречно

Експертите на Фантастик Сървисес ще свършат тежката работа вместо теб, апартаментът ще бъде безупречно чист за новите наематели!

Как извършваме почистване след наематели във Велико Търново?

Една от търсените и атрактивни услуги на Фантастик Сървисес във Велико Търново е основно почистване на имоти след напускането на наематели. Старата столица е студентски град и отдаването на жилища и къщи под наем е дълголетна традиция. Услугата е подходяща както за наемодатели, които искат да предложат уютен и чист апартамент, така и за наематели, които напускат и желаят да предадат ключа, чак когато квартирата е приведена в пълен ред.

Фантастик Сървисес ще изпрати екип, оборудван с професионални препарати и съоръжения, за да превърнат имота в перфектно почистен за новите наематели. Услугата не е почасова, което означава, че специалистите ще работят докато не почистят всяка повърхност от замърсяване.

Ето какво представлява почистване след наем:

 • Почистване на хол – почистване с прахосмукачка на подовите настилки и на дивана, канапето и тапицираните столове; премахване на паяжини от ъглите; почистване на праха от всички повърхности; полиране на мебелите; премахване на всякакви петна и замърсявания от лампи и ключове за осветление.
 • Почистване на спални – почистване в дълбочина на всички спални помещения; избърсване на всички мебели от прах; почистване с прахосмукачка на пода, килима и матраците; избърсване на щорите, освежаване на твърди подове с моп;
 • Почистване на коридор – хигиенизиране на пода с прахосмукачка и измиване с препарат и моп; премахване на паяжините, почистване на входната врата, закачалката и шкафчето за обувки; полиране на огледалото;
 • Почистване на кухня – почистване на пода с прахосмукачка и освежаване с моп; почистване на мебели, плотове и кухненските шкафове; щателно почистване на мивката, плочки и кухненски уреди с професионални препарати;
 • Почистване на баня – хигиенизиране на мивката, душа и тоалетната; почистване на аксесоари за баня и шкафчета, както и на огледалото; премахване на котлен камък от хромови повърхности, кранове, смесители и др.; дезинфекциране на пода с моп.

Терасите също ще бъдат приведени в безупречен ред и ако искаш можем да осигурим прозорците на цялото жилище да бъдат измити вътрешно. Само уточни това предварително при резервацията на услугата.

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Ваня Добромирова

Поръчах услугата от Фантастик Сървисес, защото ми бяха разказали приятели за нея. Трябваше да в
рнем в нормален вид апартамента, който синът ми ползва, докато беше студент във Велико Търново. А знаете, младите хора правят купони, посрещат приятели - през годините имаше макар и малки поражения и замърсяване. Наех екип от фирмата и той направи чудеса! Разделихме се с уважение с хазяйката, като и предоставихме наистина чисто жилището.
... Повече

Вера Найденова

Вече три пъти поръчвам професионално почистване след наематели на етажа от къщата ми в Търново.
Фантастик Сървисес почистват перфектно, а цените им са според мен по джоба на всеки.
... Повече

Добринка Йотова

Ползвах услугата на фирмата, преди 7 март, когато студентите се върнаха присъствено да учат. Изч
стиха двата етажа на къщата блестящо. От години отдавам под наем три стаи с прилежащите помещения и всичко трябваше да е на ниво! Много съм доволна и си имам наемателки - първокурснички.
... Повече

Контакти: 0700 33 700

Работно време

 • Понеделник
 • Вторник
 • Сряда
 • Четвъртък
 • Петък

Други градове, които покриваме в близост до Велико търново

Поръчайте почистване след наем във Велико Търново!

Domestic clients 0700 33 700

Skip the line, request and
book a service online

Book a service