Brand Ambassadors: Ивайло Николов

Започнах своето фантастично пътешествие преди четири години и половина. Позицията ми беше агент продажби по телефон, на която ежедневно развивах своите комуникационни умения, сблъсквайки се с най-разнообразни казуси. Само за две години се превърнах в един от най-добрите агенти продажби, който компанията някога е имала.

След това се преместих в отдел бизнес развитие, последвано от сегашната ми позиция Супервайзър за отдел Franchise Recruitment. И тук става най-интересно. Започнах да развивам умения по подбор и всъщност станах интервюиращ на наши бъдещи франчайз партньори.

С новата позиция Fantastic Services ми предостави предизвикателната възможност да живея в Лондон повече от месец. Срещнах много различни хора и успях да наема едни от най-успешните ни франчайз партньори, които все още работят с нас. По време на престоя си присъствах и на първата франчайз конференция, която се проведе в Лутън.

Това беше съвсем ново преживяване за всички в компанията и нещо, което ни вдъхнови и беше основополагащо за бъдещето на компанията. Имах шанс да се срещна лично с много от нашите франчайз партньори, както и да връча награда на номинирания партньор на годината.

Гордея се, че съм част от бизнес, който се развива динамично и винаги се стреми към прогрес. А с навършването на десет години  от създаването на Fantastic Services заехме място в Топ 15 на най-бързо развиващите се франчайз компании във Великобритания.

Благодаря, Fantastic Services!

Ивайло Николов, Franchise Recruitment Supervisor

Публикувано в Интервюта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 3,67 out of 5)
Loading...
Fantastic Services е международен бранд в сферата на услугите за дома, офиса и градината. Oснована през 2009 г. в Лондон, компанията днес оперира във Великобритания, Австралия и САЩ, като основният ѝ офис с над 600 служители се намира в България.

Още публикации от Екипът на Fantastic Services

Включи се в дискусията

Back to Top