Brand Ambassadors: Теодора Иванова

„Едно от многото неща, които правят работата ми във Фантастик Сървисес още по-добра, след цели 4 години тук, са възможностите да пътувам в командировки до Лондон, Англия. Компанията ме изпраща там четири пъти и последното ми пътуване беше за сертифицирано обучение в сферата на маркетинга и по-точно – Social Media.

 

След като получих предложение от ръководството да прекарам 10 дни в английската столица, знаех, че отново мога да очаквам интересни и проницателни дни. Фактът, че компанията разчита на добро обучение и се опитва да даде на служителите си необходимото, за да могат да бъдат още по-добри и по-уверени в работата си, е безспорен.

 

Това се случи и с мен, тъй като имах възможността да се уча от специалисти в сферата на маркетинга, свързани с един от водещите световни професионални маркетингови органи – CIM. Посетих два индивидуални курса, които включваха интересни примери, дискусии, симулации и задълбочени познания в сферата на социалните медии. Те не само ми помогнаха да обогатя знанията си, но и как да ги прилагам в работата си.“

 

Теодора Иванова, Social Media Specialist

Публикувано в Интервюта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Включи се в дискусията

Back to Top