Сглобяване и монтаж на мебели с гарантирано качество

Не губи време да разгадаваш инструкциите по сглобявене на новите ти ПДЧ мебели, а се довери на професионалист с опит!
 • Специалисти по монтаж на мебели с доказана репутация.
 • Сглобяване и монтаж на всички видове модулни мебели.
 • Разглобяване на ненужни мебели при допълнителна заявка.
 • Цени от 50 лв/час.
Обади се сега 0700 33 700

Услугата ни в 3 лесни стъпки

 • 1. Поръчай услугата монтаж на мебели

  Заяви ден и час за експертно сглобяване на твоите мебели, като ни се обадиш по телефона или използваш формата за контакт.

 • 2. Специалистът е при теб

  Монтажникът на мебели ще дойде на място, оборудван с всички необходими инструменти.

 • 3. Прецизно изпълнение на монтажа

  Твоите нови модулни мебели ще бъдат сглобени професионално и точно по инструкциите на производителя.

Какво да очакваш от услугата сглобяване и монтаж на мебели?

Фантастик Сървисес предлага сглобяване и монтаж на мебели за дневната, спалнята, детската стая, кухнята, банята, офиса и градината. Работим с опитни монтажници, които извършват услугата с професионални инструменти. Без значение дали говорим за монтаж на мебели Виденов, Икеа или от друг производител, специалистите ни ще се справят и с най-сложната схема за монтаж без компромис откъм качеството на резултатите.

 

Също така, можем да доставим ПДЧ мебелите ти, за да ти спестим време, като ги сглобим на същия ден. Не на последно място, предлагаме и раглобяване на старите ти мебели при допълнителна заявка.

На твое разположение сме през цялата седмица, включително и в почивни и празнични дни.

 

Какво още трябва да знаеш?

 

 1. За нас няма значение какъв е обема на работата – можем да сглобим и монтираме както един гардероб за теб, така и цяла кухня, съставена от различни модули.
 2. Важно е в помещението, в което ще се поставят мебелите, да има достатъчно място за работа – не забравяй, че една висока секция, например, първо се сглобява на пода преди да бъде изправена и монтирана до стената.
 3. Монтажниците на ПДЧ мебели са с дългогодишен опит в бранша – те следват бързо и точно инструкциите за монтаж и работят с професионални инструменти.
 4. Можем да сглобим всякакви модулни мебели за дома и офиса, без значение от кой производител са – столове, пейки, единични и двуетажни легла или спални, кухненски шкафове и плотове, гардероби, дивани, маси, бюра, шкафове, етажерки, скринове, ракли, градинска мебел, люлки и други.
 5. Предлагаме и доставка на мебели от избран от теб производител, както и разглобяване на ненужни модулни мебели при предварителна договорка.

 

Обади ни се още сега, за да ти изпратим монтажник на мебели в удобно за теб време! За специалистите от Фантастик Сървисес сложните инструкции за сглобяване на модулите не са предизвикателство или проблем.

Други услуги от категорията - Транспорт

Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service