Заявете абонаментно почистване на домове и офиси в България

Вече и с възможност за дезинфекция срещу вируси
 • Ежедневни, седмични, двуседмични или месечни посещения от квалифицирани домашни помощници.
 • Обучени, старателни и прецизни професионални чистачи.
 • Без договор и минимален срок на абонамента.
 • Цени от 25 лв/час.
Обади се сега 070 033 700

Как работи нашето абонаментно почистване?

 • 1. Избери честотата на посещенията и направи абонамент.
 • 2. Ще ти изпратим професионалист, който да поддържа чистота в офиса или дома ти.
 • 3. Той ще те отмени в домакинските задължения.
 • 4. Освободи си време за важните за теб неща!

Абонаментно почистване в България

Стандартна цена
Абонамент за почистванеот 25 лв. (на час)
Използване на екопрепарати(по избор)5 лв. (на посещение)

Какво включва нашето абонаментно почистване на домове и офиси?

Абонаментно почистване

Ти избираш върху какво да се съсредоточат нашите обучени професионални чистачи. Задълженията им може да включват:

 • Всекидневна: Почистване на праха от всички повърхности, почистване на прозорци отвътре, почистване на килими с прахосмукачка, както и на останалите повърхности, избърсване на пода, на всички первази, почистване на дивани и други мебели и изпразване на кошчетата;
 • Кухня: Измиване на чиниите, избърсване и полиране на всички повърхности, почистване на пода, избърсване на микровълнови печки (отвътре), почистване на фурна (отвън), измиване на аспиратори, хладилници и други уреди. Ако кухненските уреди се нуждаят от основно почистване, може да заявиш допълнителната специална услуга за това;
 • Баня: Почистване на мивката и крановете в банята, избърсване на плочките и плотовете, измиване на ваната и душ кабината и дезинфекция на тоалетната чиния;
 • Спалня: Почистване и избърсване на всички повърхности, смяна на спално бельо, почистване на килими и други подови повърхности с прахосмукачка, измиване на пода, избърсване на праха върху рамката на леглото и други мебели, избърсване на щорите, почистване на всички врати и дръжки;
 • Коридор: Почистване на ключовете за осветление, отстраняване на праха от мебелите, почистване пода, избърсване на первазите и освежаване на входната врата.

ЗАБЕЛЕЖКА: Услугата е почасова. В рамките на заявеното време нашият професионален чистач ще изпълни приоритетните задачи, поставени от клиента. Услугата не включва осигуряването на почистващи материали като гъби, четки, моп и кофа. Използват се препарати на клиента. При заявка нашият специалист може да донесе собствени почистващи препарати.

Основно почистване на дома и дезинфекция

Услугите ни включват и дезинфекция на имоти срещу вируси и бактерии.

За целта се използва СЕРТИФИЦИРАН препарат, преминал лабораторни тестове и с доказана ефективност срещу всички разпространени вируси и бактерии. Той се прилага от обучени и специално оборудвани професионалисти.

С високоефективния дезинфектант се третират зоните и повърхностите, които са изложени на чест контакт с хора – дръжки на врати, ключове за осветление, плотове, кранове на смесители и други.

Освен дезинфекция предлагаме и основно почистване на дома.

Допълнителни услуги се включват към абонаментното почистване след предварителна заявка.

Абонаментно почистване на домове

Към абонаментна ни услуга се предлага и допълнителен списък с домакински задачи, които нашите професионални помощници могат да свършат вместо теб.

Могат да сложат ред в гардероба, като сгънат, подредят и закачат всички дрехи. Могат да пуснат пералнята или да изгладят прането вместо теб, както и да полеят растенията в дома.

Допълнителните услуги не включват почистване на тревни площи и околоблокови пространства, преместване на тежки мебели, гледане на деца, готвене.

Често задавани въпроси

 • В: Как мога да направя промени в абонамента си за почистване?

  О: Просто влез в твоя Fantastic акаунт, след което отиди на поръчките си и смени или откажи различните параметри по абонамента. Можеш да поискаш промяна на честотата на обслужване или да промениш изикскванията към услугата. Отнема само няколко минути.

 • В: Какво се случва, ако специалистът, за когото съм абониран, не може да дойде?

  О: Не се притеснявай. С радост ще намерим подходящ домашен помощник, който да го замести. Той ще има грижата да те посети в обичайните за теб ден и час.

 • В: Трябва ли да осигуря почистващи препарати?

  О: Нашият професионалист ще използва наличните почистващи продукти, материали и оборудване, с които сте свикнали в домакинството (включително твоята собствена прахосмукачка, моп и кофа). В случай че нямаш почистващи препарати, нашият чистач може да ги осигури срещу допълнително заплащане. Всичко, което трябва да направиш, е да ги добавиш към твоята поръчка.

 • В: Кои са обичайните часове, в които се извършва абонаментното почистване?

  О: Нашите домашни помощници имат различно работно време. Те могат да те посетят още в 8 сутринта или в по-късен час през деня, като услугата трябва да приключи най-късно до 21 часа. Имаме чистачи, които работят и през почивните и празничните дни, така че винаги можем да ти помогнем.

Domestic clients 070 033 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service