Почистване след приключване на наем на имот

Най-високо оценена услуга за почистване на наемане със 100% гаранция за връщане на депозита
 • Безплатно повторно почистване в рамките на 48 часа, ако е необходимо.
 • Дълбоко почистване на фурната (включено оборудване и почистващи препарати).
 • Екологични препарати – по заявка.
 • Контролен списък на всички почистени повърхности.
Свържи се с нас

Как да заявиш и резервираш почистване след приключване на наем във Варна?

 • 1. Провери цените и наличността онлайн
 • 2. Попълни предпочитанията си
 • 3. Избери удобно време за резервация
 • 4. Наслади се на фантастично обслжуване

Какво включва услугата?

Ако имаш някакви конкретни изисквания или инструкции, просто ни уведоми предварително и екипът ни ще се погрижи за останалото.

Ето някои от предимствата, от които можеш да се възползваш само при нас:

Екип от експерти по почистване след приключване на наем – почистването ще бъде извършено от напълно оборудвани и застраховани специалисти.
Те ще останат толкова време, колкото е необходимо – тази услуга не е базирана на час. Специалистите ни ще почистят, следвайки специален контролен списък, като ще останат на място, докато са сигурни, че имотът ще бъде оставен във възможно най-представителното си състояние.
Специални/екологични детергенти – нашите специалисти използват професионални продукти от водещи доставчици, за да постигнат максимални резултати. По заявка услугата може да се извърши с екологични почистващи препарати (съдържащи натурални органични масла), които са 100% биоразградими и екологични.
Дълбоко почистване на фурни – нашата услуга за почистване на фурни е включена във всяко почистване след приключване на наем. Ако искаш да почистим дълбоко друг уред, резервирай нашата услуга за професионално почистване на уреди.
48-часова гаранция – за да сме сигурни, че ще получиш обратно депозита си, ние предлагаме безплатно почистване на имота, ако наемодателят ти не е доволен от резултатите от почистването. Можеш да удължиш гаранцията до 168 часа, ако желаеш!
Вземане на ключове при поискване – за улеснение както на наемодателите, така и на наемателите, нашите специалисти могат да вземат ключовете от някъде, близо до адреса, на който трябва да бъдат, за да почистят.

Добави допълнителна дезинфекция към услугата

Дълбоко почистване на килими и тапицерия

За още по-добри резултати можеш да резервираш професионално почистване на килимите и дамаските в имота. Тази услуга е оптималният метод за почистване на повечето тапицирани предмети в дома ти. Извършва се с професионално оборудване, което оставя третираните предмети почти сухи. Използваме тази технология за почистване на килими, мебели и завеси.

Почистване на матраци

Дълбокото почистване на матрака може да помогне да се отървете от всякакви нежелани петна и натрупване на прах, като напълно възстанови оригиналния му вид.

Почистване на петна от стени

Това е допълнителна процедура за почистване, която можеш да заявиш предварително. Имай предвид, че някои петна по стените всъщност се считат за повреда и могат да бъдат отстранени само от бояджия.

За наематели

Нашето почистване след наем на имот във Варна може да бъде резервирано заедно с други професионални услуги.
Това означава, че можеш да се преместиш евтино и безпроблемно!

За да постигнеш наистина фантастични резултати и да си сигурен, че ще получиш обратно депозита си, резервирай също:

Външно почистване на прозорци: За да направиш имота да изглежда още по-добре в очите на хазяина ти.
Премествания: Наемът ти е приключил и можем да ти помогнем да се изнесеш. А хубавото е, че ще получиш и отстъпка от цената, като комбинираш почистването след наем с услуги за преместване.
Специалист: Ако имотът е претърпял някакви щети, можем да изпратим напълно оборудван и застрахован специалист, който да ти окаже професионална помощ.
Разчистване на градината: Ако имотът ти под наем има включени зелени площи или градина, може по договор да изисква те също да бъдат прилично поддържани.

За наемодатели и агенции

При нас можеш да получиш всички услуги на едно място. Така че когато подготвяш своя имот за новите си наематели, в допълнение към стандартната услуга можем да предложим и:

Специалисти: За ремонт или инсталиране на нещо или дори пребоядисване на стая.
Контрол на вредителите: Обработи имота си професионално срещу насекоми, вредители и гризачи.
Градинарство: Можем да изпратим напълно оборудвани градинари, които да се грижат за градината.

Често задавани въпроси

 • В: Трябва ли да се срещна лично със специалистите по почистването?

  О: Можеш да намериш някой, който да се срещне с нашите специалисти вместо теб. Просто трябва да предоставиш на този човек пълен достъп до собствеността, за да могат специалистите ни да започнат работа веднага щом пристигнат.

 • В: Колко специалиста мога да очаквам да пристигнат?

  О: Обикновено изпращаме екип от 2-ма или 3-ма експерта по почистване, в зависимост от размера на имота. Професионалистите ни разполагат с цялото необходимо оборудване и препарати, за да започнат работа веднага.

 • В: Колко време ще отнеме услугата?

  О: Зависи от броя на стаите и тяхното състояние, както и от необходимостта от допълнителни услуги. Услугата е неограничена във времето и специалистите ни работят, докато работата не бъде свършена. Те ще се нуждаят от достъп до електричество и топла вода, за да извършат услугата по стандарт.

 • В: Как почистването в края на наем се различава от еднократното дълбоко почистване?

  О: Нашите услуги за почистване при наемане покриват всички задачи по почистването, необходими за връщане на оригиналното състояние на имот, за което даваме 48-часова гаранция. Еднократното почистване е почасова услуга, предназначена да покрие възможно най-много за резервираното време. Той е чудесен за пролетно почистване или почистване след парти, тъй като вие решавате кои задачи трябва да бъдат приоритетни.

Domestic clients 052 953 425
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service