Качествен монтаж на вътрешна изолация на цени без конкуренция

За да спестиш от сметки за топло и да направиш дома си още по-топъл и комфортен, резервирай монтаж на вътрешна топлоизолация!
 • Майсторско изпълнение от опитни професионалисти
 • До 30% енергоспестяване
 • Без компромис в качеството, на достъпни цени
 • Работим 7 дни в седмицата и в празнични дни
Обади се сега 0700 33 700

Виж услугата ни в 3 лесни стъпки

 • 1. Заяви експертен оглед

  Резервирай в удобните за теб дата и час оглед на място и експерт от Фантастик Сървисес с дългогодишен опит ще те консултира.

 • 2. Изготвяне на оферта съобразно бюджета ти

  Специалистите на Фантастик Сървисес ще извършат нужните измервания и ще изготвят гъвкава оферта съобразно бюджета ти.

 • 3. Можеш да се радваш на топъл и комфортен дом

  За специфичния монтаж на вътрешна топлоизолация ползваме само качествени материали с дългогодишна гаранция.

Ползи от вътрешната топлоизолация на стени

Вътрешната топлоизолация на дома е специфична и значително се различава от външното полагане на изолация. Тя винаги трябва да се изпълнява от опитни майстори, тъй като освен енергоспестяващия ефект се цели и естетична визия на интериора.

Ако още се колебаеш дали да заявиш услугата, се обърни към Фантастик Сървисес. Ние работим със специалисти с респектиращ опит в бранша. Те ще огледат дома или офиса ти и ще те консултират, така че да вземете най-доброто решение.

Монтажът на вътрешна изолация се прави по екологично чисти технологии. Той е безопасен за здравето ти. Топлоизолираните стени гарантират добро запазване на топлината в дома и по-оптимизиран разход на енергийните ресурси. Методите ни на изпълнение спомагат за елиминирането на риска от поява на влага и развитието на мухъл.

Създава се комфорт и нова визия на помещенията. Допълнително удобство е и фактът, че полагането на вътрешна топлоизолация има и шумоизолиращ ефект.

Не се колебай да заявиш услугата на Фантастик Сървисес! Нашите майстори са опитни и гарантират качествения монтаж на вътрешна топлоизолация!

Ето и стъпките от процеса на поставяне на вътрешна изолация:

Оглед на място

Експертите на Фантастик Сървисес ще извършат оглед на място, ще измерят площта на стените и ще калкулират труда си. Ще обсъдите най-подходящите материали за изпълнението.

Изготвяне на оферта и подготовка

Екипите ще се съобразят с твоя бюджет и ще изготвят гъвкава оферта за вътрешна топлоизолация, без скрити такси и допълнителни плащания. Те ще закупят необходимите топлоизолационни материали съобразно системите за монтаж (каменна вата, EPS стиропор или XPS фибран).

Монтаж на вътрешна изолация

В посочения от теб ден, майсторите с опит ще пристъпят към работа, като предварително покрият подовите повърхности, за да ги предпазят от замърсяване. Съобразно избраната технология ще започнат монтаж на топлоизолационните плоскости. Ако сте избрали технологията с каменна вата ще изпълнят изолацията чрез сух монтаж.

Заключителен етап

След като приключат напълно работата си, екипите ще оставят имота ти в същия вид, в който са го заварили. Ще почистят, а остатъчните материали ще транспортират към депо за строителни отпадъци. Домът ти вече е напълно с нова визия, а топлинните загуби са сведени до минимум!

Обади се на Фантастик Сървисес още днес и резервирай полагане на вътрешна топлоизолация с гарантирано качество!

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Дани и Явор Михайлови

Екип на Фантастик Сървисес направи вътрешна топлоизолация на офиса ни. Свършиха много бързо ра
отата и то качествено! Тази зима сметките ни чувствително намаляха. Препоръчваме горещо!
... Повече

Сем. Тодорови

Миналата година целият блок направихме външна изолация, а тази есен решихме да изолираме и вътр
ешно жилището. Избрахме изолация със стиропор и сме много доволни. Майсторите на Фантастик Сървисес свършиха чудесна работа. Апартаментът стана много топъл, въпреки че е с изложение север- запад. Сметките за ток намаляха. Доволни сме от инвестицията и от екипа!
... Повече

Верка Данаилова

Приятели ме навиха да изолирам апартамента си с вътрешна топлоизолация и дълго се чудих, тъй ка
о съм чувала, че ако не попаднеш на точните майстори, могат да поразят стените и да стане по-лошо. Поразпитах, проучих и разбрах за фирма “Фантастик Сървисес”. Не съжалявам ни най-малко, тъй като техните специалисти се оказаха много добри! Сега се наслаждавам на топлия апартамент и освен това предпазва от шума, който преди това чувахме вкъщи от комшиите.
... Повече

Покритие

Градове, в които оперираме
Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service