Открий своето място с Fantastic Services Career Meetups

FB-event-cover---Fantastic-Services-Career-Meetups

За да избереш правилното място за работа, трябва да бъдеш информиран, а това се простира далеч отвъд беглата представа с какво се занимава компанията, върху която си се спрял, или кои са обявените работни позиции. Познаването на фирмената култура, практики на работа, ценностите, които се споделят и  уменията, които се поощряват, е задължително, според нас, условие за правилен избор на работно място и екип.

Какво представляват Career Meetups?

Fantastic Services Career Meetups е поредица от събития, чиято основна цел е не просто да те запознаем с дейността на Фантастик Сървисес, а да ти предложим информация от извора, личния ни опит и научени уроци за тези области от бизнеса и живота, в които сме експерти. Това може да бъде и срещата, която ще ти помогне да се ориентираш в избора на работа и професионално развитие.

На 9 ноември от 14 часа ще стартираме със събитие, на което ще бъдем домакин. Фокусът ще бъде представянето на актуалните позиции в компанията. Благодарение на различни дейности и разговори обаче ще предложим и полезни съвети за това как всеки един да се превърне в перфектния кандидат.

Като част от програмата сме включили и работилница за полиране на автобиографии. За целта е необходимо всеки участник да прикачи във формата за записване актуална автобиография. Тя ще бъде прегледана предварително от HR специалисти, които с помощта на своя богат опит, ще дадат практически насоки за изготвяне на представителна кандидатура.

В края на събитието сме предвидили и кратка обиколка из новия ни офис.

Повече информация и регистрация за събитието във Фейсбук тук.

Какво предстои оттук нататък?

В допълнение, през месец ноември ще предложим поредица от срещи извън нашия офис. Career Meetups ще прерасне в целенасочени събития в сферата на продажбите, комуникацията и обслужването на клиенти, водени от доказани специалисти, които ще споделят своя личен опит и умения.

Ще имаш възможността да се запознаеш с Бойко Проданов, Кристина Николова и Катерина Николаева и да им зададеш въпросите си свързани с тяхната професия и възможностите за развитие.

А сега, по-подробно за това, което ще си говорим.

“Сделка или Не?” – Майсторски клас по продажби

Място: Сградата на Ректората на ИУ-Варна, зала 222

Дата и час: 14.11.2018 г. от 17:00 ч.

Лектор: Бойко Проданов

Повече информация и регистрация за събитието във Фейсбук тук.

Тази лекция е за всеки, който желае да овладее изкуството на продажбите, има идея за бизнес и би искал да разбере как да постигне максимални резултати. Събитието ще бъде полезно за всеки, който иска да подобри уменията си в сферата на продажбите и да разбере повече за кариерните възможности в сферата.

Въпроси, които ще се обсъждат на обучението, са:

 • Какво са продажбите
 • Как да правите така, че клиентите да искат да купуват от вас без да продавате
 • Кои са магическите думи в продажбите
 • Отказите като част от играта

За последните 9 месеца като Мениджър Продажби, Бойко Проданов успя да донесе над 1 000 000 паунда оборот повече, в сравнение с миналата година от допълнителни продажби. За 13 години опит като Мениджър Човешки Ресурси преди това, той е провел над 2000 интервюта и над 3000 обучения на търговци и мениджъри. Всеки ден екипите, в които работи и компаниите, които консултира, се състезават с бизнеси, финансирани от Google, Amazon и Facebook. Най-голямата му мечта е да създаде новия Sales Елит в България и да докаже, че клиентите имат нужда от отношение и това сами да вземат решението за покупка, без да им бива продавано.

Кариера в сферата „Обслужване на клиенти“

Място: Сградата на Ректората на ИУ-Варна, зала 222

Дата:  21 ноември 2018

Час: 15:00 ч.

Повече информация и регистрация за събитието във Фейсбук тук.

Обслужването на клиенти не винаги се асоциира с позитивна и приятна работа. Често ставаме свидетели на непредвидени ситуации, в които трябва да се постараем да спечелим доверието на купувачите и да им асистираме по възможно най-добрия начин. Не винаги обаче успяваме да намерим баланса между обещанията, които даваме и очакванията на клиентите.

Разговорът с Кристина Николова, Мениджър на Отдел Клиенти с повече от 70 специалисти, има за цел да покаже една различна гледна точка върху работата с клиенти.

Ще си говорим по темите:

 • Какво е да работиш в сферата на “Обслужване на клиенти”
 • От какво се нуждаят клиентите
 • Кои са качествата и уменията, които може да развиваш в сферата
 • Какви са кариерните възможности пред теб

Кристина Николова има повече от 11 години опит в сферата на обслужването на клиенти, натрупан във фирми с различни дейности. В момента управлява екип Обслужване на Клиенти във Fantastic Services. Опитът ѝ изгражда убеждението, че принципите на доброто обслужване са универсални, независимо от дейността на бизнеса, и че най-важното е да те е грижа и да искаш да постъпиш правилно. Вярва, че работата с клиенти е занаят и че си струва да градиш кариера в тази сфера.

“Не ме разбирай погрешно” или как да комуникираме ефективно

Място: Сградата на Ректората на ИУ-Варна, зала 222

Дата:  28 ноември 2018

Час: 15:00 ч.

Повече информация и регистрация за събитието във Фейсбук тук.

Може би се чудиш защо с някои хора водиш лек и приятен разговор и винаги се разбирате, а с други като че ли има някаква преграда между вас. Малко са хората, които сякаш се раждат с умението да общуват с лекота, непринудено и без конфликти. Повечето се учат на това!

Ако искаш да овладееш умението на комуникацията и да се справяш лесно с всяка една ситуация, без значение с кого общуваш и на каква тема, то това обучение е точно за теб!

Ще си говорим за:

 • Личностни характеристики разграничаващи типовете хора
 • Какви бариери поставяме в комуникацията и как да се справим с тях
 • Типове хора и как общува всеки един от тях
 • Как да разберем и преборим различията
 • Как да контролираме поведението си спрямо типа човек

Катерина Николаева е мениджър на отдел Training and Development във Fantastic Services и е готова да сподели от дългогодишния си опит за комуникацията с различни хора.

***

Именно чрез Fantastic Services Career Meetups ще дадем възможността на всеки, който присъства да попие, било то и само за ден, от богатия опит на колегите ни, както и да се докосне до нашата офис атмосфера. Очакваме ви с нетърпение!

Публикувано в Новини & събития

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,33 out of 5)
Loading...
Fantastic Services е международен бранд в сферата на услугите за дома, офиса и градината. Oснована през 2009 г. в Лондон, компанията днес оперира във Великобритания, Австралия и САЩ, като основният ѝ офис с над 600 служители се намира в България.

Още публикации от Екипът на Fantastic Services

Включи се в дискусията

Back to Top