Brand Ambassadors: Георги Димов

В началото на годината компанията организира предизвикателство, което включваше това да си изберем една цел и да я следваме в продължение на три месеца, за да спечелим награда. Предизвикателството ми, подобно на много други хора, беше да отслабна. От всички, които участваха, завърших на трето място. Самата награда беше неизвестна до момента в който презентирахме нашата цел и пътя ни към нея, така че мотивацията идваше от самото предизвикателство. 

Но всъщност спечелих билет за семинара на Mindvalley „Бъди изключителен“ в Лондон. Бях повече от щастлив, че имах шанс да присъствам на семинар от световна класа в Лондон, с включени нощувки и билети. По време на лекциите имахме задачи да споделяме помежду си. Едно от нещата, които разкрих за себе си беше как се озовах на събитието в Лондон. Повечето от тях бяха силно впечатлени от историята  и разпитваха за компанията, а отговора е  – Fantastic Services! 

Георги Димов, Business Sales Supervisor

Публикувано в Интервюта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,33 out of 5)
Loading...
Fantastic Services е международен бранд в сферата на услугите за дома, офиса и градината. Oснована през 2009 г. в Лондон, компанията днес оперира във Великобритания, Австралия и САЩ, като основният ѝ офис с над 600 служители се намира в България.

Още публикации от Екипът на Fantastic Services

Включи се в дискусията

Back to Top