Качествени бояджийски услуги от Фантастик Сървисес

С нас можеш да разчиташ на професионално боядисване с латекс, тъй като работим с доказани майстори-бояджии в различни градове в страната!
 • Работим 7 дни в седмицата, дори и по празници.
 • Качествени бояджийски услуги с латекс и други видове бои.
 • Доверени и опитни специалисти с доказана квалификация.
 • Цени от 55 лв/час.
Обади се сега 0700 33 700

Услугата ни в 3 лесни стъпки

 • 1. Поръчай услугата само за минути

  Използвай формата за контакт или ни звънни по телефона, за да резервираш ден за оглед.

 • 2. Консултация със специалист

  Експертът в бояджийските услуги ще ти изготви оферта, след като огледа имота ти и се запознае с обема и спецификите на работата.

 • 3. Качество и професионализъм

  Твоят дом или офис ще бъде перфектно обновен и освежен в модерни цветове по твой избор.

Какво можеш да очакваш от услугата ни боядисване с латекс?

boiadjiiski uslugi Sofia

Довери се на Фантастик Сървисес и на професионалистите ни в боядисването с латекс още днес! Работим без почивка през цялата седмица, дори и в празнични дни в много градове в страната!

Дали ти предстоят довършителни работи след основен ремонт на твоя имот и имаш нужда да наемеш опитни бояджии или просто желаеш да освежиш отделна стая в нови цветове – за нас няма значение обема на работата! Винаги ще се отзовем и ще се съобразим с изискванията ти и наличния ти бюджет.

Просто се свържи с нас и ще организираме предварителен оглед и консултация в удобни за теб време и ден.

Ето как извършваме услугата боядисване с латекс:

 • Изготвяне на оферта след оглед – Специалистът ще се запознае с твоите идеи и очаквания, след което ще ти даде точна цена за работата. Коректно ще измери повърхностите и ще прецени времето, за което ще извърши всякакви подготвителни работи и същинското боядисване.
 • Подготовка на помещенията и повърхностите – В деня на услугата, майсторите-бояджии ще покрият пода и по-големите мебели с найлон. По-леките мебели ще бъдат преместени в други помещения. Рамки на врати, осветителни ключове и дограми ще бъдат предпазени от изцапване, като бъдат покрити със специални ленти за боядисване. Неравности по стени и тавани или пък пукнтини по тях ще бъдат запълнени и изгладени с професионални материали.
 • Професионално боядисване с латекс – Можем да ти съдействаме, като доставим избраните от теб бои или да извършим услугата с твои материали. Подготвените стенни и тавански повърхности ще бъдат прецизно боядисани с два или три слоя боя, като времето за изсъхване между отделните “ръце” може да варира. Специалистите използват само качествени четки и валяци, за да се постигне перфектно покритие без следи от мазки.
 • Приключване на работата – Последният етап от услугата включва привеждане на боядисаните помещения в ред. Остатъци от лепенки, найлоните и ваничките за боядисване ще бъдат пакетирани и изнесени от имота ти след края на работата. Случайни капки и пръски боя по подови повърхности или предмети ще бъдат прецизно почистени, за да останеш наистина впечатлен от освежаването на твоя дом или бизнес имот с качествени бои.

Така че не се колебай, а се свържи с Фантастик Сървисес, за да получиш коректна и разумна оферта за боядисване с латекс!

Други услуги от категорията - Ремонт по домовете

Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service