Заявете абонаментно почистване на домове и офиси в България

Вече и с възможност за дезинфекция срещу вируси
 • Ежедневни, седмични, двуседмични или месечни посещения от квалифицирани домашни помощници.
 • Обучени, старателни и прецизни професионални чистачи.
 • Без договор и минимален срок на абонамента.
 • Цени от 21 лв/час.
Свържи се с нас

Как работи нашето абонаментно почистване?

 • 1. Избери честотата на посещенията и направи абонамент.
 • 2. Ще ти изпратим професионалист, който да поддържа чистота в офиса или дома ти.
 • 3. Той ще те отмени в домакинските задължения.
 • 4. Освободи си време за важните за теб неща!

Абонаментно почистване в България

Стандартна цена
Абонамент за почистванеот 19 лв. (на час)
Използване на екопрепарати(по избор)5 лв. (на посещение)

Абонаментно почистване

Ти избираш върху какво да се съсредоточат нашите обучени професионални чистачи. Задълженията им може да включват:

 • Всекидневна: Почистване на праха от всички повърхности, почистване на прозорци отвътре, почистване на килими с прахосмукачка, както и на останалите повърхности, избърсване на пода, на всички первази, почистване на дивани и други мебели и изпразване на кошчетата;
 • Кухня: Измиване на чиниите, избърсване и полиране на всички повърхности, почистване на пода, избърсване на микровълнови печки (отвътре), почистване на фурна (отвън), измиване на аспиратори, хладилници и други уреди. Ако кухненските уреди се нуждаят от основно почистване, може да заявиш допълнителната специална услуга за това;
 • Баня: Почистване на мивката и крановете в банята, избърсване на плочките и плотовете, измиване на ваната и душ кабината и дезинфекция на тоалетната чиния;
 • Спалня: Почистване и избърсване на всички повърхности, смяна на спално бельо, почистване на килими и други подови повърхности с прахосмукачка, измиване на пода, избърсване на праха върху рамката на леглото и други мебели, избърсване на щорите, почистване на всички врати и дръжки;
 • Коридор: Почистване на ключовете за осветление, отстраняване на праха от мебелите, почистване пода, избърсване на первазите и освежаване на входната врата.

ЗАБЕЛЕЖКА: Услугата е почасова. В рамките на заявеното време нашият професионален чистач ще изпълни приоритетните задачи, поставени от клиента. Услугата не включва осигуряването на почистващи материали като гъби, четки, моп и кофа. Използват се препарати на клиента. При заявка нашият специалист може да донесе собствени почистващи препарати.

Услугите ни включват и дезинфекция на имоти срещу вируси и бактерии.

За целта се използва СЕРТИФИЦИРАН препарат, преминал лабораторни тестове и с доказана ефективност срещу всички разпространени вируси и бактерии. Той се прилага от обучени и специално оборудвани професионалисти.

С високоефективния дезинфектант се третират зоните и повърхностите, които са изложени на чест контакт с хора – дръжки на врати, ключове за осветление, плотове, кранове на смесители и други.

Освен дезинфекция предлагаме и основно почистване на дома.

Абонаментно почистване на домове

Към абонаментна ни услуга се предлага и допълнителен списък с домакински задачи, които нашите професионални помощници могат да свършат вместо теб.

Могат да сложат ред в гардероба, като сгънат, подредят и закачат всички дрехи. Могат да пуснат пералнята или да изгладят прането вместо теб, както и да полеят растенията в дома.

Допълнителните услуги не включват почистване на тревни площи и околоблокови пространства, преместване на тежки мебели, гледане на деца, готвене.

Често задавани въпроси

 • В: Как мога да направя промени в абонамента си за почистване?

  О: Просто влез в твоя Fantastic акаунт, след което отиди на поръчките си и смени или откажи различните параметри по абонамента. Можеш да поискаш промяна на честотата на обслужване или да промениш изикскванията към услугата. Отнема само няколко минути.

 • В: Какво се случва, ако специалистът, за когото съм абониран, не може да дойде?

  О: Не се притеснявай. С радост ще намерим подходящ домашен помощник, който да го замести. Той ще има грижата да те посети в обичайните за теб ден и час.

 • В: Трябва ли да осигуря почистващи препарати?

  О: Нашият професионалист ще използва наличните почистващи продукти, материали и оборудване, с които сте свикнали в домакинството (включително твоята собствена прахосмукачка, моп и кофа). В случай че нямаш почистващи препарати, нашият чистач може да ги осигури срещу допълнително заплащане. Всичко, което трябва да направиш, е да ги добавиш към твоята поръчка.

 • В: Кои са обичайните часове, в които се извършва абонаментното почистване?

  О: Нашите домашни помощници имат различно работно време. Те могат да те посетят още в 8 сутринта или в по-късен час през деня, като услугата трябва да приключи най-късно до 21 часа. Имаме чистачи, които работят и през почивните и празничните дни, така че винаги можем да ти помогнем.

Domestic clients 070 033 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service