Brand Ambassadors: Щерион Атанасов

Работя във Fantastic Services вече повече от 5 години. По време на това пътешествие от предизвикателства най-запомнящото се нещо, което ми се случи е участието и спечелването на Happiness Challenge, инициатива от програмата за благосъстояние на нашите колеги, Circle of Happiness. 

Идеята на предизвикателството се състоеше в това  да си набележим конкретна цел, свързана с личностното ни развитие, като регламента включваше следването и в рамките на 3 месеца, както и оформянето на изминалите етапи в презентация. Но никога не бих предположил, че това събитие всъщност ще промени живота ми.

Записах се от любопитство и никога не съм мислил, че ще спечеля. Целта, която си поставих, беше да се грижа за собственото си здраве и да трансформирам тялото си. Претърпях инцидент преди няколко години и възстановяването беше много тежко. Лекарите забраниха да извършвам каквито и да било спортни занимания, дори и да изкачвам стълби. Впоследствие започнах да качвам тегло до момент, когато достигнах 140 кг. 

Промяната ми отне много посещения във фитнеса и вътрешна борба, но с помощта и подкрепата на моето семейство, приятели и колеги, които бяха до мен през цялото предизвикателство, успях да изпълня целта си и отслабнах с 30 кг за 3 месеца.

Щастлив съм, че спечелих, но най-вече съм щастлив, че успях да се подобря и достигна там където мислех, че не бих могъл. Пет месеца по-късно, моето предизвикателство продължава, работейки върху своята по-добра версия.

Щерион Атанасов, IT Project Manager

Публикувано в Интервюта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Fantastic Services е международен бранд в сферата на услугите за дома, офиса и градината. Oснована през 2009 г. в Лондон, компанията днес оперира във Великобритания, Австралия и САЩ, като основният ѝ офис с над 600 служители се намира в България.

Още публикации от Екипът на Fantastic Services

Включи се в дискусията

Back to Top