Brand Ambassadors: Петър Морянов

Работя в Fantastic Services вече почти година. Присъединих се към компанията през 2019 и след няколко много интересни месеца на обучение, започнах моето професионално пътешествие. Малко след това като оценка за постигнати добри резултати бях награден с екскурзия до Лондон и шанс да посетя семинар, ръководен от Джордан Белфорт – самият вълк от Уолстрийт. 

Бях изключително изненадан и щастлив, че съм сред най-добрите в работата и имам възможността да уча от най-добрите в света, това беше невероятно! Когато съобщиха и ми връчиха наградата, буквално треперех от вълнение. 

Има три основни причини, заради които бях толкова щастлив от предоставената възможност:

  1. Имам възможност да развия уменията си и да уча от най-добрите в света.
  2. За пръв път ще посетя Великобритания и по-специално Лондон.
  3. За пръв път ще пътувам със самолет.

Бях придружен от още пет души от нашия екип, което направи преживяването още по-специално. Прекарахме четири дни в Лондон, което ни даде възможност не само да участваме в семинара, но и да пътуваме из Лондон и да присъстваме на извършването на услугите, които предоставяме на нашите клиенти във Великобритания.

Семинарът с Джордан Белфорт беше повече от полезен, научихме много и донесохме част от това знание обратно със себе си в офиса при останалите колеги. И до ден днешен мога да кажа, че все още използвам някои трикове от търговията, които научих на това пътуване.

Трябва да призная, че съм изключително благодарен за това изживяване, което ми показа на доста ранен етап, колко много компанията цени тези, които дават всичко от себе си, тъй като знам, че все още изпращат колеги в подобн командировки. 

Ако имам възможност, бих отишъл отново без да се замислям!

Петър Морянов, Sales Agent

Публикувано в Интервюта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 4,11 out of 5)
Loading...
Fantastic Services е международен бранд в сферата на услугите за дома, офиса и градината. Oснована през 2009 г. в Лондон, компанията днес оперира във Великобритания, Австралия и САЩ, като основният ѝ офис с над 600 служители се намира в България.

Още публикации от Екипът на Fantastic Services

Включи се в дискусията

Back to Top