Управлявайте почистащ бизнес. Притежавайте бъдещето си.

Започнете малък бизнес за почистване, който може да се разрасне неимоверно, като следвате нашия доказан модел на франчайзинг. Присъединете се към Fantastic Services и установете успешна кариера, като предоставяте превъзходни услуги за почистване. Кандидатствай

Колко печеливш е абонаметно почистващият бизнес на дома?

За да ви дадем малко поглед върху това, колко нашите франчайзита за абонаментно почистване на дома правят като оборот годишно, в зависимост от това колко упорито работите, можете да направите оборот между 80 000 лв и 140 000 лв годишно. Има голямо търсене на тази услуга по всяко време. Поддържайки клиентите си доволни, със сигурност ще имате пълен редовен график и ще харчите по-малко за придобиване на тези клиенти. Можете да започнете само с 50% депозит от таксата, последван от вноски. Ще се радваме да поговорим и сподели още, след като се свържем с вас.

Защо нашата възможност за франчайз за абонаментно почистване на дома не е като никоя друга

Нашата бизнес възможност идва като индивидуален франчайз пакет с ниски инвестиции. Но ние знаем, че възвръщаемостта на вашата инвестиция е на първо място в списъка ви, затова ще ви предоставим всичко, от което се нуждаете.

 • Получете поръчки според работният ви график – ние намираме клиентите.
 • Превърнете своите еднократни клиенти в редовни клиенти – истинската бизнес стойност идва, когато имате повтарящи се клиенти.
 • Управлявайте всичко чрез вашия лаптоп или мобилен телефон – нашата технология е специално изградена и съобразена с вашите нужди.
 • Учете се от най-добрите в областта – събрахме повече от 10 години опит и нашите най-добри практики в онлайн платформа за обучение, до която ще имате достъп от първия ден.
 • Получавайте постоянна подкрепа – нашите екипи в отдел маркетинг, счетоводство, финанси и бизнес развитие ще ви помогнат да създадете и развиете своето начинание.

Пакетни цени за франчайз Абонаментно почистване на дома

Разгледайте пакетите, които предлагаме и решете кой е правилният избор за вас и бъдещия ви бизнес.

Стандартен пакет

 • Гарантирани клиенти
 • Маркетингова поддръжка /онлайн маркетингови кампании, промоции, реклами и др./
 • Продажби, обслужване на клиенти и оперативна поддръжка
 • Контрол на качеството
 • Система за управление на работния график
 • Обучение за качество на услугата*
 • Възможност за препродажба на франчайза, ако решите да се оттеглите от бизнеса
 • Възможност за финансово финансиране/отдаване под наем****

Ексклузивен пакет

Вземете всичко, включено в нашия Стандартен пакет плюс курс за инструктори, който ви позволява да обучавате бъдещи професионалисти.

Готови ли сте да управлявате собствен бизнес? Свържете се сега.

Какви задачи включва абонаметното почистване на дома?

Почистването на дома често се търси от клиенти с натоварени графици, които се нуждаят от редовна помощ с домашните си задължения на седмична, двуседмична и месечна база, както и от време на време за еднократни пролетни почиствания.

Обикновено услугата се извършва от един чистач, използвайки оборудването, което клиента вече има в имота.

Обичайните задачи включват почистване с прахосмукачка и избърсване на пода, полиране на повърхности, почистване на кухненски уреди и почистване на банята. С други думи, задачите няма да се различават от всяка нормална ежедневна работа. Можете също така да предоставите допълнителни услуги от гладене и пране до поливане на растения.

Други услуги, които можете да предложите освен абонаментното почистване

As part of a multi-service company, the cleaners get the chance to provide not only regular cleaning but a range of other services, as well:

 • Абонаментно почистване на офиси
 • Гладене и пране
 • Подреждане
 • Почистване на Airbnb

*additional set of professional equipment will be required.

И ето какво ще ви трябва, за да управлявате успешен бизнес за почистване на камериерки

Почистване след наем Варна
 • Документи и застраховка

  Ще трябва да отговаряте на условията за работа. Освен това, ще ви трябва свидетелство за съдимост и регистрация в Търговския регистър.
 • Оборудване

  Често оборудването за тази услуга се предоставя от клиента. Почистващите обаче ще трябва да носят със себе си няколко гъби, дрехи и (понякога) почистващи препарати.
 • Униформи

  Всеки професионалист е длъжен да носи маркова униформа. Можем да ви предоставим супер удобни тениски, якета и табарди. Вие и вашият екип ще бъдете признати като професионалисти на Fantastic Services, което поставя очаквания за високо качество, но и ви носи лоялни клиенти.
 • Не се изисква превозно средство

  Не се изисква превозно средство. Чистачите могат да избират начина, по който да пътуват между работните места. Могат да ползват градски транспорт или брандирано превозно средство.

Повече от 500 успешни истории...

Ние знаем какво е необходимо за изграждането на процъфтяващ бизнес с домашни услуги. Вижте какво казват нашите партньори.

Ивелин Христов
Франчайз пакет ‘Развиване на район/услуга”за услугата Ключар, Пакет „Работен франчайз“ за почистване
Лондон, Великобритания

Едмунг Аугустин

Пакет “Работен франчайз” за електротехник и майстор

Лондон, Великобритания

Джулиян& Луси Фернандо
Франчайз пакет ‘Развиване на район/услуга” за почистване
Рединг, Слау, Хемел Хемпстед

Давид Милошев
Франчайз пакет ‘Развиване на район/услуга” за майстор
Лондон, Великобритания

Относно Fantastic Services

Fantastic Services се разрасна много от стартирането си като малка почистваща фирма, наречена Fantastic Cleaners през 2009 г. Fantastic Cleaners поставя началото на Fantastic Services. Днес нашата компания оперира на три континента и може да се похвали със стотици хиляди доволни клиенти и франчайз мрежа от 530+ партньора и 2000+ професионалисти, работещи за тях.

Domestic clients 0700 33 700
Business clients 020 3746 1062

Skip the line, request and
book a service online

Book a service