Резервирай абонаментна услуга за почистване на имоти във Варна.

Вече се предлага с допълнителна антивирусна дезинфекция
 • Ежедневни, седмични, двуседмични или месечни посещения за почистване
 • Прозрачно и просто ценообразуване, без скрити такси
 • Напълно обучени, застраховани и старателни професионалисти
 • Без договор и минимален срок
 • Онлайн управление на всички заявки и резервации
 • Антивирусна дезинфекция при поискване
Свържи се с нас

Как работи нашето абонаментно почистване на дома?

 • 1. Избери честотата на посещенията и направи заявка
 • 2. Ще ти изпратим професионалист, който да ти съдейства
 • 3. Той ще се погрижи за домакинските ти задължения
 • 4. Освободи си време за важните за теб неща!

Абонаментно, редовно почистване във Варна- Цени

Стандартна цена
Абонаментно почистване на часот 19 лв
Препарати на посещение (по избор)5 лв

Какво включва нашата абонаментна услуга за почистване?

Ето няколко примера за приоритетни области, върху които нашите професионалисти могат  да се съсредоточат:

 • Всекидневна: почистване на праха от всички повърхности, избърсване на прозорците отвътре, почистване с прахосмукачка и избърсване на пода, избърсване на всички первази, почистване на мебелите и изпразване на кошчетата.
 • Кухня: измиване на чиниите, избърсване и полиране на всички повърхности, почистване на пода и избърсване на вътрешността на микровълнови печки, фурни, аспиратори, хладилници и други уреди. Ако искаш уредите ти да бъдат почистени дълбоко, можеш да заявиш нашата услуга за почистване на уреди.
 • Баня: почистване на мивката и крановете в банята, избърсване на плочките или повърхностите, изтъркване на ваната и душ кабината, дезинфекция на тоалетната чиния и избърсване на радиатора в банята (при наличие).
 • Спалня: почистване и избърсване на всички повърхности, сменяне на спално бельо, почистване с прахосмукачка, избърсване на праха от рамката на леглото, избърсване на щорите, почистване на всички врати и дръжки, както и освежаване на пода.
 • Коридор: почистване на праха от ключовете за осветление, отстраняване на праха от мебелите, почистване пода, избърсване на первазите и освежаване на входната врата.

ЗАБЕЛЕЖКА: Услугата е почасова, така че нашият професионалист ще изпълни възможно най-много приоритетни задачи в отделеното за това време. Моля да осигуриш почистващи материали като почистващи гъби, четки, моп и кофа. Нашият специалист може да използва наличните почистващи препарати или да донесе свои собствени при поискване.

Дълбоко почистване на дома и антивирусна дезинфекция

Ако се притесняваш, че домът ти или друг имот, който имаш, може да е бил изложен на опасни микроби, тогава можеш да добавиш дезинфекция към абонаментното почистване.

Нашият професионален техник обикновено ще използва високоефективен дезинфектант, за да почисти зоните и повърхностите, които са подложени на чест контакт.

Предлагаме и още по-дълбоко почистване и дезинфекция на дома.

Ние ще изпратим напълно оборудван техник, който ще третира дома ти със СЕРТИФИЦИРАН препарат, който е тестван в лаборатория и доказано премахва всички видове опасни микроби.

Допълнителните задачи към почистващата ни услуга се извършват след предварителна заявка.

За да осигурим пълен комфорт нашата абонаментна услуга за почистване във Варна включва и списък с допълнителни задачи, които експертът по почистване може да свърши вместо теб.

Например нашият експерт може да помогнат да внесеш ред в гардероба си, като сгъне и закачи всички дрехи, може да полее растенията или пък да изглади и включи пералнята вместо теб.

Имай предвид, че тези допълнителни услуги не включват почистване на тревни площи и околоблокови пространства, гледане на деца, готвене или преместване на тежки мебели.

Често задавани въпроси

 • В: Как мога да направя промени в абонамента си за почистване?

  О: Просто влез в твоя Fantastic акаунт, след което отиди на заявките си и смени или отмени различните параметри по абонамента, които искаш да промениш. Можеш да поискаш промяна на честотата на обслужване или да добавиш бележки с конкретни приоритети за всяка визита. Отнема само няколко минути.

 • В: Какво се случва, ако специалистът, за който съм абониран, не може да дойде?

  О: Не се притеснявай. С радост ще намерим подходящ специалист, който да го замести. Той ще има грижата да те посети в обичайните за теб ден и час.

 • В: Трябва ли да осигуря почистващи препарати?

  О: Твоят специалист ще използва наличните почистващи продукти, материали и оборудване, с които сте свикнали в домакинство (включително твоята собствена прахосмукачка, моп и кофа). В случай че нямаш почистващи препарати, нашият професионалист може да ги осигури срещу малка такса. Всичко, което трябва да направиш, е да ги добавиш към твоята заявка.

 • В: Кои са обичайните часове, в които се извършва абонаментното почистване?

  О: Професионалистите по почистване имат различно работно време. Те могат да те посетят още в 8 сутринта или в по-късен час през деня, като услугата трябва да приключи най-късно до 21 часа. Имаме специалисти, които работят и през почивните и празничните дни, така че винаги можем да ти помогнем.

Domestic clients 052 953 425
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service