Започнете франчайз за почистване на килими като никой друг

Мислите за създаване на бизнес за почистване на килими? Fantastic Services е бизнес възможност за почистване на килими само за вас. Кандидатсвай

Пакетни цени за франчайз почистване на килими и мека мебел

Разгледайте пакетите, които предлагаме и решете кой е правилният избор за вас и бъдещия ви бизнес.

Стандартен пакет

 • Гарантирани клиенти
 • Маркетингова поддръжка /онлайн маркетингови кампании, промоции, реклами и др./
 • Продажби, обслужване на клиенти и оперативна поддръжка
 • Контрол на качеството
 • Система за управление на работния график
 • Обучение за качество на услугата*
 • Възможност за препродажба на франчайза, ако решите да се оттеглите от бизнеса
 • Възможност за финансово финансиране/отдаване под наем****

Ексклузивен пакет

Вземете всичко, включено в нашия Стандартен пакет плюс курс за инструктори, който ви позволява да обучавате бъдещи професионалисти.

Готови ли сте да управлявате собствен бизнес?

Как се извършва услугата за килими и мека мебел?

Почистване на килими

След като влезете в бизнеса, вие ще предоставяте професионално почистване на килими и тапицерия както на домашни, така и на търговски клиенти. Но какво включва услугата? Ще предложите два от най-ефективните метода за почистване на килими – екстракция с гореща вода и сухо почистване на килими.

Първият процес включва предварителна обработка на килима чрез инжектиране на вода и детергенти в неговите влакна и след това извличане на влагата обратно заедно с почвата, като се използва специална мощна вакуумна машина. Методът за химическо чистене включва използването на препарат за сухо почистване на килими и машина за бонета.

Почистване на тапицерия

Използвайки специализирано оборудване и доказани техники за почистване, вие ще работите с нашата фантастична магия, за да премахнете всякакви гадости от тапицерията и да направите мебелите да изглеждат отново като нови.

What you’ll need to start a carpet cleaning business

 • Документи и застраховка
  Преди да започнете своя франчайз за почистване на килими, ще трябва да настроите своя бизнес. Това включва регистрация като дружество с ограничена отговорност и застраховка гражданска отговорност. Също така имайте предвид, че трябва да имате валидна шофьорска книжка.
 • Оборудване
  Не е изненадващо, че ще ви трябва добра машина за почистване на килими. Ние можем да ви помогнем при закупуването или наемането на най-добрия модел. Задължителни са различни удължители и части за машината, както и въздушен двигател, пръскачка, някои почистващи препарати и лични предпазни средства.
 • Униформи
  Като франчайзи за почистване на килими, вие ще носите маркова униформа. Защо? Две причини – първо, ние искаме да ви се доверяват и да сте разпознаваеми за нашите съществуващи и потенциални клиенти; второ, искаме да се чувствате комфортно и защитено в дрехите си.
 • Превозно средство
  Ще трябва да пътувате между работните места, така че превозното средство е задължително. Ние можем да ви помогнем да намерите такъв, който да закупите или наемете. Все пак, ако имате собствена кола, това е още по-добре, но трябва да е MPV (многофункционално превозно средство) или с други думи – нещо подобно на Opel Zafira. Трябва само да поставим няколко стикера върху него и ще сте готови за работа.

Повече от 500 успешни истории...

Ние знаем какво е необходимо за изграждането на процъфтяващ бизнес с домашни услуги. Вижте какво казват нашите партньори.

Ивелин Христов
Франчайз пакет ‘Развиване на район/услуга”за услугата Ключар, Пакет „Работен франчайз“ за почистване
Лондон, Великобритания

Едмунг Аугустин

Пакет “Работен франчайз” за електротехник и майстор

Лондон, Великобритания

Джулиян& Луси Фернандо
Франчайз пакет ‘Развиване на район/услуга” за почистване
Рединг, Слау, Хемел Хемпстед

Давид Милошев
Франчайз пакет ‘Развиване на район/услуга” за майстор
Лондон, Великобритания

Относно Fantastic Services

Fantastic Services се разрасна много от стартирането си като малка почистваща фирма, наречена Fantastic Cleaners през 2009 г. Fantastic Cleaners поставя началото на Fantastic Services. Днес нашата компания оперира на три континента и може да се похвали със стотици хиляди доволни клиенти и франчайз мрежа от 530+ партньора и 2000+ професионалисти, работещи за тях.

Domestic clients 070 033 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service