Brand Ambassadors: Георги Димов

„В началото на годината компанията организира предизвикателство, наречено Fantastic Happiness Challenge.  Изискването за всички участници беше да си изберем една цел и да я следваме в продължение на 3 месеца, за да спечелим награда. Предизвикателството ми, подобно на много други хора, беше да отслабна. От всички състезатели, които участваха, завърших на 3-то място. Самата награда по това време беше неизвестна, така че мотивацията идваше от самото предизвикателство.

 

Накрая обаче разбрах че съм спечелил билет за семинара на Mindvalley „Бъдете извънредни“ в Лондон. Така от нищото бях изпратен на семинар от световна класа в Лондон, с включени нощувки и билети. По време на лекциите имахме групови задачи и уъркшопи, което ми позволи да опозная другите хора, които присъстваха на събитието. Едно от нещата, които разкрих за себе си беше как се озовах на събитието в Лондон. Повечето хора бяха силно впечатлени от историята ми и се зачудиха що за компания изпраща служителите си на такива събития и организира такива интересни инициативи. Ами отговора е прост – Фантастик Сървисес. 

 

Изключително съм благодарен за тази възможност, която ми предостави фирмата, и със сигурност се чувствам още по-мотивиран да давам всичко от себе си, както и в работата, така и в личния ми живот.“

 

Георги Димов, Business Sales Supervisor

Публикувано в Интервюта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Включи се в дискусията

Back to Top