Професионално поставяне на подови настилки

Професионално поставяне на ламинат, паркет, гранитогрес и всякакъв вид подови настилки
 • Експертен оглед на място.
 • Опит в строителството.
 • Проверени и опитни професионалисти.
 • Цени от 55 лв/час.
Обади се сега 0700 33 700

Монтаж на ламинат и редене на паркет в 3 лесни стъпки

 • 1. Запази час

  Заяви час за оглед по телефона или чрез онлайн формата ни.

 • 2. Оглед на място

  Майсторът ще дойде в дома или офиса ти, за да обсъдите задачите и най-добрия начин, по който да бъдат свършени.

 • 3. Работим в удобно за теб време

  Ти избираш кога нашият експерт да започне работа по проекта. Ние ще се постараем да приключим максимално бързо.

Как работим

 • Оценка на проекта. Преди да поемем поръчката, правим оглед на място, за да преценим обема на работата и да изберем най-подходящия материал.
 • Подготовка на пода. Преди да монтираме ламинат, паркет, плочки или друга настилка, трябва да подготвим пода. Това включва изправяне на наклона, заравняване, почистване от прах и по-големи отпадъци.
 • Поставяне на подложка. Поставянето на подложка под ламинирания или дървения паркет е важно, тъй като тя изолира влагата и намалява шума.
 • Поставяне на настилката. Професионално инсталиране на избраната настилка според нейните характеристики.
 • Довършителни работи. Настилката е поставена и довършваме детайлите. При поставяне на паркет циклим и лакираме повърхностите.

Защо да ни се довериш

Професионализъм

Майсторите на Фантастик Сървисес са истински професионалисти в своята област. Познават материалите, особеностите при поставянето на различните видове настилки и могат да те посъветват дали да избереш ламинат, паркет, плочки или друг тип настилка за дома или офиса.

Оглед на място

Ремонтът на пода може да е скъпо начинание. Затова се опитваме да отговорим на всичките ти въпроси и да ти дадем максимално много информация, за да избереш най-доброто решение за дома или офиса. Нашите услуги включват безплатен оглед на място. По време на огледа експертите ни ще проверят състоянието на пода, за да могат да определят цена за работата.

Каква подова настилка да избереш

Ламиниран паркет

Ламинатът е популярен избор за под, заради уюта, който имитацията на дърво създава, но на доста по-ниска цена. Монтажът на ламинирания паркет е сравнително лесен и бърз. Той може да се сложи върху почти всяка повърхност с изключение на мокет, тъй като той е мек и това може да доведе до разместване на настилката. Дизайнът на ламината е разнообразен и позволява съвършена имитация на дърво. Ламинираният паркет се чисти и поддържа лесно. Устойчив е на издраскване.

Дървен паркет

Дървеният паркет придава несравним уют на помещението. Ако се поддържа добре, може да е вечен. Подновява се с циклене и лакиране. Освен това не образува статично електричество и не задържа прах за разлика от ламината. Това е по-скъпото решение за подова настилка, по-лесно може да се нарани, не е устойчив на вода. Поставянето му изисква професионален опит, който ние от Фантастик Сървисес имаме. Довери се на нашите майстори, за да се радваш на красив дървен паркет дълги години.

Често задавани въпроси

 • В: Ламинатът водоустойчив ли е?

  О: Не, ламинатът не е водоустойчив. Ако се постави добре обаче, няма да се повреди, ако разлеете вода или го намокрите. В такива случаи водата за известно време остава на повърхността и ако се премахне навреме, няма да повреди настилката.

 • В: Важно ли е подът да бъде изравнен преди да се постави настилка?

  О: Препоръчително е подът да е изравнен преди поставянето на настилката, тъй като в противен случай, тя ще се мести, когато е подложена на натиск. Това пък ще размести елементите и в крайна сметка ще се наложи намесата на специалист.

 • В: Мога ли да поставя ламинат, ако имам подово отопление?

  О: Да, ламинираният паркет е съвместим с подово отопление. Температурата не трябва да надвишава 27˚C. Все пак консултирай се с експерт преди да поставиш такава настилка върху отоплителната система.

 • В: Трябва ли да подготвя стаята/ жилището преди да започнете работа?

  О: Желателно е да изпразниш помещението, в което ще се поставя подовата настилка. Освен това е добре материалите да бъдат оставени на закрито известно време, за да се аклиматизират

 • В: Махате ли старата настилка?

  О: Премахването на старата настилка, както и други услуги като купуване на материали за новия под, се уговарят предварително. Това става при огледа на имота.

Виж всички въпроси

Клиентите за нас

В. Монева

Сменихме стария ламинат с паркет. Притеснявах се, че може да се не се получи добре, но майсторът
еше перфектен. Нямам забележки.
... Повече

Искренови

Отлична свършена работа.

Райкови

Майсторите бяха много бързи. Изравниха перфектно пода и после наредиха ламината. Няма никакви л
уфтове.
... Повече

Покритие

Градове, в които оперираме
Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service