Почистване след наематели

Висококачествено основно почистване на имоти след приключването на наема. 100% гаранция за резултати.
 • Основно почистване на фурната (с наше оборудване и препарати).
 • Можем да използваме препарати, които щадят природата.
 • Контролен списък на всички почистени повърхности.
 • Цени от 100 лв.
Обади се сега 0700 33 700

Как да поръчаш почистване след приключване на наем?

 • 1. 1.Провери цените и наличността онлайн.
 • 2. 2.Попълни предпочитанията си.
 • 3. Резервирай услугата за удобно за теб време.
 • 4. 4.Получаваш фантастично обслужване.

Какво включва почистването на имоти под наем?

Почистване при напускане

Ние ще изпълним всичките ти специфични изисквания към почистването на апартамент, къща или друг имот след приключването на наема.

Ето някои от предимствата на услугата, която предлагаме:

 • Екип от професионални чистачи с опит в почистването на имоти, отдавани под наем – услугата ще бъде извършена от професионалисти с нужното оборудване и препарати.
 • Те ще работят толкова време, колкото е необходимо за безупречен резултат – времетраенето на услугата не е ограничено и цената не зависи от часовете работа. Чистачите имат специален списък със задачи, а работата им приключва, когато всички те са отметнати и имотът блести от чистота.
 • Професионални или екологични почистващи препарати – чистачите ни работят с професионални продукти на водещи доставчици, за да постигнат максимално добри резултати. По заявка на клиента може да се използват и екологични препарати на основата на натурални масла, които са 100% биоразградими и безопасни за околната среда.
 • Основно почистване на фурни – професионалното почистване след наем включва задължително основно почистване на фурната. Ако искаш да почистим друг уред, резервирай специалната ни услуга за домакински уреди.
 • Вземане на ключове при поискване – за улеснение както на наемодателите, така и на наемателите, професионалистите ни могат да вземат ключовете за имота от друг адрес наблизо. Така не се налага да се ангажираш с посещение на имота за самото почистване.

За безупречно чист имот предлагаме и допълнителни услуги

Почистване след напускане

Пране на килими и почистване на дивани

За блестящи резултати предлагаме професионално пране на килими и почистване на дивани и друга мека мебел. Услугата се извършва с професионално оборудване, а килимите и дамаските остават почти сухи след прането. Технологията се използва и за освежаване на завесите.

Почистване на матраци

Основното почистване на матраците гарантира премахването на всякакви петна, както и на натрупалите се прах и акари. Матраците са като нови.

Почистване на петна от стени

Това е допълнителна процедура, която извършваме по предварителна заявка. Включва почистването на повърхностни петна по стените, които не изискват пребоядисване или смяна на тапетите.

За наематели

Почистване след наематели

Ако напускаш квартирата си във Варна, може да съчетаеш почистването ѝ след приключването на договора, с други услуги. Предлагаме още помощ при преместване, както и извършването на дребни ремонти у дома.
Възползвай се от професионалните ни услуги, за да си сигурен, че хазяинът ти ще остане доволен и ще получиш обратно депозита за наема.
Можеш да резервираш още:

 • Външно почистване на прозорци: Ние ще ти спестим време за миенето на прозорците, а собственикът на квартирата ще остане доволен от вида, в който я оставяш.
 • Преместване: Наемът ти е приключил и можем да ти помогнем да се изнесеш. Предлагаме отстъпка от цената, ако комбинираш почистването след наем с услуги за преместване.
 • Домашен майстор: Ако имотът има нужда от дребни поправки, ще ти изпратим професионалист да се заеме с тях.
 • Изрядна градина: Ако към имота има градина или други зелени площи, които трябва да бъдат предадени в изряден вид, разчитай на нашите градинари за това.

За наемодатели и агенции

Почистване за наемодатели

Ние предлагаме на едно място всички услуги, с които да подготвиш имота за следващите му наематели. В допълнение към стандартното професионално почистване може да заявиш още:

 • Домашни майстори: Може да разчиташ на услугите на професионален електротехник, водопроводчик, дърводелец, бояджия, ключар и други. Те ще ти помогнат за ремонт на хладилник, фурна, климатик и други електроуреди или за монтирането на нови такива. Предлагаме още бояджийски услуги или циклене на паркет.
 • Борба с вредители: Нашите професионалисти ще обработят имота ти срещу насекоми, вредители и гризачи, използвайки професионални методи и препарати.
 • Градинарство: Изпращаме оборудвани професионални градинари за поддръжка на двора или зелените площи.

Често задавани въпроси

 • В: Трябва ли да съм в имота по време на професионалното почистване?

  О: Нужно е нашите чистачи да имат достъп до имота. Той може да бъде осигурен и от друг човек, а можем да вземем ключовете за апартамента или къщата от друг адрес.

 • В: Колко души извършват услугата?

  О: Обикновено изпращаме екип от двама или трима чистачи според големината на имота. Те разполагат с цялото необходимо оборудване и препарати, за да започнат работа веднага.

 • В: Колко време ще отнеме почистването?

  О: Зависи от броя на стаите и тяхното състояние, както и от това дали са заявени допълнителни услуги. Почистването на имоти под наем не е ограничено във времето и приключва само когато всички задачи са изпълнени. За да се случи това, чистачите трябва да могат да ползват ток и вода в имота.

 • В: Каква е разликата между почистването след приключване на наем и еднократно основно почистване?

  О: Почистването след наематели е услуга, която не е ограничена във времето. Има за цел да върне първоначалния вид на имота. Еднократното основно почистване е почасова услуга. Целта ѝ е да се свърши възможно най-много работа за резервираното от клиента време. Идеално е за пролетно или есенно почистване, за освежаване на имота след парти. При него клиентът решава дали да бъде почистен целият имот, или само приоритетни помещения.

Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service