Заяви услугата основно почистване на домове във Велико Търново

Основното почистване на дома е истинско изпитание за всеки собственик, но с Фантастик Сървисес ти ще бъдеш истински удовлетворен!
 • Бърза резервация за основно почистване на твоя дом.
 • Работим 7 дни в седмицата, включително и през празниците.
 • Спестяваш ценно време за любимите си занимания.
 • Цени от 100 лв.
Обади се сега 0700 33 700

Услугата ни в 3 лесни стъпки

Резервирай лесно онлайн

Резервацията е лесна и бърза: чрез онлайн формата или по телефон. Можем да изпратим специалист в работни, почивни и празнични дни.

Посрещни специалиста в почистването

Изготви списък с приоритетни задачи и опитният специалист ще го следва точно и с прецизност.

Имаш свободно време за по-важните неща

Сега вече имаш достатъчно свободно време за важните неща в живота, като да подобриш формата си във фитнеса или да се видиш с приятели.

Какво да очакваш от услугата ни основно почистване на дома ти във Велико Търново?

Не си почиствал основно дома си вече трета година? Отлагаш, преуморен от ежедневната работа или заради липсата на свободно време? Фантастик Сървисес е насреща със своите опитни специалисти! С тяхна помощ домът ти ще заблести, след като го почистят до най-дребния детайл. Хигиенистите използват качествени препарати и материали за почистване, така че имотът ти да бъде напълно освежен.

Не се колебай, а резервирай онлайн или по телефон почасовата услуга!

Ние ще те посъветваме, ако трудно можеш да прецениш колко часа ще са нужни за основното почистване на дома ти съобразно обема на работа.

А сега виж какво може да включва услугата основно почистване, според това какви са твоите специфични нужди:

 • Кухня: почистване на пода с прахосмукачка и измиване с моп; избърсване на всички повърхности като плотове; почистване на кухненски шкафове; почистване на електроуредите: хладилник, пералня, фурна (отвън), микровълнова печка, кафе-машината и други по-малки уреди;
 • Всекидневна: почистване с прахосмукачка на пода, килима и меката мебел (дивани и фотьойли); освежаване на пода с моп; премахване на паяжини; почистване на праха от всички повърхности и мебели; премахване на замърсявания от лампи и ключове за осветление;
 • Спални: почистване на пода с прахосмукачка (и под леглата); освежаване на пода с моп около килима; премахване на паяжини; почистване на всички мебели и повърхности от прах; почистване на щорите; почистване на вратите;
 • Баня: почистване на душ кабината и/или ваната, почистване на мивката и крановете; премахване на мухъл от фугите и избърсване на плочките; почистване на котлен камък от повърхности; полиране на огледалото; дезинфекциране на тоалетната; измиване на пода с препарат и моп;
 • Коридор: почистване с прахосмукачка и измиване на пода с моп; премахване на паяжини; забърсване на праха от шкафчета и други повърхности; почистване на огледалото;
 • Тераса/ остъклена веранда: почистване на терасата с прахосмукачка и измиване на пода с моп; почистване на повърхности и первази .

Не забравяй, ,че услугата основно почистване се таксува почасово. Домашният помощник се нуждае от твоя списък с приоритизирани задачи, за да следва точно инструкциите ти във времевите рамк, които си му задал.

А ако се нуждаеш от други специализирани услуги във Велико Търново, като почистване след ремонт или почистване след напускане на имот под наем, Фантастик Сървисес отново ще се отзове!.

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Ванина Темелкова, 31 год.

Мисля, че не е пресилено да споделя, че за пръв път дома ми от 10 години е истински основно почисте
н благодарение на Фантастик Сървисес. С удоволствие се прибирам вкъщи всяка вечер след работа - приятно е, блести от чистота! За мен остава приятното “задължение” да си налея чаша вино и да релаксирам пред телевизора!
... Повече

Сем. Карталови

Поздравления, Фантастик Сървисес! Няма такива като вас! Апартаментът не можахме да познаем след
основното почистване. Синът ни се върна от Австрия и помисли, че сме правили ремонт. Бъдете здрави!
... Повече

Татяна Мечкова

Избирах Фантастик Сървисес за почистване на моето жилище. Техните цени са без конкуренция! Няма
уловки за клиента, скрити такси, офертите им отговарят на истината. Нито лев повече не ми начисляват. Чистят бързо, професионално и дискретно!
... Повече

Контакти: 0700 33 700

Работно време

 • Понеделник
 • Вторник
 • Сряда
 • Четвъртък
 • Петък

Други градове, които покриваме в близост до Велико търново

Поръчайте основно почистване във Велико Търново!

Domestic clients 0700 33 700

Skip the line, request and
book a service online

Book a service