Brand Ambassadors: Теодора Иванова

Едно от многобройните неща, поради които работата ми във Fantastic Services е още по-приятна, вече цели четири години, е възможността за командировки до Лондон, Англия. Компанията ме е изпращала там четири пъти, като най-скорошното ми пътуване беше свързано със сертифицирано обучение в сфера на маркетинга и по-специално социалните медии.

След като мениджърът ми ми отправи предложение да прекарам 10 дни в английската столица, без абсолютно никакво съмнение, знаех, че и този път ме очакват много интересни и ползотворни дни. Безспорен е фактът, че компанията държи на доброто обучение и се старае да даде необходимото на служителите си, за да могат да са още по-добри и уверени в работата си. Както се случи и при мен, имах възможността да се уча от специалисти в сферата на маркетинга към една от водещите маркетингови институти в света CIM. Присъствах на два индивидуални курса, които включваха интересни примери, дискусии, симулации и детайлни познания в сферата на социалните медии, които не само ми помогнаха да обогатя познанията си, но и да приложа наученото директно в работата ми.

Освен обученията, разбира се, имах възможността да се срещна лично с фирмени партньори и колеги, работещи в Лондон, да се докосна до динамиката на града и до нивото, на което се прави бизнес на този напреднал и развит пазар. През свободното си време пък, успях да се насладя на всички онези неща, които местните правят и дори задоволих моята лична страст – кулинарията, като се записах на курс по приготвяне на прясна паста в немалко известния ресторант в сърцето на града – La Goccia в Covent Garden. Всичко това ме обогати културно и ми помогна да натрупам приятни емоции. Допълнително допринесе и за ежедневната ми работа, тъй като знаейки повече за живота на лондончани и тяхната култура от първа ръка, успявам да използвам малките, но важни детайли, в рекламите които създавам.“

Теодора Иванова, Social Media Specialist

Публикувано в Интервюта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...
Fantastic Services е международен бранд в сферата на услугите за дома, офиса и градината. Oснована през 2009 г. в Лондон, компанията днес оперира във Великобритания, Австралия и САЩ, като основният ѝ офис с над 600 служители се намира в България.

Още публикации от Екипът на Fantastic Services

Включи се в дискусията

Back to Top