Професионално основно почистване в България

Вече се предлага с допълнителна дезинфекция срещу вируси и бактерии. Нека домът ти да заблести от чистота. Само кажи какво искаш да се почисти и разчитай на нас да го направим!
 • Почистване, съобразено с желанията на клиента.
 • БЕЗПЛАТНИ огледи за големи имоти.
 • Ще свършим работата бързо и без напрежение за теб и семейството ти.
 • Цени от 110 лв.
Обади се сега 0700 33 700

Блестящо чист дом в 4 лесни стъпки

 • 1. Резервирай основно еднократно почистване онлайн.
 • 2. Нашият екип ще те посети в удобно време.
 • 3. Ние ще почистим имота ти основно.
 • 4. Наслади се на искрящо чист дом или офис.

Почистването на имот никога не е било по-лесно. Домът ти може да заблести само с четири прости стъпки.

Стъпка 1: Използвай формуляра или нашето приложение GoFantastic и поръчай услугата в удобни за теб ден и час.

Стъпка 2: Екипът ни ще почисти основно имота ти. В случай, че времето за почистване, което си избрал не е достатъчно, ще те информираме своевременно на място.

Стъпка 3: Професионалните ни чистачи ще работят по списък със задачи, поставени от клиента, за да освежат напълно всички помещения.

Стъпка 4: Ще ти покажем какво сме свършили и ще те оставим да се насладиш на освежения си и блестящ от чистота дом.

Допълнителна антибактериална и антивирусна дезинфекция

Към стандартната услуга по основно почистване вече може да добавиш и щателна дезинфекция на дома или офиса. Нашите професионални чистачи ще се съсредоточат върху често докосваните повърхности и рисковите зони като дръжки на врати, плотове, кранчетата на мивката, ключовете за осветлението. Те използват ефективен дезинфекциращ препарат, който премахва всички познати и опасни бактерии и вируси.

Може да се възползваш от дезинфекцията и като самостоятелна услуга. Особено подходяща е след преболедуване или карантина заради силно заразни вируси. Нашите оборудвани екипи за дезинфекция използват СЕРТИФИЦИРАНИ препарати, които са лабораторно тествани и с доказана ефективност.

Основно почистване на кухня и баня

Еднократно почистване

Основното почистване може да обхваща целия имот, но при желание на клиента може да е съсредоточено само в определени помещения, които по принцип се замърсяват повече като кухнsта и банята. Заяви основно почистване от нашите професионалисти и се възползвай от:

 • 24/7 обслужване на клиенти: Обади се по всяко време, за да получиш отговори на въпросите си и да поръчаш подходящата за теб услуга;
 • Гъвкав график: Почистването може да бъде направено в работни, почивни и празнични дни;
 • Надеждни професионалисти: Всички наши чистачи са преминали специално обучение, за да изпълнят и най-високите изисквания на клиентите.

Какво включва еднократното почистване

Еднократно почистване на домове

Щателно и детайлно почистване и освежаване на дома или офиса.

В работата си нашите чистачи могат да използват оборудване и препарати на клиента. Ако решиш да се довериш на професионалната ни техника и препарати, трябва да заявиш това допълнително. За тази услуга има допълнително заплащане.

Работата на екипите в отделните помещения включва следните дейности:

 • Кухня: Полиране на всички плотове, отстраняване на котлен камък от мивки, освежаване на шкафовете, дезинфекция на пода и почистване на фурна отвън, измиване на хладилника и всички останали кухненски уреди. Ако имаш нужда от основно почистване на кухненските уреди, може да заявиш специалната ни услуга за това;
 • Баня: Полиране на огледала, отстраняване на котлен камък от мивки, измиване на плочки, почистване на всички шкафове и дезинфекция на ваната, душа, тоалетната чиния и пода;
 • Всекидневна: Премахване на паяжини, избърсване на прах, почистване на прозорци, измиване на пода, почистване на килими, избърсване на первази, почистване на дивани и друг мебели;
 • Коридор: Почистване на прах, избърсване на первази, почистване на настилки с прахосмукачка, почистване на килими, полиране на входната врата, почистване на петна от стените и премахване на всякакви замърсявания;
 • Спалня: Почистване на абажури, снимки, картини, избърсване на ключовете на осветлението, на гардероби, полиране на всички дръжки на вратите, почистване на килими.

Често задавани въпроси

 • В: Мога ли да повикам екип по време на ограничителните мерки, свързани с коронавирус?

  О: Да, можете. Чистачите могат да продължат работата си, при условие че са здрави и нямат симптоми.

 • В: Какви препарати и оборудване използвате?

  О: Нашите екипи използват широка гама от изпитани почистващи препарати, които са напълно безопасни за околната среда. Препоръчваме на клиентите да ни информират предварително, ако почистването ще включва повърхности, които изискват специално третиране като мрамор, за да подготвим необходимите за това препарати.

 • В: За кои части на България мога да поръчам основно почистване?

  О: В момента предлагаме професионално почистване на домове и офиси във Варна, Бургас и София.

 • В: Колко време продължава почистването?

  О: Продължителността на еднократното основно почистване зависи площта на имота и от това дали клиентът иска да бъдат освежени всички помещения, или само избрани зони. Ще уточним времетраенето своевременно. Заплащането се определя според часовете работа на нашите професионалисти.

 • В: Еднократното почистване включва ли щателно почистване на кухненски уреди?

  О: Услугата по основно почистване покрива освежаването на уредите от външната страна. За почистване на печка, хладилник, микровълнова отвътре може да се заяви отделна услуга.

Виж всички въпроси
Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service