Почистване на фурни

Професионално почистване на фурни във Варна

Можем да почистим дори и най-труднодостъпните места във всяка фурна.

• Пълно разглобяване + детайлно почистване + контейнер, в който потапяме отделните части.
• Удължаване на живота на готварските ти уреди.
• Предлагаме детайлна антивирусна дезинфекция на кухня.
• Силни почистващи препарати, елиминиращи всички видове бактерии и вируси.
• БЕЗПЛАТНА тефлонова подложка за фурна с всяка наша услуга за почистване на фурни.

Свържи се с нас

Как да заявиш услугата?

 • 1. Провери цените и наличността, като въведеш адреса си
 • 2. Фурната ти ще бъде проверена, разглобена и почистена на място
 • 3. Завърши заявката си и нека фурната ти заблести

Услуга за детайлно почистване на фурни

Като професионалисти по почистването на фурни ние ще осигурим всичко необходимо, за да може фурната ти да заблести и да работи като нова.

Техникът, който ще дойде на място, ще провери дали фурната работи изправно. След това ще разглоби всички подвижни части и ще свали решетките (скарите) на фурната. Следва накисване на всички тези части в специален контейнер, който е пълен със силен почистваш разтвор.

Междувременно нашият специалист ще почисти старателно останалата част от фурната, като ще се погрижи да премахне всички следи от мазна и загоряла храна.

След като всички части са идеално почистени, техникът ще сглоби и тества фурната.

Можеш да използваш фурната веднага!

Защо да поръчаш професионално почистване на фурната си?

Има много предимства да повериш фурната си на професионална почистваща фирма:

• Старателно почистената фурна ти помага да спестиш пари от сметките си за ток, тъй като загрява по-бързо и консумира по-малко енергия.
• Нашите специалисти използват силни почистващи препарати, които не само убиват бактериите, но и вредните остатъци от загоряло.
• Много производители на фурни препоръчват професионално почистване, за да удължиш живота на уредите в дома си.
• Ние от Fantastic Services не само проверяваме и почистваме фурни, но и сменяме уплътнения, стъкло, повредени крушки, стари филтри и дефектни части, стига само да разполагаш с резервни.

Ние сме сертифицирани.

Други услуги за почистване, от които можеш да се възползваш:

Почистване на барбекюта – газови, дървени, скари, опушвачи, само ни кажи какво искаш да бъде почистено и разчитай на нас!
Почистване на уреди – можем професионално да почистим всяка бяла техника в дома ти. Например перални, сушилни, съдомиялни, микровълнови печки и др.
Почистване на готварски печки – възползвай се от нашата професионална услуга за почистване на готварски печки. Нашите сертифицирани техници могат да почистят всяка готварска печка, независимо от нейния размер или модел.
Детайлна антивирусна дезинфекция на кухнята – обработката включва всички кухненски повърхности като кухненски плотове, шкафове и уреди. Кухненските кранове, пода, мивката, капака, ключовете за осветлението и вратите ще бъдат почистени с безопасен и сертифициран почистващ препарат, който убива вирусите.

Имай предвид, че тази услуга може да бъде резервирана само като част от услугата за почистване на фурни.

Често задавани въпроси

 • В: Трябва ли да направя нещо преди и след хигиенизирането на кухнята?

  О: Да, всички повърхности трябва да бъдат почистени от прибори за хранене и други кухненски предмети преди да извършим услугата. Препаратите, които използваме, не са опасни и отговарят на сертификат EN 1276. Препоръчваме ти да не използваш кухнята за около час, за да може да се проветри и да изсъхне добре.

 • В: Колко силен е препаратът, който използвате?

  О: Препаратът, който използваме, съдържа натриев лаурил сулфат (Sodium Lauryl Sulfate (SLS)). Той на практика убива всички видове бактерии, вируси, гъбички, първаци (протозои) и други микробни агенти. Той напълно ще дезинфекцира повърхностите на фурната ти, убивайки всички вредни, болестотворни патогени.

 • В: Какво представлява подложката за фурна?

  О: Подложката за фурна е защитна подложка с незалепващо тефлоново покритие, която може да бъде поставена на дъното на фурната, директно върху решетката на фурната или грила за барбекю при готвене. Тя ще предпази фурната от случайно разлятата храна и пръски. Може да се мие както на ръка, така и в съдомиялна машина.

 • В: Как да използвам подложката за фурна?

  О: Просто сложи подложката за фурна на дъното на фурната или на някоя от решетките по време на печене. Имай предвид, че подложката издържа на температури до 250°C и не трябва да се използва по време на почистващи цикли при самопочистващи се фурни. Подложката за фурна трябва да се маха и измива редовно. Fantastic Services не носи отговорност в случай на злоупотреба с подложката за фурна.

Domestic clients 052 953 425
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service