Brand Ambassadors: Данаил Йорданов

Едно от най -големите преживявания, които ми се случиха във Fantastic Services е възможността да посетя конференцията WordCamp в София заедно с моите колеги.

Бих определил събитието като невероятна обмяна на опит! Програмата беше съставена от изключително интересни теми, като презентациите се състояха в различни часове и зали. Именно и за това се разпределихме по групи. По-този начин си взехме know-how от всеки един лектор, а след което споделихме впечатления. 

Получихме  технически съвети и най-добри практики за изграждането на уебсайт с WordPress. А някой от темите бяха фокусирани върху ефективно организиране на времето ни и мотивацията.

Радвам се, че срещнах специалисти в областта в която се развивам. В допълнение това приключение сплоти екипа и ни донесе редица нови идеи и вдъхновения.

 Прекарването на време с колеги извън офиса също беше нещо от което имахме нужда. Не само ни сближи като хора, а и също много ни мотивира за бъдещето като ни донесе един куп вдъхновение и нови идеи.

Данаил Йорданов, Senior Front End Developer

Публикувано в Интервюта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 3,86 out of 5)
Loading...
Fantastic Services е международен бранд в сферата на услугите за дома, офиса и градината. Oснована през 2009 г. в Лондон, компанията днес оперира във Великобритания, Австралия и САЩ, като основният ѝ офис с над 600 служители се намира в България.

Още публикации от Екипът на Fantastic Services

Включи се в дискусията

Back to Top