Лепене на плочки и фаянс на конкурентни цени

Наслади се на обновената ти баня, като се довериш на доказан майстор за лепене на плочки от Фантастик Сървисес!
 • Предварителен оглед и консултация в удобен за теб ден.
 • Майстори за плочки с отлична репутация.
 • Професионално и качествено изпълнение.
 • Работим с всички видове материали, като фаянс, теракота и гранитогрес.
 • Цени от 55 лв/час.
Обади се сега 0700 33 700

Услугата ни в 3 лесни стъпки

 • 1. Резервирай услугата за по-малко от минута

  Обади се на посочения телефон или ни пиши, за да резервираш ден и час за експертна консултация.

 • 2. Първоначално запознаване с работата

  Майстор за плочки с доказан опит ще ти направи оферта след предварителен оглед и преценка на обема на работата.

 • 3. Професионално лепене на плочки

  Плочките ще бъдат залепени и фугирани професионално в помещението, без значение дали на пода в коридора, кухнята или в цялата баня.

Как изпълняваме услугата лепене на плочки?

Плануваш цялостен ремонт в банята и се нуждаеш от добър майстор за лепене на плочки? Или старата мозайка на пода в коридора ти изглежда демоде и искаш да я замениш с гранитогрес? Тогава се свържи с Фантастик Сървисес още сега! Предлагаме качествено лепене на плочки от всякакъв вид, като теракот, фаянс, санитарен порцелан, гранитогрес, мрамор и други. Дали матирани, гланцирани или релефни, избора на материала оставяме изцяло на теб.

Работим седем дни в седмицата, дори и в празнични дни. Разчитаме на дългогодишния опит и доказаната квалификация на проверени майстори за лепене на плочки, които не само ще те посъветват, ако имаш въпроси, но и ще се съобразят с твоя бюджет, като ти предложат гъвкави решения.

 

Лепенето на плочки е услуга, която включва няколко възможни етапа на изпълнение. Виж по-долу кои са те:

 

 1. Оглед и оферта: Всеки ремонтен проект е идивидуален, затова специалистите по лепене на плочки правят предварително заявен оглед в ден, удобен за теб. Те ще се запознаят с вида и обема работа, както и ще направят необходимите измервания, за да преценят количеството материали, които ще са необходими. Майсторите за плочки ще ти дадат оферта, която включва труда и материалите.

 

 1. Подготовка за лепене на плочки: Този етап е също строго индивидуален. Може да включва къртене на стари плочки, нивелиране на пода със замазка, полагане на хидроизолация по стените на помещението и други. Майсторите работят само с качествени материали и инструменти, за да постигнат очаквания резултат.

 

 1. Качествено изпълнение: След подготвителните работи, се пристъпва към лепенето на плочките, като се оставя място между тях за последващото фугиране. Можеш да заявиш лепене на плочи на стена или под, както и полагане на плочки на тераса. Майсторите ще изпълнят работата прецизно, като следват точно твоите изисквания.

 

 1. Фугиране: Последната стъпка от процеса е запълване на разстоянието между плочките с фугиращ материал. Професионалистите по лепене на плочки ще оформят фугите добре, като почистят внимателно излишъка с мокра гъба.

 

Майсторите за плочки ще оставят дома ти в ред, като почистят остатъците от материали и изхвърлят отпадъците.

Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service