Бизнес възможност за почистване на къщи. За теб.

Създаването на нискорисков бизнес за почистване на къщи с доверен доставчик на франчайз е едно от най-добрите решения, които човек може да вземе. откъде знаем това? Имаме 500 партньора, които да докажат, че сме прави. Кандидатствай

Пакетни цени за франчайз Специализирано почистване

Присъединявайки се към нашия франчайз за специализирано почистване, ще можеш да предоставиш една от най-печелившите услуги за почистване, като почистване при изнасяне, почистване при ремонт и други, които изискват специфични умения и внимание към детайла.

Стандартен пакет

 • Гарантирани клиенти
 • Маркетингова поддръжка /онлайн маркетингови кампании, промоции, реклами и др./
 • Продажби, обслужване на клиенти и оперативна поддръжка
 • Контрол на качеството
 • Система за управление на работния график
 • Обучение за качество на услугата*
 • Възможност за препродажба на франчайза, ако решите да се оттеглите от бизнеса
 • Възможност за финансово финансиране/отдаване под наем****

Ексклузивен пакет

Вземете всичко, включено в нашия Стандартен пакет плюс курс за инструктори, който ви позволява да обучавате бъдещи професионалисти.

Звучи ти като добър план? Свържете се сега.

Как точно се извършва дълбокото почистване?

Като се има предвид, че всички собственици или наематели на имоти са потенциални клиенти, индустрията за почистване има солиден потенциал за растеж. За щастие има широка гама от високопечеливши услуги за почистване, които можете да предоставите като собственик на франчайз за почистване на дома.

Освен безспорното почистване с прахосмукачка, избърсване и почистване на прах, които включва редовен процес на почистване, всички еднократни почистващи услуги включват завършване на различни други задачи с много по-подробни подробности. Ще покриете почистване след изнасяне, пролетно почистване, преди/след парти, почистване след ремонт и други услуги, които изискват професионални умения и прецизност.

Допълнителни услуги за почистване, които можете да предоставите с нашия франчайз за дълбоко почистване на къщи

След като се присъедините към нашето Фантастично семейство и започнете своя франчайз за домашно почистване, получавате възможността да доставяте следните услуги:

 • Основно почистване
 • Почистване след изнасяне
 • Почистване след ремонт
 • Абонаментно почистване

За всички видове франчайз за почистване отидете на нашата основна страница.

Какво ще ви трябва, за да започнете веднага

 • Документи
  Ще ви трябва свидетелство за съдимост, банкова сметка. Освен това ще ви трябва застраховка гражданска отговорност (ние можем да ви помогнем) и валидна книжка за превоздно средство, в зависимост от услугите, които решите да предоставите.
 • Оборудване
  Извършването на основно почистване изисква оборудване. прахосмукачки, мопове, препарати и други различни части като четки, скрепери и гъби са нещата, от които ще се нуждаете. Знаем, че е трудно да се намери най-качественото оборудване. И така, ние ви покрихме. Ние можем да ви предоставим цялото оборудване, което е необходимо за стартиране на вашия франчайз за специализирано почистване.
 • Униформи
  Да бъдеш признат като професионалист на Fantastic Services е нещо повече от предимство. Това кара клиентите да ви се доверяват. Още по-важното е – ние ще ви предоставим маркови униформи, които ще ви накарат да се чувствате комфортно през всички сезони.
 • Превозно средство
  Що се отнася до превозното средство, ако вече притежавате такъв, ние просто ще ви помогнем с брандирането му. За тази конкретна услуга ще ви трябва многофункционално превозно средство. Добър пример за този вид бизнес е Opel Zafira.

Повече от 500 успешни истории...

Ние знаем какво е необходимо за изграждането на процъфтяващ бизнес с домашни услуги. Вижте какво казват нашите партньори.

Ивелин Христов
Франчайз пакет ‘Развиване на район/услуга”за услугата Ключар, Пакет „Работен франчайз“ за почистване
Лондон, Великобритания

Едмунг Аугустин
Пакет “Работен франчайз” за електротехник и майстор
Лондон, Великобритания

Джулиян& Луси Фернандо
Франчайз пакет ‘Развиване на район/услуга” за почистване
Рединг, Слау, Хемел Хемпстед

Давид Милошев
Франчайз пакет ‘Развиване на район/услуга” за майстор
Лондон, Великобритания

Относно Fantastic Services

Fantastic Services се разрасна много от стартирането си като малка почистваща фирма, наречена Fantastic Cleaners през 2009 г. Fantastic Cleaners поставя началото на Fantastic Services. Днес нашата компания оперира на три континента и може да се похвали със стотици хиляди доволни клиенти и франчайз мрежа от 530+ партньора и 2000+ професионалисти, работещи за тях.

Domestic clients 070 033 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service