Brand Ambassadors: Мариета Ковачева

Здравейте!

Казвам се Мариета, работя в компанията от повече от шест години. Това, с което най-много се гордея тук е работната среда – хората са повече от прекрасни, развиващи себе си като личности, интересни и многоцветни. Самата аз за шест години тук получих знания и умения, за които хората плащат хиляди левове, за да ходят в модерни университети – била съм на десетки обучения и лекции за личностно развитие, емоционална интелигентност, меки умения. Научих много за себе си, как да общувам с другите, как да искам да се развивам още. И все пак от всички тези уъркшопи и обучения има нещо, което остави трайна следа в сърцето ми и сбъдна една малка моя мечта. 

Готвенето винаги ми е било страст, обичам да готвя за приятели, за семейството си, чета за най-добрите уреди и пособия за готвене, чета, образовам се и винаги ми е било интересно да следвам опита на истинските готвачи. В този ред на мисли, когато Fantastic Services реши да организира тиймбилдинг за мениджъри тип Master Chef в професионална кухня във Варна, за мен беше огромна чест да бъда поканена. Не съм в мениджърския екип, но знаейки страстта ми към готвенето, шефовете ме поканиха да участвам. Няма да забравя първото ми влизане в кухнята – уредите, тиганите, ножовете. Инструкциите с кое как да боравим. Съветите от истинските готвачи – за приготвянето на храната, как да направим яйцa на очи, как да обезкостим риба като про ;), какво се случва химически с храната и как да готвим вкусно, но здравословно. 

Как да се научим да я поднесем, изобщо усетихме цялата магия, която се случва около храната в кухнята на един професионален ресторант. Стъпването на това място промени целият ми усет към храната вкъщи, към подбора на продукти, към поднасянето на блюдата. Впоследствие ходих на няколко професионални курса на същото място и успях да развия страстта си към правенето на пица и в момента имам сертификат за Пица Майстор 🙂 

Имала съм и други невероятни приключения, в следствие на работата ми тук – пътувания в чужбина, срещи с нови градове и концерти на любими групи. Но може би този „подарък“ промени най-много битието ми по някакъв начин и ще съм винаги благодарна първо за тази възможност и второ за това, че работя на място, където хората виждат потенциала ти не само като служител, колега, но и като човек и в какво още могат да помогнат да се развиеш. 

Мариета Ковачева, Personal Assistant to Anton Skarlatov

Публикувано в Интервюта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...
Fantastic Services е международен бранд в сферата на услугите за дома, офиса и градината. Oснована през 2009 г. в Лондон, компанията днес оперира във Великобритания, Австралия и САЩ, като основният ѝ офис с над 600 служители се намира в България.

Още публикации от Екипът на Fantastic Services

Включи се в дискусията

Back to Top