Услуги за преместване във Варна

Пълна гама от услуги, свързани с преместването на твоя имот
 • Ние разполагаме с богат автопарк от добре поддържани, разнообразни товарни автомобили с подемници за по-безопасно товарене и разтоварване.
 • Възможни са посещения от понеделник до неделя, както и посещения в деня на заявката.
 • Осигурени са напълно професионални екипи по преместване.
 • Предлагат се и видео огледи.
Свържи се с нас

Премести дома си в 4 стъпки

 • 1. Заяви услугата си за преместване на дома онлайн
 • 2. След видео оглед ще ти изпратим точна оферта
 • 3. Екипът по преместване ще пристигне на адрес
 • 4. Ще се погрижим за всичко да стигне безопасно до новия ти дом

Тази услуга е подходяща за по-големи премествания като:

 • преместване от един имот в друг;
 • преместване на офиси и големи търговски площи;
 • и други.

Как извършваме услугата?

Стъпка 1: Свържи се с нас

Запази услугата ни за преместване чрез нашия онлайн формуляр или през приложението GoFantastic.

Домът ти е голям или имаш повече покъщнина? Не се притеснявай. Ще насрочим видео анкета, на която да обсъдим особеностите на твоята заявка, така че всичко да протече гладко и безпроблемно.

Стъпка 2: Запознай се с екипа ни

Екип от опитни експерти по преместване ще пристигне, за да подготви всичко необходимо за преместването – от мебели и уреди до пиана и сейфове (до 80 кг).

Стъпка 3: Товарене

Специалистите ни ще използват подемника на своя товарен автомобил, за да натоварят безопасно всичките ти вещи. Те носят и инструменти за разглобяване на всякакви по-обемисти мебели (ако е необходимо).

Стъпка 4: Наслади се на фантастични резултати

Специалистите ни по товарни дейности ще доставят всичко на новия ти адрес и ще сглобят обратно всички мебели, които преди това са разглобили.

Какво е включено в заявката за преместване на жилища във Варна

Нашите услуги по извозване могат да бъдат извършени с екипи от 2-ма или 3-ма специалиста в зависимост от обхвата на работата.
За по-големи жилищни премествания, например имоти с 3 или повече спални, ще извършим видео оглед, за да гарантираме, че екипът ще има достатъчно време за извършване на услугата.

При поискване те могат да използват и собствени инструменти за разглобяване на офис бюра, библиотеки и други по-големи мебели за по-лесно транспортиране. След това всички разглобени мебели ще бъдат сглобени отново в новия ти дом.

Екипът ни е в състояние безопасно да премести голямо разнообразие от домакински предмети, включително:

 • Обзавеждане: гардероби, единични/двойни легла, мека мебел, шкафове, трапезни маси/столове и др.;
 • Домакински уреди: хладилници, фурни/готварски печки, микровълнови печки, телевизори и много други;
 • Други: опаковани предмети (до 20 кг), куфари, стъклени съдове, пиана, градински мебели, навеси, детски площадки, картини и други произведения на изкуството, сейфове до 80 кг.

Направи изживяването си още по-добро с тези допълнителни услуги, предлагани от нас

Опаковъчни услуги

Дрехи, стъклени изделия, произведения на изкуството и други по-малки предмети от бита ще бъдат старателно опаковани и поставени в кутия с подходящ размер. Освен това нашите специалисти могат да осигурят и здрави пластмасови калъфи за меката мебел и матраци, за да ги предпазят от петна и надрасквания.

Сглобяване на мебели

Ако току-що си се преместил на ново място и откриеш, че има място за още мебели, ние сме тук, за да ти помогнем. Просто добави желаните нови мебели към виртуална пазарска количка в IKEA, изтегли списъка и ни го изпрати.
Ние ще закупим артикулите вместо теб, ще ги доставим до дома ти и ще ги сглобим.

Почистване при напускане на имот

Напълно оборудван екип за почистване ще пристигне в удобно време и ще следва подробен контролен списък, за да остави твоят апартамент или къща под наем безупречен. Нашата услуга за почистване при напускане на имот идва със 72-часова гаранция, така че ако ти или наемодателят ти не сте доволни от крайния резултат, чистачите могат да се върнат, за да довършат работата и да гарантират, че ще получиш обратно депозита си за наем в пълен размер.

Разбира се, нашата услуга е еднакво подходяща, ако ти предстои да се нанесеш на ново място и искаш то да изглежда като ново.

Видео огледи, проведени от опитни специалисти

За да сме сигурни, че ще ти осигурим възможно най-малко стресиращо за теб преместване, можем да направим видео анкета за твое удобство. Вместо да изпращаме специалист за проверка при теб, можем да видим всичко, от което се нуждаем, на живо или чрез запис. Просто използвай смарт телефона си или таблет и запиши видео за нас.

Нашите опитни експерти по поддръжката ще те посъветват за най-добрия начин за насрочване на видео анкета, въз основа на размерите и особеностите на имота и предметите, които трябва да преместим.

Често задавани въпроси

 • В: Колко време ще отнеме за преместването на моя имот?

  О: Колкото повече предмети притежаваш, толкова повече време трябва на екипа, за да ги премести. Продължителността на услугата, разбира се, също зависи от това колко далеч се намират двата имота един от друг.

 • В: Мога ли да пътувам с вас в товарния автомобил?

  О: За съжаление, по закон не ни е разрешено да вземаме пътници в нашите превозни средства.

 • В: Трябва ли да организирам място за паркиране?

  О: Желателно е да осигуриш място за паркиране, което да улесни бързината при работа на нашите специалисти.

 • В: Застраховани ли сте? А има ли предмети, които не можете да преместите?

  О: Всеки от нашите специалисти е осигурен със застраховка. Забранените за транспорт предмети и вещества са: опасни материали, животни, статуи, откраднати или нетрайни стоки, наркотици от всякакъв вид, експлозивни стоки, огнестрелни оръжия.

Насладете се на преместване без стрес!

Domestic clients 052 953 425
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service