Нашите водопроводчици във Варна гарантират бързо и качествено обслужване

Бързо и достъпно обслужване от надеждни водопроводчици и специалисти.

• Предлага се 7 дни в седмицата, дори и в празничните дни.
• Нашият екип е готов да ти помогне на същия/следващия ден.
• Работа, извършена надеждно от нашите специалисти.
• При поискване можем да донесем всички необходими инструменти и консумативи.

Свържи се с нас

Най-лесният начин да заявиш квалифицирани водопроводчици близо до теб

 • 1. Избери удобен за теб ден и час и заяви услугата онлайн
 • 2. Ще изпратим квалифициран водопроводчик на място
 • 3. Нашите специалисти ще се справят с всички ВиК проблеми
 • 4. Наслади се на качествена услуга, спестявайки си пари от битови сметки

Защо да използваш Fantastic Services за ремонт и монтаж на ВиК системи и инсталации?

Ремонтът и монтажът ще бъдат извършени бързо и ефективно от нашите водопроводчици.

Специалистите, които изпращаме, са предварително проверени и професионално обучени да работят с прецизност и внимание към детайлите. Можеш да разчиташ на тяхната дългогодишна и отлична репутация за навременно изпълнение на твоя ВиК проект. Нашите експерти разбират твоите нужди и ще решат всички ВиК проблеми без да създават бъркотия.

Здравето и безопасността са на първо място за нас.

От спазването на строга политика за безопасност до проактивното спазване на всички индустриални стандарти, експертите ни осигуряват спокойствието, от което се нуждаеш по време на всяка стъпка от нашата услуга. Във Fantastic Services всеки водопроводчик притежава застраховка гражданска отговорност и преминава през обширно обучение.

Плащаш само за това, което получаваш.

Спестяваш пари с нашата справедлива почасова система за плащане, което ще ти позволи предварително да планираш разходите си. Ще платиш само за действителното време, необходимо на специалиста ни да отстрани ВиК проблема. Ако е необходимо да дойдем на проучвателна визита и оглед с цел по-добра диагностика на проблема и предварително бюджетиране, може да бъдеш таксуван с минимална такса за първия час от услугата. След това заплащането се извършва за всеки започнат половин час. Ако е необходимо посещение на място за диагностициране на проблем и изпреварване на неочаквани разходи, може да бъдеш таксуван с минимална такса за обаждане за първия час. След това таксуването е на всеки започнат половин час.

Ще носим всички инструменти и оборудване.

Специалистите ни работят със собствени инструменти, така че не се безпокой за това. ВиК ремонтите често изискват подмяна на определени части, което е още нещо, за което специалистите могат да се погрижат вместо теб. Те могат лесно да доставят всичко на място, а разходите ще бъдат добавени към окончателната ти сметка.

Удовлетворението ти е гарантирано.

Изпълнението на всеки водопроводчик се следи от специални екипи. По този начин гарантираме, че работата им се извършва на най-високо професионално ниво. Освен ремонта, нашият квалифициран специалист с радост ще ти даде ценни съвети как да поддържаш водопроводната си инсталация в първокласна форма. Нашата крайна цел е да ти донесем пълно удовлетворение от услугите, които получаваш. Така всички наши ВиК услуги идват с пълна гаранция за изработка за безпроблемно обслужване.

Заяви безопасна виртуална ВиК консултация със специалист

Кризата с COVID-19 не е никак приятна, но пък може да осигури малко време, за да се поправят дълго отлаганите ремонти като смяна на тоалетната седалка, поправяне на капещ кран или смяна на душа. Може да ти се наложи и да се изолираш у дома за няколко дни и да се налага да се оправяш с блокирана тоалетна. За да ти помогнем, ти предлагаме удобна и надеждна виртуална консултация със сертифициран водопроводчик.

Просто трябва да се присъединиш към специално създаден видео чат, от всякъде, на всяко устройство, в удобно за теб време. Оттам нататък водопроводчикът ни с удоволствие ще ти помогне да диагностицираш и отстраниш проблема, като те преведе през целия процес. Ако трябва да се занимаваш с по-сложен водопроводен ремонт или монтаж, който изисква професионална помощ на място, тогава нашият “виртуален” водопроводчик ще насрочи посещение в удобен час и ден. В този случай дистанционната консултация ще бъде напълно БЕЗПЛАТНА. Имай предвид, че всички водопроводчици спазват официалните националните мерки за безопасност към съответната дата.

Какъв вид услуги извършват нашите специалисти?

Капещ кран или по-сериозен теч? Дори и да не си сигурен какво точно не е наред с водопровода, специалистът ще може да определи причината за проблема и да го отстрани навреме. От смяна на душ и механично отпушване на канали/тоалетни до справяне с мокри стени и тавани, можем да покрием всякакви видове на ВиК ремонтни услуги в дома и офиса ти.

Ето няколко примера за услуги, които специалистът може да извърши вместо теб:

• Инсталация на газови и електрически котли и бойлери.
• Ремонт на газови и електрически котли и бойлери.
• Ремонт, смяна и монтаж на радиатори.
• Отстраняване на различни водопроводни течове: течове и спуквания на тръби, течове на мивки и кранове, други.
• Откриване и ремонт на вътрешни и външни тръби.
• Поправяне на капещи или бавно течащи кранове, кранове на душове.
• Монтаж на перални и съдомиялни.
• Отстраняване на неизправности и ремонт на душове.
• Отпушване на канали в банята, кухненски мивки, тоалетни, вани и др.
• Смяна на помпи за резервоари.
• Смяна на радиаторни клапани.
• Ремонт и монтаж на санитарни блокове.
• Монтаж и подмяна на мивки.
• Замяна на фитинги.
• Ремонт и подмяна на различен тип санитария.

Често задавани въпроси

 • В: Как да променя заявката си?

  О: Просто влез в акаунта си във Fantastic и отиди в секцията с таблото за услуги. От там можеш да пренасрочиш, отмениш или добавиш подробности към текущата си заявка и резервация. Можеш също да изтеглиш приложението GoFantastic, за да персонализираш всеки аспект на услугата, или да се свържеш с нашият отдел за обслужване на клиенти, който работи 24/7.

 • В: Има ли нещо друго, което трябва да знам?

  О: Цените са с включени всички данъци и такси. Разходите за поръчка и доставка на материали се добавят към цената на услугата, ако е приложимо. Ако водопроводчикът пристигне и не е в състояние да завърши работата поради условия, които не си успял да упоменеш, ще бъдеш таксуван с такса за повикване от 1 час и разходите за паркиране (ако е приложимо).

 • В: Спешно е! Авария! Може ли водопроводчикът да дойде веднага?

  О: Ще направим всичко възможно да изпратим нашите специалисти възможно най-скоро. Междувременно можеш просто да спреш главния водоснабдителен кран.

 • В: Колко бързо може да пристигне специалистът?

  О: Може да се организират заявки за същия ден, ако нашият график го позволява. Ако в момента всички слотове са резервирани, нашият специалист ще се погрижи да пристигне най-късно на следващия ден.

 • В: Имате ли всички необходими инструменти и оборудване?

  О: Разбира се, нашите водопроводчици и специалисти ще се погрижат да донесат всичко необходимо за качественото извършване на услугата.

 • В: Таксувате ли за оферта за изграждане на водопровод?

  О: Можем да предложим колко време може да отнеме една услуга, но окончателната оферта се дава на място от водопроводчика. Ние таксуваме за посещения на място и проверки.

 • В: Гарантирате ли качествена услуга?

  О: Абсолютно - специалистът ще се радва да тества всичко, което е поправено или заменено, за да се увери, че всичко работи по предназначение. В случай че забележиш нещо необичайно или нещо, което сме пропуснали, свържи се с нас и ние ще изпратим нашия специалист да го поправи безплатно.

 • В: Кранът тече. Колко мога да изчакам?

  О: Всъщност поправянето на течащ кран или други обикновени водопроводни ремонти трябва да се извършват възможно най-скоро, без значение колко малки могат да изглеждат. Прекалено дългото отлагане може не само да увеличи месечните ти сметки за вода. Това потенциално може да доведе до големи водопроводни проблеми и да причини голям брой възможни загуби, като структурни и водни щети, които струват много.

 • В: Помощ! Тоалетната ми е запушена. Какво да правя?!

  О: Това е един от най-честите проблеми, с който всяко домакинство се сблъсква рано или късно. Някои от основните виновници за това, че тоалетната е запушена, са запушени тръби, недостатъчно вода в казанчето, и т.н. Не е нужно да вършиш всичката черна работа. Заяви специалист и той ще се погрижи да поправи всичко възможно най-скоро.

View all questions
Domestic clients 052 953 425
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service