Brand Ambassadors: Мариета Ковачева

„Нещото, с което най-много се гордея тук е работната среда – хората са повече от прекрасни, развиващи себе си като личности, интересни и многоцветни. Самата аз за 6 години тук получих знания и умения, за които хората плащат хиляди левове, за да ходят в модерни университети – била съм на десетки обучения и лекции за личностно развитие, емоционална интелигентност, soft skills. Научих много за себе си, как да общувам с другите, как да искам да се развивам още. И все пак от всички тези уъркшопи и обучения има нещо, което остави трайна следа в сърцето ми и сбъдна една малка моя мечта. 

 

Готвенето винаги ми е било страст, обичам да готвя за приятели, за семейството си, чета за най-добрите уреди и пособия за готвене, винаги ми е било интересно да следвам опита на истинските готвачи. В този ред на мисли, когато Фантастик Сървисес  реши да организира тиймбилдинг тип Masterchef в професионална кухня във Варна, за мен беше огромен жест да бъда поканена. Не съм в мениджърския екип, но знаейки страстта ми към готвенето, колегите ме поканиха да участвам. Това преживяване промени целият ми усет към храната вкъщи, към подобора на продукти, към поднасяне на блюдата у дома. Впоследствие ходих на няколко професионални курса на същото място и успях да развия страстта си към правенето на пица и в момента имам сертификат за Пица Майстор. 

 

Имала съм и други невероятни приключения, в следствие на работата ми тук – пътувания в чужбина, срещи с нови градове и концерти на любими групи. Но може би този „подарък“ промени най-много битието ми по някакъв начин и винаги ще съм благодарна, първо за тази възможност и второ за това, че работя на място, където хората виждат потенциала ти не само като служител, но и като човек, който има потенциал да се развива.“

 

Мариета Ковачева, Personal Assistant to Anton Skarlatov

Публикувано в Интервюта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Включи се в дискусията

Back to Top