Brand Ambassadors: Ивайло Николов

„Започнах своето фантастично пътешествие като агент продажби по телефон. Позиция на която бях две години и половина и която ми помогна да развия своите комуникационни умения, сблъсквайки се с най-разнообразни казуси. След това се преместих в отдел Бизнес развитие и взех позиция като Супервайзър за отдел Franchise Recruitment.

 

Заедно с новата позиция, Фантастик Сървисес ми предостави и предизвикателната възможност да живея в Лондон в продължение на малко повече от месец. Срещнах много различни хора и успях да наема един от най-успешните ни франчайз партньори, които все още работят с нас. По време на престоя си присъствах и на първата франчайз конференция, която се проведе в Лутън.

 

Това беше съвсем ново преживяване за всички в компанията и нещо, което ни вдъхнови. Имах шанс да се срещна лично с много от нашите франчайз партньори, както и да връча награда на номинирания партньор за годината.

 

Гордея се, че съм част от бизнес, който се развива динамично и винаги се стреми към прогрес. А с навършването на десет години от създаването на Фантастик Сървисес заехме място в Топ 15 на най-бързо развиващите се франчайз компании във Великобритания.“

 

Ивайло Николов, Franchise Recruitment Supervisor

Публикувано в Интервюта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading...

Включи се в дискусията

Back to Top