Професионално и качествено почистване на дивани в Пловдив

Не бързай да изхвърлиш захабеното канапе или любимия диван със замърсена тапицерия. Довери се на Фантастик Сървисес и твоята мека мебел ще бъде като нова!
 • Професионалисти с опит и внимание ще почистят твоята мека мебел.
 • Машинно почистване в дълбочина чрез техниката на спрей-екстракция.
 • Резервации не само за работните, но и за почивните дни и празниците.
 • Без следа и от най-упоритите петна и замърсявания.
 • Цени от 7 лв на седящо място.
Обади се сега 0700 33 700

Услугата ни в 3 лесни стъпки

Заяви услугата лесно онлайн

Резервирай машинно почистване на мека мебел от Фантастик Сървисес по телефон или чрез електронната форма.

Инспекция и ефективно почистване

Професионалистите ни имат респектиращ опит в почистването на дивани, като използват модерни машини с технология, която почиства в дълбочина.

Настани се удобно на освеженото канапе

Тапицерията на твоето канапе, фотьойл или диван ще бъде като нова, без следи от замърсявания и без трудни за премахване петна.

Как извършваме професионалното почистване на мека мебел в Пловдив?

Не бързай да изхвърлиш от дома си захабените си и замърсени дивани, тапицирани столове или канапетата. Не се отчайвай, ако върху тапицерията на новия диван детето разлее портокалов фреш или горещ шоколад и на пръв поглед ти изглежда, че петната не могат да бъдат изчистени! Довери се на специалистите в почистване на дивани от Фантастик Сървисес и ще бъдеш впечатлен от резултата!

Те са опитни и рабтят с професионални машини с необходимите приставки, които действат на принципа на спрей-екстракцията. Нужно е само да резерваш услугата за минути в Пловдив.

Виж как ще почистим твоята мека мебел бързо и лесно, и с неочакван за теб резултат:

 1. Опитен специалист в почистването на тапицирани мебели ще инспектира твоята, за да прецени вида на материала, с който е тапицирана. Преди да пристъпи към машинното почистване, ще използва прахосмукачка, за да почисти дамаската от прах и други по-едри частици.
 1. Ако върху дамаската има замърсявания и петна, те ще бъдат третирани с професионален почистващ препарат. Резултатът, относно ефективното им премахване, ще зависи от това дали са били обработвани от теб преди това с неподходящ продукт.
 1. Експертът ще използва специална машина за почистване на мека мебел. Първо ще инжектира под налягане професионален препарат смесен с гореща вода. Това ще спомогне за почистването на тапицерията в дълбочина.
 1. После машината ще бъде включена на режим екстракция, за да може да изсмуче замърсената течност. Резултатът: диванът, фотьойлът, столът или канапето ти остават със съвсем леко влажна тапицерия, но напълно почистени и с по-свежи цветове. Мощният екстрактор премахва дори алергени, като мухъл, домашни прахови акари, полени и други.
 1. Накрая експертът ще впръска специален протектор за текстил, който е специално разработен да се бори срещу въдещи петна. Така създава превенция за месеци напред при инциденти от разливане или зацапване върху тапицерията.
 2. Осигури вентилация на почистената мека мебел, за да ускориш процеса на изсъхване. Отвори вратите и прозорците, ако времето позволява. Ако пък навън е студено и вали, включи отоплението.

Молим, имай предвид, че не всички видове тапицерия са подходящи за почистване с екстрактор. Кожени мебели или такава, които са тапицирани с велур или памучна тъкан, може да се повредят, ако се почистят с помощта на тази технология.

Виж отзивите на нашите доволни клиенти

Валерия Стоянова

Поръчах си почистване на стария диван от Фантастик Сървисес, като признавам, не очаквах кой зна
какво. Оставих на спокойствие младежът да работи с машината. След като се върнах следобед, не вярвах на очите си: диванът беше като току що купен от магазина, а е на 9 години! Много съм доволна!
... Повече

Сем. Добреви

Фантастик Сървисес, наистина работите професионално! За втори път заявяваме машинно почистван
на дивани и отново ни очаровахте! Работите перфектно! Цените ви са атрактивни и затова печелите клиенти!
... Повече

Сем. Любомирови

Почистиха ни канапето във всекидневната направо на символични цени. Резултатът беше изумителе
! Тапицерията е като нова, без избледнелите участъци, с равномерен цвят. Препоръчваме горещо компанията!
... Повече

Контакти: 0700 33 700

Работно време

 • Понеделник
 • Вторник
 • Сряда
 • Четвъртък
 • Петък

Други градове, които покриваме в близост до Пловдив

Поръчайте почистване на мека мебел в Пловдив!

Domestic clients 0700 33 700

Skip the line, request and
book a service online

Book a service