Brand Ambassadors: Щерион Атанасов

„Работя във Фантастик Сървисес повече от 5 години. По време на това пътешествие от предизвикателства, най-запомнящото се нещо, което ми се случи, е участието и спечелването на the Happiness Challenge, инициатива от нашата вътрешна Уелнес програма the Circle of Happiness.

 

Идеята на предизвикателството се състоеше в това да си набележим конкретна цел, свързана с личностното ни развитие, като регламента включваше следването й в рамките на 3 месеца, както и оформянето на изминалите етапи в презентация. Но никога не бих предположил, че това събитие всъщност ще промени живота ми.

 

Записах се от любопитство и никога не съм мислил, че ще спечеля. Целта, която си поставих, беше да се грижа за собственото си здраве и да трансформирам тялото си. Претърпях инцидент преди няколко години и възстановяването беше много тежко. Лекарите забраниха да извършвам каквито и да било спортни занимания, дори и да изкачвам стълби. Впоследствие започнах да качвам тегло до момент, когато достигнах 140 кг.

 

Промяната ми отне много посещения във фитнеса и вътрешна борба, но с помощта и подкрепата на моето семейство, приятели и колеги, които бяха до мен през цялото предизвикателство, успях да изпълня целта си и загубих 30 килограма за 3 месеца.

 

Щастлив съм, че спечелих, но най-вече съм щастлив, че успях да се подобря и достигна там, където мислех, че не бих могъл. Пет месеца по-късно, моето предизвикателство продължава, работейки върху своята по-добра версия.“

Щерион Атанасов, IT Project Manager

Публикувано в Интервюта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Включи се в дискусията

Back to Top