Brand Ambassadors: Валентин Вълчев

„Още от първия си ден във Фантастик Сървисес се чувствам силно мотивиран. Това се дължи на оценяването на моите ежедневни усилия.

Тази година моят мениджър ми предостави възможността да посетя две страхотни обучителни сесии. Имах удоволствието да бъда един от шестте избрани в компанията, които бяха изпратени в Лондон. Посетихме лекция, проведена от небезисвестния Джордан Белфорт, известен още с прякора „Вълкът от Уолстрийт“. Това беше наистина невероятно изживяване, не само защото научих толкова много от един от най-големите майстори по продажби в света, но също защото посетих Лондон и имах шанса да видя как услугите ни се доставят в домовете на нашите фантастични клиенти.

Фантастик Сървисес обгрижва всеки един от колегите ни, правейки ни щастливи и инвестирайки в нашето личностно и професионално развитие. Другото обучение, на което присъствах, се състоя в гр. София, а темата беше “ Невролингвистичен подход в продажбите”. Изключително интересен двудневен семинар по продажби, който ми помогна много в работата.

Да получиш “благодаря!” за добре свършената работа е от огромно значение, когато имаш желание да се развиваш. Бих го нарекъл движеща сила, която те кара да растеш във всяко едно начинание и е нещото, което никога не ми липсва във Фантастик Сървисес.“

Валентин Вълчев, Senior Sales Trainer

Публикувано в Интервюта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Fantastic Services е международен бранд в сферата на услугите за дома, офиса и градината. Oснована през 2009 г. в Лондон, компанията днес оперира във Великобритания, Австралия и САЩ, като основният ѝ офис с над 600 служители се намира в България.

Още публикации от Екипът на Fantastic Services

Включи се в дискусията

Back to Top